Дух, Душа и Тяло/12.07.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема в „Дух, Душа и Тяло“ е Лъжата.

Много от нас проявяват това Негативно Поведение, даже е станало част от нашият живот, ние като Божи деца знаем, че това е Грях и независимо от това, често си позволяваме да престъпим 9-та Божия заповед – Не Лъжи. Когато Лъжем ние Лъжем самите нас, но защо е така?

Лъжата е вид проявление на ЕГОТО, което се стреми да ни изтъкне или да ни оправдае в дадена ситуация, когато Излъжем ние всъщност подхранваме ЕГОТО и то започва да се проявява в повече наши действия, до толкова ни превзема, че започваме сами да си вярваме на Лъжите, когато започнем сами да си Вярваме, ние всъщност превръщаме Лъжата в Истина, това е класическа ситуация при много от нас, но често се случва една Лъжа да доведе до безброй други, тогава ние започваме да се оплитаме, буквално губим себе си и това какво е Истина и какво не. Когато Лъжем, ние заявяваме тази Лъжа като Намерение пред Вселената, която винаги ни слуша и смята това за Истина, защото там няма Лъжа, а всичко е Истинско, и когато заявим някоя Лъжа за нас, ние всъщност заявяваме някакво Намерение, примерно – аз съм богат, и тогава Вселената смята, че на теб ти е достатъчно, вече не ти е нужно нищо и в един момент от Лъжа всичко се превръща в Реалност, ако сме бедни ние ставаме още по-бедни.

Лъжата е много голям Грях, тя води до Карма, която се Отработва в следващият живот и ако сме Лъгали в този живот в следващият, ще лъжат нас и то 10 пъти повече от това което ние сме излъгали, заради тава Лъжата е включена към тежките Грехове, защото вредим както на нас, така и на околните. ЕГОТ се нуждае от Лъжи, без тях то не може, но ние сме тези които трябва да бъдем Осъзнати, да не допускаме да си вредим на нас и на тези около нас. Когато Лъжем ние, създаваме Егрегор който започва да ни увлича в тази лъжа. Някога бях женен, тогавашната ми съпруга Излъга наши приятели, за да не я злепоставя потвърдих Лъжата, след което съжалих милион пъти, защото винаги когато се виждах с тези хора, аз трябваше да поддържам като Истина, нещо което бе Лъжа. Това е пример от живот ми, който ми даде много Добър Урок, повече никога не си позволих да Лъжа, случвало се да кажа нещо което не е така, но то може да се отнесе към Благородните Лъжи, а това са действия които целят предотвратяването на нещо лошо, като да нараниш някого с Истината за него, да предотвратиш скандал или просто да запазиш Мирът на всяка цена, но тогава отново има последици, но те са значително по-малки от Истинската Лъжа.

Когато си тръгнем от този Свят, Господ първо ни пита „Лъгал ли си?“, ако си Лъгал те връща обратно, за да си Отработваш Греха, но ако не си, тогава Той те Приема в Обятията СИ и те Води в Рая, това е самата истина споделена от Него. Много е важно да не допускаме този Грях да нахлува в живота и да ни води за носа, защото е прекалено пагубно за всички.

Обичам Ви!❤️
12.07.2020 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието което е много поучително! Какво трябва да направи човек когато е принуден да излъже за да спаси Спокойствието на другите!Имах до сега два такива случай в който ме заставяха да излъжа за да не злепоставя съпруга си и неговата приятелка! Трябваше да се съглася с това защото съпруга и научава за връзката и с началника и дойде при мен да потвърдя че в една нощ съпруга ми си е бил у дома! Това беше лъжа но да спася другото семейството за мен не става въпрос аз как се чувствам!Бог да ни помага!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *