Дух, Душа и Тяло/10.07.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема в поредицата “ Дух, Душа и Тяло “ е Снобството.

Много от нас Проявяваме Завист и не само това, ами започваме да Злорадстваме, като се стремим да навредим на наши приближени. Подтикнат съм от тази тема, защото го усетих вчера в един от коментарите.

Ние хората сме интересни с това, че винаги гледаме положението на другите, дали те се справят, как се справят, Щастливи ли са, заможни ли са и т.н., но всъщност това е изключително Ниска Вибрация, която буквално ни праща в каменната Ера, защо е така?

Снобите са хора с много Ниска Вибрация, които не гледат себе си, а винаги другите, Нишите качества които проявяват, чрез това си деяние е Завист, Себелюбие, Мерзост, Наглост и всички които се сещате, заради това тези хора извършват изключително тежък Грях и си навличат Карма, защото деянията им целят да навредят на друг.

Жената която извършва Лечение по системата за Духовно Израстване, която е канализирана от Учителя Терн е моя бивша приятелка и това е причината за някой коментари, както е характерно за нас, веднага почват конспирациите. Аз не контактувам с нея от година и половина, така че нямам никакви подсъзнателни помисли. Учителя Терн ме Помоли да Ви предоставя тази информация, защото тя ще помогне на много хора и всъщност ще се случи точно така.

Не трябва да се Виним и да гледаме в другите, а да започнем да се Извисяваме и да се стремим да сме Добри, не както поговорката, която е типично Българска “ не е важно аз да съм добре, важно е комшията да е зле“. Този поговорка ни определя много точно какви наклонности имаме, ние не виждаме гредата в собственото си око, а виждаме сламката в окото на другия, това също като чели е писано за нас. Тази склонност към Снобство я проявяват много хора, тя се явява като препъни камък за много от нас, без да разбираме това. Нужно е всеки да Осмисли поведението си, да бъде Осъзнат за деянията си, какво прави и защо го прави, но разбира се на Снобите им е невъзможно да Осъзнаят това, заради Ниските им Вибрации, те ще го Осъзнаят едва тогава, когато преминат през някакво сериозно Изпитание, което ще бъде Дадено от Бог, за да могат този тип хора да започнат да Осъзнават действията си и това, че вредят не само на някой, но и на самите себе си.

Аз съм човек който се Учи да понася жестокостта на хората и с всеки подобен случай, ставам все по Силен, Уповавайки се на Бог, Който ми праща подобни случаи, за да се Науча, че не всички са Добронамерени, но аз със своето Сърце, все не допускам, че хората можем да бъдем такива и съм Благодарен на Бог, че ме Учи и на това.

Обичам Ви!❤️
10.07.2020 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Учителю за интересната тема която е много реална дори сега в нашето време!Не само преди години но сега като че ли дори и по вече!Защо не се радваме на някой който е напреднал в науката или в Духовното си развитие така ще се получим и ние от опита на другите но не се случва!Напротив започваме да негодуваме и да казват различни неща по негов адрес! Да бъдем смирени и Търпеливи към всички и всичко! 🙏💞💞🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *