Волята на Бог/Тема 264

Скъпи Богусвидни, тема 264 от поредицата „Волята на Бог“ е Начало.

Скъпи Мои деца, вече сте в началото на новия Период на Подем и Растеж, но не в материята, а в Духовността. Това ще рече, че започвате Период на преломни промени от личен характер. Вътрешно във вас ще се създават войни, които ще подреждат и мислите ви – какво всъщност е важно за вас? Ще си давате равносметката, че сте обръщали внимание повече на материята, а много малко сте почитали Ценностите, като Взаимоотношения и Любов, ще си дадете сметка, че сте се вкопчвали във безсмислени материални „ценности“, като това да задоволявате ЕГО нужди. Периода ще ознаменува и завръщане в Реалността на вашия Учител Сен Дуно, до сега го държахме в изолация, което бе нужно, за да завършим трансформацията му, приемайки Божественото си Съзнание. Всичко до сега бе само подготовка, говорим за трите изминали години, макар че ще Кажа, че са малко, ще се Осъзнавате и Събуждате в движение, времето за работа настъпи, времето за дела е дошло!
Богусвидни са готови, а останалите ще ги гоните, това е Мой Промисъл, както и секването на канализирана информация от Светлината, такава ще има само от по-маловажни същности, които ще внесат смут и обърквания, но всяко мътене на водата, ще доведе и до избистряне на вашето съзнание, както Казах, ще преоцените Истинското важно за вас. Информацията ще постъпва само при определени Светли ваши събратя, а такива които целят самоизтъкване и самозадоволяване на ЕГОТО, те ще започнат да усещат празнина, която ще ги води към депресии, които в крайна сметка ще бъдат Лечения. Както Сме ви Споделяли, депресията е израз на вашата неблагодарност към Мен и Всички Светли Сили. Когато пожелаете да Помагате, трябва да сте се отдали на другите, не на вашето ЕГО и желанието ви да сте значими. Ще дам пример с вашия Учител Сен Дуно, Учител Беинса Дуно и Св. Иван Рилски, те са последните Истински Мои Войни, които са ви , и ще ви измъкват от заблудата на ЕГОТО, и това да мислите единствено за себе си. Жалко че, не можете да се погледнете с очите на Учител Сен Дуно, да видите, че всяко ваше действие е насочено единствено към себелюбивото ви възгордяване, или за кратко, задоволяване на ЕГОТО, почти нямате действия и публикации, които да не целят това, единственото ви желание е, да ви знаят и да ви възхваляват, стремежи които постепенно ще усещате много ясно, между заблудени водачи и Истински Мои Служители!
Да си Божи Служител е повече наказание, и отнемане на Земния Живот, отколкото Дар, когато стигнете до това Просветление, то значи сте Мой Служител, ако се възгордявате с всяка способност която Сме ви дали да си самопомагате, то значи, все още сте заспалата овца, която не може да живее по Истински начин.
Периода ще създава вътрешни съпротиви, мнозина ще пожелаят да върнат старото, което отново е ЕГО, мнозина ще искат да възстановят стара връзка, защото са се чувствали добре с Хора, с които са живели! Мнозина ще разберат, че грешките които са допускали през изминалия период, са дали началото на техен нов Житейски Път, това което им е споделяно като бъдеще, вече е друга Реалност, а в тази ще продължат да МЕ търсят, връщайки всеки спомен за мига когато са били най-близко до Мен и Учителя Сен Дуно. С Умисъл споменавам вашия Учител Сен Дуно, Той за напред ще бъде вашата връзка със Светлината, а какво точно означават тези Мой Думи, предстои да разберете, макар всичко вече да е споделяно, Отработвано и Затвърждавано чрез Мъдрости.
Вашия Учител Ще расте и ще се Издига, не само Духовно, но и във Материята, тя ще работи за него, не той за Материя, ще се издига Реално и Ментално, така както Светлината огрява всяко тъмно кътче на Земята.
Грешките са, за да се Учите, а не да ги оплаквате, това е за последните отцепили се Богусвидни, мислихте си, че сте най-осъзнатите, че виждате и чувате повече от другите – какво стана в действителност, излязохте най-заблудените и обладани деца, които сами се вкараха в трънака, а кой ви е завладял, ще разберете с времето!

Вашият Баща-Бог
Учител Сен Дуно
01.06.2024 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *