Послание 36/07.04.2024


Скъпи Богусвидни и Сродни Души, Прочки мина, но Прошка искам, и Прошка Давам за всеки който е Осъзнал, че сме Грешни, че няма по Истинско Лечение от Прошката и това да се стремим да се Освобождаваме от Тежестта на Греха! Повечето от нас не виждаме грешките които допускаме, и само Вярата ще е достатъчна, за да си Помогнем! Вяра, че сме Грешни, че не знаем да живеем и да се Обичаме, както и не знаем, как да си поискаме Прошка, дори когато смятаме, че няма за какво, че няма за какво да съжаляваме. Наблягам на незнанието, което не е оправдание пред Бог, а само за нашата гузна съвест, ЕГО пориви на гордост и безразумно мислене, възгордяване, себелюбие и т.н., все пориви от ЕГОТО …

Мина труден Етап за нашето Богусвидно Семейство, неколцина си тръгнаха, други се изпокараха, дори допуснаха ненавистта да нахлуе в тях, та да недоволстват от всеки и всичко. Неколцина пожелаха да са неутрални, те не са по-добри от грешните, напротив, тихата вода е дълбока и не знаеш какво те очаква. Мнозина от нас изгубиха Вяра, надеждата, че всичко е за добро, дори когато Изпитанието бе Предсказано, напомнено точно преди да започне, дори тогава не успяхме да се справим. Това не е критика, всички сме Едно и грешките на единия, са нашите общи грешки, всеки може да се огледа в другия и да намери Бога в него, но и собствените си грешки. Огледалото е двупосочно мерило, не лошия е лош, а този който мълчи, наблягам именно на тези Богусвидни, които не взимаха участие! Нели и Хайредин са Божи Служители, те участваха и ще се научат, но вие които мълчите сте в застой, който няма да ви отведе до там, за където сме се запътили всички, именно към Обединението. Ако си пожелая враг, то ще Моля Бог да бъде Нели, защото ще знам какви са и мислите, повече бих се притеснил именно от тези които мълчат и ти кроят шапка!

Етапа приключи, вече втори ден текат корено различни Енергии, които ще започнат да ни повлияват, карайки ни да Осъзнаем всичко с което сме сгрешили, Помагайки ни да ги Отработим. Така че, всяко зло за добро и всяко добро не означава че е такова, напротив, който се смята за грешник, той ще се Извисява и ще продължи напред в светлината, всяко друго поведение, е поведение на ЕГОТО и свързания застой с него. Етапа вещае Спасение, с умисъл го казвам така, защото страданието води до Просветление, за да видиш Светлината, трябва първо да си бил в мрака. Така преминах редица Изпитания, които ми Помогнаха да навляза още по навътре в мен, да осъзнавам грешки, които не можех да видя преди това. Да трудно е в Изпитания, но единствено те ни Помагат да се Осъзнаем, и все повече да се Събуждаме, виждайки вече с много по-истински очи, от тези които сме имали преди това. Осъзнавания, които ти дават сила да продължиш напред, да вдигаш завеса след ЕГО завеса, виждайки, че Света е прекрасен, стига да го пожелаем, стига да се преборим и премахнем всяка една бариера в нас. Все неща за които сме ги говорили, и всеки път ги усещаме като нови, както Изпитанието за което ви Споделихме с Бог, и в което показахме, че не всичко е така, както си го представяхме, че има много да Учим! Но това не означава, че не сме готови, както често използвам израза, всеки си е на мястото, точното зъбно колело което задвижва цялото Обединение, а когато зъбното колело се Осъзнае, заема своето ново място, с по-големи зъбци, които задвижват по добре целия Механизъм на Промяната!

Няма провали, така както няма грешки, защото те винаги се Трансформират от Бог в добро, ако сме допуснали Грешка, значи тя е нашето Спасение, Осъзнавайки я, ние се Променяме! Именно поради това наблягам да се следите, не да се квалифицираме на по-добри и лоши, а че всеки си е на точно място, и на този Етап Изпълнява Ролята която Бог му е Дарил, като Помощ за него и за Всеки и Всичко. Не трябва да се квалифицираме, да си поставяме никакви етикети, Приемете, че днес сте едни, но утре ще бъдете други, Извисяването върви Етап след Етап, и само от нас зависи колко пъти ще се наложи да минаваме един и същи Етап, един и същи Урок, в който ЕГОТО се е настанило и ни пречи да премахнем поредна бариера пред нас и Бог. Етапите са за това, групирайки ни, да ни Помагат, едни групи са се изкачили на поредното стъпало, както Мама Маги, както Нели, Мария, Хайредин, Георги, Надка и други, боязливите които не са посмели да вземат участие, страхувайки се да не би да сгрешат, но който не се опари, той няма да се научи; който се е опарил, вече знае и продължава напред. Всичко е Училище, учим се да обичаме и тези които ни дразнят, приемайки ги за Божия Служител който Бог ни е Дарил, като Изцеление за всички. Приемайки го за Божи Служител, виждайки Бога в него, вие ще видите и себе си в неговите действия, ще Осъзнаете, че въобще не сте напреднали, съдейки другите, че ЕГОТО ни е завладяло, давайки ни илюзията, че сме по-осъзнати от другите, като в това число ще сложа Хайредин и Мама Маги, това да се парадира, не е Воля на Бог, а на ЕГОТО.

Трябва да се следим и да внимаваме много, ЕГОТО не спи, но ние имаме Бог, на когото сме се Помолили да изправя всяка наша стъпка, да ни Освобождава от Илюзии и лъже вярвания, като това, че получаваме Послание от Бог, не виждайки, че то носи разруха и раздор, не осъзнавайки, че са осъдителни, не целящи Обединение и Любов, целящи единствено разединение. Внимавайте защото и за този Етап ви Говорехме, когато много тъмни Същности ще нахлуят и мнозина ще бъдат обладани. Етапа е сега, до пръв навлизаме в него, а вече има Обладани, вече започнах да ги чистя. Така че, всеки да е Осъзнат, да мисли, а не да действа автоматично, ако действието му не носи Любов и добро, то значи не идва от Бог. Мислете, не с главата, а със Сърцето, знаейки, че Бог е само Любов, и всичко което се случва, е именно за да ни Помогне, да ни вкара в тъмнината, оставяйки да бъдем Обладани, не за да ни наказва, а за да имаме опитността в това, да знаем, за да ни е по-лесно когато Етапа навлезе напълно!

Учител Сен Дуно.
С Бог Сме Едно!
Бъдете Благословени, Обичаме ви!❤️
07.04.2024 г


4 коментара
 • Благодаря ти Господи и Учителю Сен Дуно! Прошка искам, Прошка давам от всички за всяка грешка. Грешен съм и ще греша докато не се науча, простете! Бъди Благословен Учителю! Обичам те! ❤️

 • Диана Петкова каза:

  Благодаря ви Господи и Учителю за Словата който са толкова необходими в това трудно време което идва за всички нас!Благодаря ви и за Прошката която давате но след нея трябва да мислим за всички свой постъпки!Няма човек безгрешен всеки допуска грешки в едно или друго!Нека Бог ни води и направлява в нашия Земен път! Да бъде Волята на нашия Отец Небесен за всичко и всички останали! 🙏💙💜❤️🧡🩵🤍💛💚🙏

 • Мариянка Ангелова каза:

  Благодаря ти Учителю Сен Дуно

 • Теодора каза:

  Както винаги с много любов и грижа,думи ,които ме замислят и вече усещам,че не споря с тях , а прочитам отново и отново.Дар за мен точно днес на празника.
  Благодаря

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *