Рецепти за Божествена Любов/02.07.2020

Скъпи Сродни Души, в днешния ден Честваме Светите Апостоли, които ни дадоха Своя Пример за това как трябва да Обичаме Бог. Днешната тема в „Рецепти за Божествена Любов“ ще я посветим на Вярата и по точно Вярата в Бог.

Много хора си мислим, че Вярваме и че нашата Вяра е Истинска, но не всеки път успяваме да задържим тази Вяра към Бог, при Проблеми или Изпитания ние се отдаваме на Страховете и забравяме, че Бог е до нас и ни Помага, имено чрез тези Изпитания. Вече няколко пъти засегнах тази тема за Вярата в Бог, но днес ще се опитаме да вникнем в това с още повече Любов и Разбиране.
Бог Винаги се Стреми да ни Даде най-доброто, това което ще ни направи Истински Щастливи, но често ние имаме друго мнение за това какво ще ни направи Щастливи и започваме да се Съпротивляваме на Неговият Промисъл. Ако вземем пример в който някой решава, че яхтата ще му донесе Истинско Щастие и Удовлетвореност, погледнато повърхностно от материална гледна точка това е прекрасно, но да го погледнем от Духовна гледна точка. Когато изпитаме удовлетворението от това, че сме постигнали това желание ние започваме по малко да го изкарваме на преден план и то буквално ни обсебва при което ние започваме да игнорираме всичко останало включително и нашите близки които са също част от нашият живот. Такива примери има много около нас, кой е обсебен от колата си, кой от вилата, кой от пътуванията си, примери безброй в тези неща има общ знаменател – ЕГО, което ни кара да пренебрегваме близките, да игнорираме техните нужди, да не обръщаме внимание на техните емоции, та дори да искаме да се разделим с тях, защото те ни пречат на нашето Щастие и погледнато реално това е Самолюбие. А Бог, мили хора Иска всички да сме Щастливи, Всички заедно да вървим напред в Светлината и ако Бог сметне, че дадено нещо би ни отдалечило от нашите близки и би ни накарало да се самозабравяме, Той никога няма да го даде до тогава докато ние не Отработим преди това тези негативни наши качества, които биха предизвикали тези негативни наши поведения. Бог Иска да изпълни всяка наша Молитва, но за целта ние трябва да поработим върху себе си, за да можем да заслужим Божия Дар който няма да навреди на никой, а би ни помогнал както на нас, така и на Всички около нас.
Бог много често ни дава сигнали какво ни е наистина нужно, за да бъдем Истински Щастливи, но ние вкопчили се в Материалното отхвърляме тези сигнали мислейки, че само Материалното ще ни направи Щастливи, но уви ние сме в голяма грешка, Истинското Щастие, Истинската Любов и Истинската Вяра са вътре в нас и не като нещо Материално, а като Взаимоотношения и Любов, Любов която да може да побере цялата Вселена, а не само нас самите. Темата която разисквахме вчера разбули много Духове и разпали спор който е много полезен за нас, защото и този спор е част от Божия Промисъл и ни води към Истинските неща.
Когато имаме Истинската Вяра в себе си ние буквално политаме и започваме да виждаме Божите Чудеса които до сега не сме успявали да ги видим, това е така защото ни е липсвало достатъчно Вяра, че има Чудеса и не трябва да се учудваме, защо някой ги виждат, а други не, имено заради това, че не Вярваме. Чудесата са навсякъде около нас, те изпълват всяка частица от това което ни заобикаля, Чудо е че говорим за това като се има предвид табуто в което живеехме. В България е предвидено да се случат много Чудеса които целят да повишат Вярата в Бог, ще бъдем свидетели на неща които нашето съзнание трудно ще възприеме, но това е всъщност второто Божие Пришествие което започна, Той вече е между нас в всяка Човешка Душа, не очаквайте както вече съм казвал, да слезе в един човек, този път Той ще Бъде във всеки от нас и тези които отворят Сърцата си достатъчно, ще усетят Неговата Любов. За някой това ще се стори пълна лудост, но и първия път когато е Бил между хората са го игнорирали и отхвърляли и това е част от нещата, защото в Съмнението се ражда Истината.
Отворете широко Сърцата си , за да ГО Допуснете да ви покаже какво е Истинско Щастие, аз изпитах една трошичка от неговата Любов и той ме понесе като Ангел в Живота наречен ЛЮБОВ.

Обичам Ви! 💓
2.07.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *