Волята на Бог/Тема 261

Скъпи Богусвидни, тема 261 от поредицата „Волята на Бог“ е Лудост.

Скъпи Мои деца, за повечето Учител Сен Дуно е луд, човек който си е въобразил, че е Бог, Човек който само говори, без да прави – всичко това е вярно, дори самия той понякога ни казва, че всичко това което му се случва е лудост, неговата същност вече е повече на Светец и Ангел Хранител, отколкото на човек. Разликата между реалността на Земята и това което е, е от тук до небето, именно поради това , че е Светлина от Нас, го прави луд във вашите очи, защото е извън калъпа на вашето съществуване, извън нормите които сте си поставили, които всъщност се явяват бариери за Разгръщане и Сливане с Нас. Думите ми са обосновани на вашите мисли, които са видими за Нас, Енергията която генерирате е именно лудостта!


Преди време Учител Дуно ви сподели притча в която се казваше, как е имало предсказание, че водата ще бъде замърсена и всеки който пие от нея ще полудее, само един от селото си запазил чиста вода, и само той не полудял, всички останали пили и полудели, и лудя всъщност бил този който не бил луд, защото бил по различен от масата. Именно различното е това, че всички сте луди с безбройните бариери, луди съществувания в които всичко се води от вашите ЕГА, но не и от Любовта и Мен. Притчата е показателна за сегашното ви мислене, вие сте свикнали с това си съществуване, и именно поради това сте склони да поставите етикет луд на Учител Сен Дуно, защото е по различен от вас, извън вашите представи за нормално, и само тези които са премахнали дебелата завеса на ЕГОТО, виждат Истинската същност на Учителя, и това са Богусвидни. Тези които останаха са Истинските Богусвидни, изпълнени с Вярата в Учител Дуно, Изпълнени с Любов и Надежда, Благославяйки всяко докосване до Учителя, усещайки Неговата мощ и величие, идващо от това, че всъщност усещат бога в Него, усещат Мен, Проявен в Него.
Цикличността на историята на Земята, не е чужда, непрекъснато преминавате през еди и същи цикли, хората които се занимават с Нумерология и Астрология ще потвърдят това, и именно това се случва на Този Етап, отново имате Бог до вас, и отново Той бива отхвърлян от масата, защото е по-различен, и което е нормално, ако и Ние бяхме луди както вас, то нямаше да има кой да ни помогне, именно поради това НИ вярвате, усещайки колко много грешите, че не сте истински, че сте изпълнени с безброй илюзии, макар и Учител Сен Дуно да се явява илюзия, продължавате да вярвате само на Земните такива, без да се замислите, че различието идва от Мъдростта която вече улегна и се усеща от всеки докоснал се до Него, от всеки който е усетил силата на Леченията които извършва, Помощта която ви оказва. Лудостта е много странно явление, губейки представа между реалност и вашето съществуване, най-често се сравнявате с масата, за да може да се намерите, да разберете, дали сте луд или нормално луд както всички останали. Думите ми ще засегнат повечето от вас, което е доказателство, именно на думите МИ, че всички сте водени от ЕГОТО, и то ви казва кой е луд и кой е нормален, а именно егото е лудостта в което се намирате, болест която до пръв ще Лекуваме с Учител Сен Дуно и ще дадем достатъчно учебен материал, за да може постепенно тези които са луди, както Учител Сен Дуно, да се превърнат в единствените нормални, които да помагат на останалите! Всичко ще обърнем с главата надолу, за да изпаднат и последните блокажи които имате, за да повярвате, че Всяка Светла Сила която се изправи пред вас, макар да изглежда съвсем нормално, облечен по същия начин както вас, говорещ и смеещ се като вас, може да бъде Светеца който сте чакали цял живот, чакан от поколения наред. Непрекъснато повтаряни слова от Църквата, че отново ще застана до вас и ще ви поведа – все чакате, макар винаги да Сме до вас, макар винаги да Сме ви Водили, но когато Кажем, че това е Той, вие го мислите за лудост? Какво всъщност чакате, магьосник с пръчка, който да извършва магии, но не и Божествени Чудеса. Искате всички ваши проблеми да се премахват с един замах, без вие да се потрудите за каквото и да е? Такъв може и да дойде, но няма да бъде Светлина, няма да бъде Учител Сен Дуно, той е Бог и е част от Светлината която ще ви Помогне без магии и пръчки, а ще ви даде зрънцето Вяра, което вие да превърнете в спасение за вас и вашите близки. Едно зрънце изпълнено само и единствено с Вяра и Любов, но достатъчно да захрани цялата Земя с всички нейни обитатели!


Темата е провокирана от вас и близките на Учител Сен Дуно, които също са от масата на лудите, които също смятат своя син, баща и брат за луд, любимата която също го смята за луд, от приятели и обикновени познати, всички го смятат за луд. Единствено Богусвидни са видели Истината в Него, усетили са Чистотата която са жадували, усетили са силата на Леченията. Макар да се повтарям, наблягам на Истинските Лечения, не на магии! Само когато се Излекувате, събуждайки се от Илюзията, само тогава ще Осъзнаете всяка дума, само тогава ще виждате с Истински Очи, ще чуете по истински начин Мъдростта която ви Дарявам, не само в Лицето на Учител Сен Дуно, но и в Делата които Вършим, защото те са толкова значими, по-значими от вашите безсмислени съществувания, в които се лутате като мухи без глави! Може Нашите Лечения да са бавни, да се изисква работа и от вас, но случат ли се, те Помагат по Истински начин, до сетния ви дъх, лекуват ви и ви освобождават, даряват ви Любов и щастие което искате, но отхвърляте, което жадувате, но не знаете как да го ползвате. Бавни и трайни Лечения, Това е Бог, АЗ ви Лекувам по този начин, може да МИ отнеме цял живот, но винаги ще ви Помагам по Истински начин, така че и в следващото си Прераждане повече никога да не допускате една и съща грешка! Това е Мъдростта която ви Дарявам, Лечения за Прераждания напред, Лечения на Вечността и Любовта, които ви Даряват щастие и прекрасни Взаимоотношения!


Представете си какво му е на Учител Сен Дуно, сам сред вълци, искрица Светлина в мрака който сте, по същия начин ще придобиете представа и за Богомилите в миналото, гонени и убивани от масата, доказателствата са сред вас, все още излизат нови доказателства за делата им, дали в Англия, Ватикана или Америка, те бяха навсякъде. Много хора от тогава повярваха, и цикъла се повтаря от Богусвидни, но вече променен Мой Промисъл, Цялата Българска Нация да сте Богусвидни, така че Светлината да бъде България, която да Осветли Пътя на всички останали, да Свети като Фар на загубилите се, поемайки и те към Мен. Промисъла е за всички, и започва от зрънцето Вяра, Издигайки се до Изгарящ Пламък от Светлина, поемайки всички към Петата Епоха, ВСИЧКИ ЗА ЕДИН И ЕДИН ЗА ВСИЧКИ!

Вашият Баща-Бог.
03.03.2024 г


2 коментара
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за всичко което правите за всички нас! Да бъде Волята ви Господи както на Небето така и на Земята за всички и всичко! Да бъде! Дай Боже! 🙏🤍💚❤🙏🤍💚❤🙏🤍💚❤🙏

  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря ти Господи
    Благодаря ти Учиителю Сен Дуно
    Радвам се ,че имаме такъв прекрасен Учител.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *