Рецепти за Божествена Любов/27.06.2020

Скъпи Сродни Души следващата тема в „Рецепти за Божествена за Любов“ е Грехопадението.

Скъпи Хора, много от нас се Страхуваме да не направим някакъв Грях при което да предизвикаме Гневът на Бог, но много хора и не разбираме, че извършваме Грях поради незнание или невежество. Ние сме възпитавани че Грехът е много лоша постъпка, която води до последици и страдания, бих искал да разчупя тези Вярвания и да ви обясня, защо Грехът е път към Издигане на Душата и Израстване Духовно.
Когато направим някакъв Грях, ние започваме да изпитваме угризение, да се Самообвиняваме за това което сме сторили, при което ние предизвикваме процес на Лечение в нас, този процес ни прекарва през подобна ситуация, която цели ясно да Осъзнаем какво сме сторили, но много хора го мислят за наказание, а всъщност това цели пълното Осъзнаване и Отрегулиране на нашите вътрешни Емоции които са довели до този Грях. Твърде често хората изпадаме в силна Депресия и Самообвиняване, което води до задълбочаване на нещата и процеса на Лечение се забавя, имено заради това и Самообвинението е включено като Грях в Новата Епоха. Не е нужно да задълбочаваме Греха, а да го Изкараме от нас чрез Молитви и Искане на Прошка, която може да не е директна когато това е невъзможно. Поемайки по пътя на Прошката Бог ни Води по Пътя в който ние ще Намерим Вътрешният Мир в нас.
Бог не ни вини нито пък иска да ни наказва за Греховете, това го правим ние чрез нашите си действа. Не тръгвайки по пътя на Прошката, ние започваме да трупаме в нас Негативни Емоции които постепенно се наслагват и неусетно цялото ни Съзнание започва да излъчва Негативизъм и както знаете подобното привлича подобно и започват да ни се случват лоши неща. В Библията е казано „Бог не Иска нашата Смърт, а да се Обърнем към Него“ тоест ние сме тези които не се Обръщаме към Бог, а напълно се затлачваме в Самообвинения които ги прехвърляме към Бог, че Той ни наказва заради Греховете.
Няма Безгрешни хора, всички грешим, кой повече, кой по-малко, но за Бог това е Грях който ще доведе човека и Душата към Пробуждане. Това схващане, че Бог ни наказва е грешно тълкуване на писанията и използването на Бог като средство за покоряване на населението в миналото.
Мили хора, грешките са за това, за да се учим от тях, а не да ги оплакваме и Самосъжаляваме. Ако не успеем да Осъзнаем Грехът си, тогава Бог започва полека да ни предизвиква към ситуации при които ние да Осъзнае какво сме сторили и тук отново Бог не наказва, а цели нашето Осъзнаване и Освобождаване от тази Тежест. Представете си колко е ужасно да помагаш на някой, а той непрекъснато да те вини за това, имено това правим като Виним или си Мислим, че Бог ни наказва. Душата ни е слязла на Земята, за да Израсте Духовно, при което е заложено тя да измине определен път, да извърши определени Грехове, Душата да успее да ги Преодолее и да Израсте Духовно и когато не успее, то тази Душа не е изпълнила Мисията поради която е слязла на Земята, разбира се основния урок винаги е да се научи на Истинска Любов.
Много хора са затлачили в себе си стари неща които не искат да поглеждат, но това е все едно да заметете боклука под килима, да кажете, че всичко е чисто, рано или късно този боклук излиза на яве, но тогава той ще бъде значително пи-голям и ще ни е трудно да го Изчистим, имено заради това е нужно винаги да Поддържаме Вътрешна Чистота, като се Изчистим от всички Самообвинения и Мисли, че Бог ни наказва, трябва да започнем да се Молим на Бог да ни покаже всички грешки които сме допуснали, за да можем да Активираме процеса на Лечение. Затлачвайки тези грешки, ние всъщност Блокираме Изразяването на Любов, а Любовта е главния Лечител на всичко.
Мили хора, не е лесно да направим каквато и да е промяна без Божията Намеса, Молитвите трябва да ни съпътстват всеки ден, така както се нуждаем от храна, така се нуждаем и от Божията Помощ, независимо че ние забравяме да се Молим, да МУ Благодарим, Той не спира Своята Любов и Помощ и непрекъснато Очаква да завъртим лицето си към Него, за да може с по-голяма Лекота да се случват нещата, в момента в който се завъртим, лека полека ще започнем да ставаме по-осъзнати и да разбираме в по-голяма дълбочина Неговият Промисъл и защо е нужно да сме Чисти, ами именно за да бъдем Истински Щастливи и Свободни, да Изразяваме себе си, а не да се Самозатваряме чрез Угризения.

Обичам Ви!❤️
27.06.2020 г

Мили Сродни Души, това е попълнение към темата от Поли Николова, Благодаря Поли! 💓

Ангел, ако позволиш да допълня нещо към твоят, прекрасен пост. При едно от общенията ми с Божията майка тя ми каза, че не разбира нас хората, въпреки, че е била в земно въплъщение, защо се боим от греха и защо го наричаме грях?!
И каза така:
“ Мили земни чада! Не бойте се от греха, защото ако знаехте, че няма грях, а има опитност други щяха да са вашите постъпки. И сте на земята, за да видите последствията от тези ваши опитности и като видите, че това не е пътя ви към Бога, да се поправите. А ако ни призовете, ние ще ви водим. Но, няма как да израсте душата ви, ако няма тези опитности“ Страха е водещият пак при думата грях. И е целенасочено това да има страх, но нека да не се страхуваме, а да призовем Любовта да ни води. Тя ни учи просто да живеем с изборите, които сме направили при своите опитности. Благословение за всички ни нека има, в Мир,
Любов и Доброта! 💓
27.06.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *