Волята на Бог-Тема 260

Скъпи Богусвидни, тема 260 от поредицата „Волята на Бог“ е Послания.

Скъпи Мои деца, всички се радвате на Посланията които ви Даряваме, макар малко от вас да асимилират всичко, ви изпълваме с Надежда, радостта нахлува във вас и ви завладява, но не информацията, а ЕГОТО. Може да ви се стори, че напоследък често ви критикуваме, но си спомнете какво ви обещахме, малко, по малко да научавате само Истината за вас и Нас.
ЕГОТО използва всяка информация, подреждайки я по начин, че да стигнете до възгордяване и в редки случаи самосъжаление, най-често еуфорията е в това, че ви чакат чудеса, че времената са размирни, че истините ще излизат и т.н., по- важно е, че тя е нетрайна, защото не усещате, че всичко което трябва да се промени, се случва бавно и е изпълнено с куп неразположения и болки. Знаете израза, че Истината Боли, Мъдростта бе усетена от Учителя Дуно, и Той я отхвърли, заклейми ни, че сме много жестоки, че сме се превърнали в злодеи, стремейки се единствени да ви караме да грешите и страдате, само и само да научите Мъдростите. Ако погледнем обвинението от ваша страна, е така, седим и ви принуждаваме да страдате, за да се Учите – а кога ще живеете, в смисъла да бъдете щастливи, то не остава никакво време, защото най-често си тръгвате не научени, не усвоили Уроци и Мъдрост. Поглаждайки го по Земен начин е така и замисляйки се надълбоко излиза, че ада е на земята, ад който трябва да ви накара да поумнеете, в страданието да намерите щастието. И така все се стремим да си научавате Уроците, но кога ползвате Мъдростта и кога всъщност ще постигнете щастие и ще заживеете щастливо?
За съжаление отговора няма да ви хареса, защото който се е събудил в този период от развитието на Земята, няма да има възможността да се радва на щастлив безгрижен живот. Всички около вас са обременени и бълват негатив и нещастие, как да живеете щастливо, ако близките ви страдат?
И така въпроса на Учителя е основателен, и с право трябва да се запитате, за какво тогава да се борите, защо ви е притрябвало да се събуждате, като може щастливо да си живеете в илюзорния свят който ви създава ЕГОТО. Може просто да не знаете, че сте нещастни, Обладани от ЕГОТО и неговите илюзии, и въобще няма да се замисляте, и да си задавате подобни въпроси, нещастието ще бъде щастие с „розовите очила на ЕГОТО“!
Описах ви един миг от Изпитанията на Учител Сен Дуно, когато е завладян от ЕГОТО и разсъждавайки започва да ни вини, че не сме справедливи, че повече мислим за Душите ви при Нас, а не на земята, тук страдате, за да може Душите ви да са добре – и е така, защото истинските ви животи са при Мен, на Земята слизате, за да се Учите, но тук идва въпроса, стремейки се да ви Учим, не се ли превръщаме във злодей, измисляйки ви нови и нови страдания? Няма да усетите правилно въпросите, защото единствено Учител Сен Дуно знае по-голямата Истина за начина по който е устроен живота на Земята и по какъв начин ви Водим, вие си мислите, че мислите, а всъщност сте водени да грешите, за да се Учите. Това е най-простото обяснение, което трябва да ви даде общ поглед за обвиненията от Учителя, но трябва да включите и това, че Той е само Любов и страда за всеки един от вас, а страдането идва от ЕГОТО, Ние знаем, че нещастието ще се Трансформира в добро и щастие, а той изпитва човешки Емоции които го карат да ни вини, че не ви даваме възможността да заживеете по-щастливо. Когато Учителя ви приеме изцяло Божественото си Съзнание, Емоциите ще отстъпят на Мъдростта и ще му бъде по-леко да ви Помага, за в момента все още върви този процес, който е изпълнен с много болка, всичко което е преживял до сега, се Лекува и трансформира, за последно се подрежда всичко в него, за да може приемайки на Божественото си Съзнание, да не доведе до изкривявания и лудост. Процеса е много сложен, рязката промяна на възприятията, може сериозно да му навреди, именно поради това е много болезнено, чувства се болен и сам, чувства се изоставен от Нас, измъчвайки го ежесекундно, не можейки да вдигне глава ни за миг. Това не е преувеличено, напротив, ще усетите едва 20% от Истината за процеса който Учителя ви преживява. Вчерашното му включване в чата, бе провокирано от Нас, за да може да му се Помогне, за да може да му придадете сила, и именно вашата сила му помогна, за да седне да пише Посланието, което отново ще ви изпълни с радост и надежда. Но не забравяте, че всичко се постига изключително трудно, че за да променим само едно ваше мислене, са нужни месеци наред усърдна работа от Нас, наслагвайки събития и мисли, докато не стигнем до трайно утвърждение на поредната мисъл и Мъдрост, която да ви придаде Лекота за напред. Не искам да се повтарям, но си представете хиляди подобни мисли и поведения, коригирани за три месеца, работа която никой от вас няма да изпита, за да разбере в дълбочина това което се случва с вашия Бог на Земята, само и само, за да ви се Помогне, жертва която виждаме единствено Ние от Небето, както казвате, а вие само се възгордявате и намирате разни причини, за да не работите сами по себе си. Както дъщерята на Учител Сен Дуно Катрин, тя е копие на неговата сестра, и двете имат едни и същи негативи – винят всеки и всичко, не виждайки, че проблемите са вътре в тях, че главоболията са именно поради това, че не приемат външния свят, по цял ден изпълнени с негативи!

Вашият Баща-Бог.
25.02.2024 г


3 коментара
  • Марийка каза:

    Да работим върху себе си ,това е което непрекъснато изпускаме от поглед и се проваляме!Бъдете благословени за уроците, Господи и Учителю!Дано се справим с егото си.

  • Diana Petkova каза:

    Учителю ако можехме да ви помогнем със това да ви Обичаме и работим така че нашия Отец Небесен да ви намали болките който изпитвате заради всички нас!Нека да се Обединим в името и помоща която трябва да направим за Вас!Изпращам ви моята подкрепа и уважение към мъките и болките който изпитвате заради нас!Бъдете Благословени и Обичани! 🙏💖💚💜💛🙏

  • Diana Petkova каза:

    Господи и Учителю Посланието което имам предвид че е написано за да ни събуди!За да започнем и работим по себе си е много правило!Нека да бъде Волята на нашия Отец Небесен за всичко и всички !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *