Дух, Душа и Тяло/24.06.2020

Здравейте Сродни Души. Вчера попаднах на въпрос на една жена относно нейна приятелка която буквално я Обсебила, подтикнат от това, реших днешната тема да е Нарцистичната Любов. Макар да е много писано по тази тема, много от нас не Осъзнаваме, че сме под влиянието на такива хора или пък самите ние Проявяваме такива наклонности.

Нарцистичната Любов е вид Любов която е доста Обсебваща, хората които Проявяват тази Любов искрено и с цялата си същност вярват, че тяхната Любов е най-истинска и техните грижи са в резултат на силните Чувства които изпитват, но те самите не Осъзнават на какво подлагат партньора си, приятел или приятелка. Те са водени от лъжливото вярване, че проявяват истинска грижа и Любов, защото са „истински“. Много често такива хора карат отсрещната страна да е зависима от тях, принуждават те да се съобразяваш с тях и техните изисквания и предпочитания вярвайки, че това е начина да има нормални Взаимоотношения, но те не Осъзнават, че напълно ограничават човека срещу тях, подлагат го на психически тормоз, обсебват напълно мислите и поведението на хората и ги карат да се Чувстват Нещастни от връзката която имат.

Когато някой усети влияние от такива хора, трябва много внимателно да подхожда, тези хора, не Осъзнават какво всъщност причиняват на човека отсреща, когато ги отблъснем, те мигновено се превръщат във наш враг, но преди това те преминават през фазата на Смиреност. Започват да ни се извиняват, да търсят състрадателност, та дори прошка, за това ако с нещо са те обидили, независимо от това те не Осъзнават истинската причина за тяхното отблъскване, смятат че са неразбрани, че те те обичат, а ние ги отблъскваме, те се грижат за нас, а ние ги отблъскваме, но разбира се това са техните илюзорни представи за ситуацията.

Когато отблъснем такива хора те започват да изпитват силна омраза като смятат, че отсрещната страна е неблагодарна, започват да излъчват Негативни Емоции които са толкова силни, че образуват Егрегор от астрални същности, които са насочени към отсрещната страна. Тези Астрални същности започват да ни влияят и да отнемат от енергията ни. Ако ние не се усетим, а се оставим на Негативните Емоции които се появяват в нас, те биха могли да ни обсебят напълно.

Когато усетим такова влияние е нужно веднага да започнем да се чистим. Начините са чрез Молитви, другия начин е чрез яйце поставено под главата ни за да тегли тези Астрални същности. Ще опиша подробно метода за Чистене с Яйца:

Запалва се една църковна свещ. Взимате един съд в който сипвате един литър Светена вода(може и чешмяна вода). След което чуквате три домашни яйца вътре(може и купешки) във водата, като при всяко яйце казвате “ Да възкръсне Бог, да се разпръснат враговете МУ, да избягат от лицето МУ които го мразят, нека това яйце да Изтегли всяка зла Сила, Мисъл и Енергия от мен (казвате името), Моля Господ, Исус Христос и Пр. Св. Богородица да ми Помогнат да премахна всичко Негативно от (казвате името) в Името на Отца и Сина и Светия Дух, Амин, Аум, Аумен“. След което слагате съдът в средата на стаята където спите, покривате го с хартия. Черупките ги изхвърляте извън къщата на около 10 метра в кофа, за да не бъдат настъпени от някой. Тази процедура ще я правите 9 дни, без да пропускате. През цялото това време, всяка вечер Кадите с тамян преди залез и се чете Молитви, като се започва с Господната и след това три пъти Киприяновата Молитва. На сутринта взимате съдът с яйцето, изхвърляте го в тоалетната и пускате водата като казвате “ Нека всичко зло да изтече от нас заедно с тази вода“. Важно е да не докосвате водата в съдът, защото Енергията която е поело яйцето може да се върне отново във вас, ако се случи просто ще го правите по-дълго време. Сутрин не се кади. След изгрев се четат отново Молитвите. Тази процедура се прави 9 дни. Киприяновата молитва се чете още 31 дни след свършването на тези 9 дни, но по веднъж. Процеса е бавен и трябва да се положат усилия. Комбинацията от Молитви сутрин и вечер и яйцето ще даде много бърз резултат и ще ви освободи от тези влияния. Молитвите са много нужни, защото те ще ни осигурят защита занапред.
Сметнах, че е нужно да споделя това нещо с вас защото видях, че много хора са Обсебени по този начин.

Много често ние сами не Осъзнаваме, че Проявяваме такива наклонности. Когато пробудена Душа Осъзнае това, не трябва да се Вини, а да започне Осъзнато да работи върху това, отново чрез Молитви. Молитвите ще Пробудят в нас много Истини, които не сме Осъзнали в нашите Взаимоотношения, те ще ни помогнат да Изчистим всяко Негативно Поведение, разбира се, че това ще се случи чрез нашите Духовни Водачи, които ще ни Поведат към Освобождаването ни от това Негативно Поведение.

п.п.
Излязоха коментари в страницата на Божествено Лечение където е споделена тази публикация относно това: не може ли да помогнем на такива хора чрез Любов и това, не е ли отхвърляне от наша страна.

Колкото и странно да звучи, този тип хора изпитват Любов чиято енергия е истинска така както и чистата Любов. За да подейства чувството Любов върху някой е нужно да има противопоставяне т.е. плюса привлича минуса, а при два плюса се получава отблъскване или по просто няма да има никакъв ефект, защото Любовта не може да отрегулира Любов.

Тези хора макар да са с Негативно Поведение, те изпитват Любов, при тях проблема се явява от изкривеното им разбиране за нещата, то е така, защото имат много силно развити Егоизъм, Себелюбие и Гордост, те са на първа линя и не допускат никой да заеме тази тяхна позиция. Гордостта и Себелюбието са качества които включват Любов, а те се Отработват, чрез Изпитания, те са много силни Емоции, които отнемат Енергията на хората в Борбата им да са на върха, а Любовта не може да се противопостави на Любов, единствено Егоизма е нещото което би могло да се отрегулира чрез Любов, но това няма да е достатъчно, за да се промени този човек.

Чувството, че отхвърляме такъв тип хора е напълно реално, но ние не би трябвало да наказваме такива хора като им даваме уроци, защото това ще рефлектира върху нас. Другия начин е чрез Молитви, но и тук, ако този човек не е готов за промяна, това не би помогнало т.е. тези хора ще се Променят тогава когато започнат да се Осъзнават, а това е работа на Бог, той се грижи за всяка Душа и знае кой от какво има нужда.

Някой Души сами приемат да бъдат такъв тип хора в това прераждане, защото това издига Душите им към по-високи нива, пък и някой Души трябва да са потърпевши, което също е Урок за тях, така че няма нищо случайно всичко си има своето значение за Израстването на Душата и Бог има Промисъл за всички.

п.п.
Явно темата която започнах интересува доста хора и излязоха още въпроси относно това, как се прави Наричането на яйцето.
Първо искам да разгранича Наричане и Магия, защото усетих някакво колебание в хората.

Наричането е ритуал който го има в много Български Ритуали, като Бъдника за Коледа, курбан, хляб за здраве, амулети, кристали и светената вода, това са все Ритуали в които се Нарича даденото нещо за здраве, да носи късмет, да пази, да чисти, за Любов и много такива неща. Винаги когато се Нарече дадено нещо, става чрез Молитва към Бог за Благослови и Здраве. Тези Наричания са част от способностите ни да Създаваме и да Творим, тоест да творим чрез Словото, силата на Словото. Това нещо го може всеки, то е заложено в нас да придаваме различни Енергии на физически неща, така че тези Енергии да ни Помагат.
Някой хора използват тези наши способности, за да наричат за лошо, в този случай това е Магия, защото създава допълнителни Астрални Същности, които ни вредят.
Бе важно да разграничим доброто от лошото.

Когато Наричаме яйцето да извлече Негативната Енергия от нас, ние си помагаме за добро и не вредим на никой, това действие е Наричане. Ще опиша как точно да направите това наричане.

Взимаме съд и го пълним до половината с вода, взимате яйце по принцип е по-добре домашно защото те са по чисти от Енергийна гледна точка, но и от магазина върши работа. Когато го счупим над съдът казваме “ нека това яйце да Изтегли всяка зла сила, мисъл и енергия от мен (казвате името), Моля Господ, Исус Христос и Пр. Св. Богородица да ми Помогнат да премахна всичко Негативно от (казвате името) в името на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги и Во Веки Веков. Амин, Аум, Аумен.“
Този ритуал се прави минимум три нощи. На сутринта взимате съдът с яйцето, изхвърляте го в тоалетната и пускате водата като казвате “ Нека всичко зло да изтече от нас заедно с тази вода“. Важно е да не докосвате водата в съдът, защото Енергията която е поело яйцето може да се върне отново във вас, ако се случи просто ще го правите по-дълго време. Не забравяйте, че черупката се изхвърля извън домът, защото яйцето и черупката са свързани Енергийно, ако и черупката е в домът ви дори в кофата, то и то ще поеме от тази Енергия, така че е най-добре да е извън домът Ви.
Надявам се да съм Ви помогнал!

Обичам Ви!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *