Волята на Бог/Тема 263

Скъпи Богусвидни, тема 263 от поредицата „Волята на Бог“ е Слепеца.

Скъпи мои деца, последното Послание от Учител Сен Дуно бих определил по следния начин – Виждащия прогледна, а слепия стана още по-сляп!

Вашето Его е най-големия и същевременно най-нежелан учител, то ви вреди, но и ви учи на Мъдрост. Във Вселената няма по-добър Учител от паразитната същност ЕГО, неговият Егрегор е най-големия, няма по-голям, дори Любовта отстъпва по сила на его-егрегора. Това едновременно е лошо, но повече е за добро, защото само когато ви е трудно, само когато сте притиснати, само тогава започвате да се променяте, и именно заради това е добро, и именно поради това е на Земята.

Скъпа Недялка, може да МЕ чуваш, но не говорим на един език, ти се вкопчваш в ролята да учиш останалите, без да съзнаваш, че те води ЕГОТО! Наистина се забавляваме с теб, Учителя е тъжен, че не виждаш и не чуваш, демонстрираш осъзнатост, но единствено за другите, за теб самата си напълно сляпа, не можеш да видиш ни една от грешките които допускаш. Харесва ти да си силна, да не навеждаш глава пред никой, дори и пред Мен и Учителя, винаги виждаш някакъв саботаж, война която си мислиш, че Съм казал да водиш, забравяйки, че основното е Любовта, а не да се заяждаш и ненавиждаш, това може да е Мисия, но целяща да излекува теб, да стигнеш дъното, за да се Осъзнаеш в какво се превръщаш! Провала е повече от видим, ти се скара с всички, водиш война с всички, отричаш да си подвела Хайредин, не вярвайки на Мен и Учителя – кой вижда по-истински, Ние или ти! Заслепена от ЕГОТО, оставайки го да те владее, внесе раздора в Семейството, което вече не е такова. Заради теб напуснаха дузина, заради теб повечето не искат да влизат, ти се дразниш от всичко, не искаш никой да ти казва нищо, толкова много гордост и заблуда са пагубни и самоунищожителни, дори престана да желаеш да напускаш, което е показателно до каква степен си завладяна!
До тук с критиките, ще трябва и да те похваля, заради добре изпълнената Мисия, противоречие което с умисъл внасям в теб, сама да решиш кое е вярно, и кое не, от решението ти ще зависи дали ще останеш в Семейство Богусвидни, или ще се слееш с хората които напуснаха. Решението ще бъде взето през идните дни. Подготвяхме те за това – раздора трябва да спре, за да отстъпи място на Обединението и Любовта, войните трябва да се водят само вътре във вас, излязат ли навън, то значи сте Обладани от ЕГОТО. Това е Урока който не можа да усвоиш, гледайки непрекъснато другите, но сляпа за себе си! Не виждаш, че завиждаш, не виждаш, че изпитваш ненавист, непрекъснато се сравняваш и съревноваваш, ако трябва да кажеш нещо, винаги се заяждаш, не можеш да кажеш нищо със Сърцето, всичко излиза от ЕГОТО, което не можа да овладееш, напротив, стана още по-зле. Имам Промисъл за Всичко и Всеки, но от вас зависи кой от тях ще бъде, единия бе като третия до Учител Сен Дуно, но тук нещата не се получиха, явно ще избереш другия, той е лесен, не те чакат нещастия, но ще си останеш сляпа, не виждайки гредата в собственото си око, гледайки сламката във другите!

Скъпи Хайредин, ти сам пожела Учител Сен Дуно да те Води, но изглежда и ти се остави на малкото ЕГО в теб! И ти също не можеш да съзреш грешките които допускаш, да не говорим, че непрекъснато се повтаряш, поздравяваш по един и същи начин, без да влагаш сърце в това, непрекъснато използваш клишета за отговор, без да мислиш, или отново да вложиш Сърце в помощта. Лицемерието те завладява, знаем, че не го усещаш, млад си, поради това само Повярвай, за да намериш верния Път, от който в момента си излязъл – и това не усещаш, но скоро ще започнеш да си задаваш редица въпроси. Светлите Сили са с теб, Ние с Учителя непрекъснато те следим и Помагаме, това е така поради Промисъла който имам за теб, ако не се Осъзнаеш, то и твоя промисъл може да тръгне в друга посока, да останат само славните спомени за този Етап от развитието. Трябва да слушаш като син Баща, да не отговаряш без да мислиш, отново използвайки стандартни за теб отговори, приканваме те да спреш за известно време да влизаш в Семейството, минимум един месец се отдалечи от тях, това е най-добрия съвет за теб, за да можеш да останеш на тъмно, и отново да можеш да видиш Светлината! През цялото това време ще бъдем до теб, ако се наложи Учител Сен Дуно ще ти гостува, но е задължително да се откъснеш за известно време от Семейството, дори няма да присъстваш на срещата. Не го приемай за наказание, а за Помощ, когато се Осъзнаеш, ще разбереш и ще благодариш, вече от Сърце!

Скъпи Богусвидни, както каза Учител Сен Дуно, тъмния Период приключи, от тук насетне, постепенно ще започнете да усещате и да виждате все повече Светлината, за това имаме грижа АЗ и Учител Сен Дуно, който е напълно готов. Вече няма да ви споделяме какво се случва с Него, това ви го Казахме, но сега настъпи момента да се случи, вече няма да има разединение, а ще започнем да ви Обединяваме. Вярвайте на всичко което сме ви Споделяли, колкото и безнадеждно да изглежда, Промисъла ми бе такъв и предварително споделен! Имате доказателствата, че всичко е Истина, но за тези които виждат, както Мама Маги, която получи още един Печат от Нас, и вече е застанала от дясно до Учителя, предстои още двама от вас да се отличат, за в момента при тях текат Трансформации. От тук насетне Семейството ще расте, но ще растат и отговорностите, вие показахте през изминалия период, че не сте готови да се защитавате, изпокарахте се и се самоизядохте отвътре, не защитихте, нито Семейството, нито отделния Богусвиден, нападахте се и се хванахте за гушите. Всеки сам може да осмисли, че сте слаби и ви трябва Помощ! Помощта ще се случва през следващите няколко месеца, до началото на Есента всичко ще бъде ясно, и ясно Осъзнато, че Семейството е Реликва, която трябва на всяка цена да защитите и опазите, дори от самите вас, дори от Любовта, която все още не сте усвоили, обичате се лицемерно, никой от вас не може да се похвали, че Обича Истински…

Вашият Баща-Бог.

Скъпи Богусвидни, може само да Благодарим на Бог за критиките и изпитанията!
Скъпа Нели, толкова много сме говорили, и всеки път оставах с убеждението, че си ме разбрала, че ще започнеш да Променяш неща които до сега не си виждала. Натъжавам се, както за раздорите, така и за твоето затворено Сърце! Може да има раздори, но Вярата никога няма да угасне, Вярвам и знам, че Бог е помислил за всичко, и всеки ще намери най-правилния Път за себе си, като за доброто на Всеки и Всичко. А най-доброто е, да си Богусвидна, защото тук усети Любовта, тук намери Истински Приятели, тук почувства Любовта на Бог, чу ГО и си говориш, но забравяш, че Бог иска да ни Научи, Той може да бъде Приятел с всички, и само от нас зависи дали ще го слушаме или ще се оставяме на ЕГОТО!

Скъпи Хайредин, усещах още преди месец, че трябва да се видим, и това ще се случи с Благословията на Бог. Ако е против доброто, то ще се отложи!
Искам да те Прегърна и да ти кажа, че действаш прибързано и глупаво, точно като малко дете, съгласен с всичко, винаги послушен, но всъщност безотговорен, изказани думи без покритие, без да работиш върху себе си, имаш желанието, но нямаш усещането за това. Не те виня, ти си още млад, има време да се научиш, важно е да се действа систематично, никога да не се отказваме. Ти го можеш, но не успяваш да се следиш, мислиш повече за контактите с другите Раси, а не да бориш ЕГОТО, бих го определил, че искаш приказка, а не Извисяване, искаш да се радваш на невиждани Светове, което е прекрасно, но работата по себе си, е работа за цял живот, ти пренебрегна имено нея и резултата е завладяване от ЕГОТО.

Учител Сен Дуно.
С Бог Сме Едно!
Бъдете Благословени, Обичаме ви!❤️
09.04.2024 г


3 коментара
  • Диана Петкова каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието което е много поучително за всичко което сте ни написали! Хубаво е че ни посочвате грешките за да се поучим от тях!Най после и на нашата улица да изгрее Слънце да се осъзнаем че това е група та Богусвидни! Трябва да сме изпълнени с Любов и Доброта към всички и всичко! Благодаря ви за всичко Господи и Учителю! Да бъде вашата Воля!🙏💜🙏

  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря ти Господи за критиките и мъдростта дето ни поучаваш.

  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря ти Учителю Сен Дуно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *