Послание 38/04.07.2024


Скъпи Сродни Души и Богусвидни, продължавам поредицата свързана с ЕГОТО.
Отново ще опиша ЕГОТО, обяснявайки какво всъщност е: ЕГОТО е Егрегор с милиарди същности създадени от нас, образували най-мощния Егрегор който съществува на Земята. Егрегора е сбор от единомислие, всяка мисъл излъчва Енергия, а когато Енергиите се обединят, защото подобното привлича подобно, то се Образува Егрегор, Енергия в който живеят и растат истински Същности, с единствената им задача, да разпространят мислите и на към другите, да подържат и нарастват все повече и повече. Всяка отделна същност се подхранва от отделния човек и неговото ЕГО, неговата храна са себелюбие, възгордяване корист, завист и така мога да изредя всички негативи, обобщавайки ги с Нарцистична Любов. Подхранвайки ежесекундно Нашите его-същности, те повлияват не само на нас, но и на всички Хора на Планетата, така мощния Егрегор е водещата Енергия, която ни тласка към самопогубване. Това което описвам не може да се види, така както въздуха е невидим, така и Енергиите и Същностите са невидими за нас. Но можем да ги усетим, да усетим как ни повлияват, човека пред нас е раздразнен, и без да се усетим, и ние поемаме от неговата негативна Енергия и ставаме раздразнителни. Всеки го е усетил, но не се е замисляме, защо е така, именно това е причината да тълкувам и да ви споделям.
Гледах документален филм по канал едно, където учени в Япония изследвали маймуни, на които и дали не измити сладки картофи, една от маймуна се сетила да ги измива преди това, за да не поема и пясъка който им пречи на зъбите, и по невидим път всички останали маймуни, без значение че са отдалечени един от друг, започнали да измиват храната си преди да я поемат. Това е невидимата сила на един общ Егрегор какъвто имат и маймуните, за Енергиите няма разстояние, всичко се предава много лесно, достатъчно е една да промени нещо, и всички останали по естествен начин приемат промяната. Същото е и при нас, но за разлика от тях, които действат чрез първичните си усещания, ние се самозаразяваме много по-бързо, но в лоши насоки, един си смени пола, и вече около него са хиляди, един започне да забогатява, и вече всички го искат, един води война, и вече има подкрепата на милиони, както е войната в Украйна, т.е. Егрегора на маймуните действа за добро, а нашия Егрегор на ЕГОТО ни погубва, именно това не усещаме, че сме си създали пагубна сила с всичките същности в него, който постепенно ни погубват.
Размишлявал съм върху израза, че ЕГОТО ни е Дар от Бог, при което стигнах до заключението, че не Бог го е дал, а е позволил да го създадем! Още преди милиони години, когато е започнал този процес, Бог го е остави, съзирайки че именно най-пагубния за нас Егрегор, ще бъде Трансформиран в добро, помагайки ни да различим добро от лоши, или както казах в предишното Послание, да навлезем дълбоко в тъмнината, и когато Светлите Сили ни Помогнат да унищожим его-егрегора, да оценим Истински какво значи да си Светлина, какво значи да си в Едно с Всеки и Всичко.
Бих искал да се отклоня, разисквайки израза „да сме Едно с Всеки и Всичко“.
Този израз съдържа всичко това към което трябва да се стремим, и за което е цялата тази Мощна Помощ от Светлината. Това е основния призив за всяка една Светла Същност, и който с годините ще ни бъде придаден и на нас, научавайки ни да ценим единствено Истинските неща в Живота, а това са Взаимоотношенията, имено тях пренебрегваме! Както дадох примера за стотната маймуна, че си повлияваме с всяко едно действие, а ние именно това не ценим, и не се стремим да се излекуваме. Един постъпва лошо, и това повлиява на всички ни, а когато мнозинството нарасне, се създава Егрегор със Същности, който започва да повлиява на останалите, така един заразен, заразява неколцина, те пук други неколцина и така проказата стигна до цялото население на Земята. Представете си мащаба на Егрегора, той е надвиснал над нас, като черен тумор който постепенно ни погубва. Не е страшно това че Рептилите се стремят да ни унищожат, по страшното е, че ние самите го правим. Как бихме могли да се защитим от чужди нападки, след като, ние сами се разяждаме от вътре, ние самите не се Обичаме и не можем да се Обединим. Риптилите използват всяка наша слабост, и поради това им е много лесно да ни манипулират, достатъчно е да използват илюзорно думата „обединение“, както е европейския съюз, и ние вече сме заблудени, без да можем да видим, че е създаден от Американците, с цел да контролират Европа. Достатъчно е да използват думата „мир“, и ние отново сме слепи, че именно ООН са създатели на войн и конфликти. Представяте ли си за каква слепота говорим, ние сме точно както овцете, достатъчно е една дума и ние тръгваме, невиждайки че умишлено ни водят към пропастта, това че твърдя, че не мислим, е Истина от която ви боли, но все пак е Истина видяна от малцина!
ЕГОТО е в основата на това да бъдем лесно манипулирани, оковани само и единствено в материята, неспособни да се справяме сами, винаги ще ние нужно някой да ни води, някой да ни казва какви дрехи и телефони да си купуваме. Като жив пример са САЩ, те още в миналото са били напълно ограничени само в това да забогатяват, да имат и имат всичко каквото пожелаят, всеки призив, филм, реклама или продукт от там, цели да имат все повече от материята, това може да се проследи и в тяхната история, единствената страна в която се говори единствено за злато и власт. Страната на Риптилите, или както казват „на неограничените възможности“, именно защото основната им цел е завладяване и унищожение. Те са първите завладени Хора от Риптилите, малко пари и всичко е възможно, купуват държави и континенти, политици и народ, неограничен набор от продали се Хора, само заради власт и пари. Това се пренесе и по целия Свят, те завладяха всяка част от Земята, именно чрез подобни унищожителни съюзи. Те умело използват средствата за манипулация, а нашето ЕГО като малко дете попива все що бълват, ама дали е за нас, дали носи добро в себе си, това не ни интересува, искаме като тях, да сме богати и да имаме. Сащ, подобно както е било при тях, унищожават традиции и всякакви ценности, изкривяват историята, обезличавайки всеки един Народ с Ценности и Традиции, с цел да ни контролират, да имат цялата Земя. Те си мислят, че това е за тях, но всъщност са роби на Риптилската Раса!
От там датира и нашето нараснало ЕГО, когато те са завладявали народи, макар че там не можем да говорим за Народ, а са Обединени Нации, все пак е огнището от където ЕГОТО нарасна неимоверно много. Имало го е и преди това, но Ценностите са били водещи, те са били естествената ни защита от самоунищожението което е сега. Почитането на Род и Традиции винаги се е спазвало като Реликва която трябва да се подържа, именно поради това, да не се самозабравим и самоунищожим, обезличавайки се, заличавайки сами себе си от лицето на Земята. Това се случва и сега при нас, но то едновременно е пагубно, но и доказателство на предсказанията които знаем, те се знаят и от тях и действията им говорят за страха който изпиват от България, или по-скоро от Славянските Народи, че отново ще се Обединим, и отново ще поведем цялата Земя към Бог и нашето Спасение. Те знаят и всяко тяхно действие цели да ни унищожи и обезличи, дали чрез страха, недоимъка, умишленото поддържане на нисък стандарт, с цел да мислим единствени за Хляба, или за това как да имаме от Материята, което води до отдалечаване и озлобяване, както помежду ни, така и между Славянските Народи и Бог. Те целят да имаме ниски Вибрации, за да не можем да се събудим и да прогледнем, виждайки цялата илюзия в която живеем. България разполага с безгранични ресурси, храна има за всички, злато има за всички, всичко имаме в изобилие, но умишлено сме лишени. Целия Свят е лишен от всяко ново изобретение, както безграничната Енергия, която умишлено е скрита, много открития се унищожават и умишлено се скриват, за да не провалят плана на Риптилите, и куклите „Сащ“, умишлено ни разделят на класи, като богатите стават по-богати, а бедните по-бедни, това води единствено към омраза и завист, все качества които понижават неимоверно много нашите Вибрации, а колкото по-фино Вибрираме, толкова повече можем и виждаме и това което е невидимо за в момента. Както казваме „Виждам и не вярвам на ушите си“, а всъщност, чуваме и не вярваме на чутото, защото един от методите за манипулиране е размиване на Истините, превръщайки ги в конспирации и митове, а ако дори само 5% от това е Истина, би трябвало да се стреснем, за да се защитим! И ЕГОТО е в основата на това да не можем да видим, и да бъдем с лекота манипулирани, притчата, че не виждаме гредата в нашето око, а виждаме само сламката в чуждото, е във пълна сила. Не виждаме, че ние позволяваме това да се случи, „не е виновен този който яде баницата, а този който му я дал“, не САЩ и Риптилите са виновни, а ние самите, забравяйки нашите Ценности и това което ни е запазило през всичките тези векове, приемайки чужд живот, гледайки реклами и филми, взимайки пример от престъпника, ние се превръщаме в такива, ние сами искаме да бъдем лоши! А някога всеки се е стремял да бъде добър, именно поради това маймуните ще оцелеят, защото те се променят само и единствено за добро, а ние сами искаме да се променяме към лошо – Кой мисли повече; маймуните или ние?

Учител Сен Дуно.
С Бог Сме Едно!
Бъдете Благословени, Обичаме ви!❤️
04.07.2024 г


1 коментар
  • Дияна Христова Петкова каза:

    Благодаря ви Учителю за информацията която е много поучителна! Да за съжаление с всеки изминал ден се срещаме с много озлобени хора!Не се и досещаме че с това даваме лош пример и на подрастващото поколение!Къде отиде Любовта Търпението и уважението ни между всички нас !Бог ни дава примери и насоки но няма никакви резултати от всичко това!Дали ще се осъзнаем и тръгнем по пътя на нашето израстване като Добри Духовни личности! Да бъде Любов и Светлина в душите ни! 🙏❤️💙🩵💚💜🩷🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *