Рецепти за Божествена Любов/13.07.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема в „Рецепти за Божествена Любов“ е Вътрешен Мир.

Всеки от нас иска да постигне Вътрешен Мир в себе си, но Истината е, че не знаем как да го постигнем, независимо от безбройните материали, насоки и съвети, ние все не успяваме да постигнем това Блаженство на Вътрешно Спокойствие. Какво ни пречи, какво ни липсва, за да сме Истински Удовлетворени от самите си нас?

Този въпрос е наистина труден и не възможен за отговаряне, защото всичко е индивидуално, но все пак ще се опитам да обхвана най-важните и характерни неща, за постигане на Бленувания Вътрешен Мир.

Когато хората започнем да се притесняваме, ние генерираме Негативни Емоции, когато Недоволстваме – също, когато се ядосваме, отново изпадаме в дупки, но когато загубим Вярата, тогава всички Надежди да се постигне Мирът в нас изчезват и именно това е общото и най-важното, за да се постигне Вътрешен Мир. Защо то е най важно, ами много просто, защото за разрешаване на всички проблеми и Емоции ни е нужна Вярата в Бог и Любов, сигурно ви е втръснало да повтарям само Вяра и Любов, но докато не проумеем, че те са главното Лекарство за Всичко, ще го правя, и така Вяра и Любов!

Вярата е универсално решение за всичко, имаме ли Вяра, имаме всичко, тази сентенция съм я опитал лично и тя работи, не на 100, ами на 1000% и действително, имаме ли Вяра, не само в Бог, ами във всяко нещо което правим, то всичко става с лекота, защото Вярваме, а ако не Вярваме, то тази работа вече е провалена, още в зародиш – и от малкото отиваме към Голямото, ако имаме Вяра в Бог, то Той ще Подреди нещата по най-добрият начин, но ако нямаме, то ние се проваляме обхванати от собствените ни Страхове и Притеснения, пък за Вътрешен Мир и дума не може да става, Вярата се явява Основното и най-важното неща за постигане на Вътрешен Мир и Благополучие, няма ли Вяра, нямаме Нищо, няма ли Вяра, нямаме и Любов.

Любовта, следващото по важност за постигане на Вътрешен Мир, но защо Любов, защото без Любов не може да се създаде нищо. Аз някога бях дърводелец и всяко нещо което съм изработвал, съм го правил с много Любов, нещата излизаха наистина прекрасни, но когато съм бил ядосан или нервен, каквото и да направех, все не ми харесваше и най често на другият ден когато съм вече спокоен, аз го преправях и нещата отново се получаваха, без Любов, нямаше да ни има и нас, без Любов нямаше да е създадено нито едно творение, без Любов нямаше да ни има всъщност на този Свят, защото Бог ни е Създал с Любов. Любовта е изключително важен сегмент за Постигане на Вътрешен Мир.

Засегнах две неща, но всъщност те са Универсалното Решение за всичко, както и за Вътрешният Мир, аз успях да постигна това прекрасно усещане на Баланс и Хармония, усещане което не може да се сравни с нищо, никой не може да те Нарани, никой не може да те Разгневи, Живот в който всичко изглежда прекрасно и дори Смъртта приемаш за спасение и утеха, че отиваш при своят Баща-Бог.

Обичам Ви!💓
13.07.2020 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *