Дух, Душа и Тяло/15.07.2020

Скъпи Сродни Души, бих искал да пусна тази тема, която е важна, за да знаем защо е нужно да почитаме близките на гробовете, когато поемат Пътя към нашият Баща-Бог.

Когато нашите близки починат, техните тела остават на земята в гробовете, а Душата се връща при нашият Създател, много Души не могат да напуснат този свят и често пребивават там където са погребани, те често търсят свойте близки, надяват се да ги видят, всъщност това са обърканите Души, които имат нещо недовършено и се опитват да го свършат. Когато Душата остави нещо незавършено, ТЯ не може да намери покой, започва да се лута, обикаля местата където е била приживе, опитва се да се свърже с близките, но винаги се връща там където е погребана. Когато носим храна, ние я Даряваме на всички Починали, те не се хранят, но се зареждат с Енергията на Почитта и Любовта, те имат нужда от нашата Любов и Внимание, без тях ТЕ ще се загубят напълно и биха могли да останат в това състояние доста дълго време. ТЕ имат нужда да знаят, че сме добре, че сме ги превъзмогнали, но искат да усетят и Любовта, която както знаем е основната съставка за Мир и Спокойствие.

Когато Душата отиде при Бог, противно на някой вярвания, ТЕ отново се връщат на Гробовете си и то на отредените църковни празници, но защо го правят?

Душата пази всичките си спомени, от всичките си прераждания, когато настъпи Църковният празник, нещо като традиция е да си припомнят тези всички спомени, които са запазили като Мъдрост, отивайки на всичките си Гробове (имам предвид от различните Прераждания), те възстановяват всеки спомен, без изключение, но когато видят там и техните близки, те успяват да възстановят и всичките си Емоции,

Някой биха казали, че това са глупости, но много често Починалите се явяват на сън и искат от близките си нещо за ядене, което са яли приживе, останало им като спомен и поради тази причина, ТЕ искат да си възстановят всяка емоция от този живот. Те нямат нужда от тази храна, те имат нужда от Любовта която ще усетят в нас, тя буквално връща цялото им прераждане в този живот като на лента, те преживяват всичко отново, това е като да прочетеш образователна книга отново и отново, за да се изпълниш с Мъдростта в нея.

Защо пиша това, тази информация е важна за всички, нужно е да залегне като знание във всеки, защото когато ние потеглим към Отвъдното и ние ще имаме нужда от това. Това е знание което го е имало и са отредени празници за това, но Църквата по незнайни причини, не казва точната истината, а говори за Почитане, което е хубаво, но е нужно и да се знае, че ние помагаме на Душите да се Издигат Духовно.

Обичам Ви!❤️
15.07.2020 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Учителю за интересната информация тъй важна за мен!Имам толкова много починали близки за който колкото мога ке грижа!Особено на Празниците техните Задушница се старая да направя нещо в тяхна памет!Благодаря ви Учителю! 💞💞💞🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *