Дух, Душа и Тяло/04.07.2020

Скъпи Сродни Души, продължаваме по темата за Приемане и Неприемане както и за Танка наречен ЕГО.

Обсъдихме доста неща за нашето ЕГО и неговото гориво Неприемане, но всъщност би могло да се каже, че не сме обсъдили нищо за Приемането.

Приемането е най-доброто оръжие и средство срещу ЕГОТО, то напълно обезсилва ЕГОТО и го принуждава да изчезне напълно, но как да превъзмогнем Неприемането, за да получи Приемане, това е най-трудният момент, защото когато влезем в серия от Неприемане, ние буквално сме блокирали и въобще не мислим, че захранваме нашият Танк.

За да преодолеем ЕГОТО тоест да спрем Неприемането е нужно да започнем работа по нас и по точно, да започнем ежедневно да тренираме да Приемаме всичко което изникне, нужно е много постоянство. Един такъв процес да Приемаме може да продължи и година, нашето съзнание постепенно изгражда навика да приема всичко. Не трябва да се Страхуваме, че ще Приемам нещо което не е за нас, защото в момента който решим да започнем този процес на обучение към нас се прикрепват минимум три Ангела, които следят този процес и ни предпазват от някакви недоразумения. Това е процес който задължително протича с Нашите Духовни Водачи, без тях няма да можем да се справим и ще се провалим много бързо.

Когато решим и започнем с нас ще се случат промени, ще започнем да виждаме светът по друг начин, сякаш всичко се променя спрямо нас и всички около нас започват да се държат по мило, това се дължи на нашите прикрепени Ангели които предизвикват промяна в нашата реалност и ни предоставят възможност, не само да се научим да Приемаме, но и да започнем да Обичаме Всеки и Всичко, то става някак естествено, без да Осъзнаваме, че се случва в действителност ние се научаваме да Обичаме. Това не са просто приказки, а действителност, защото е преживяно от мен и моя опит ми помогна да се Разгърна и да предам тези Чудеса на вас.

Когато се научим да Приемаме, то се превръща в естествено поведение и Неприемането постепенно започва да се премахва като начин на действие, премахвайки го, ние максимално спираме горивото на нашето ЕГОТО и то постепенно започва да изчезва като влияние върху нас.

Като заключение искам да добавя, че този метод е най добрият, вярно, че е продължителен, но всеки друг води до нетрайни резултати в които като измине известно време ние пак се връщаме към Неприемането и Отричането.

Обичам Ви!❤
4.07.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *