Дух, Душа и Тяло/21.07.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема в „Дух, Душа и Тяло“ е Храната като начин да повишим нашите Вибрации и как да се предпазим от ново замърсяване, не знаейки какво съдържат.

Всеки се интересува от това дали храната е чиста, съдържа ли вредни съставки и полезна ли е за мен, тези въпроси ни съпътстват всеки ден, защото всеки ден се храним, но как да разберем каква е храната която купуваме и дали е полезна или вредна за нас.

Първото и най-важното е да сме сигурни, че сме чисти, за целта когато спрем месото или животинските продукти, задължително трябва да изчистим телата си от глисти, тении и всички видове микроорганизми които са ни съпътствали докато сме се хранели с месо. Начините са много, така че тук няма да засегнем това, нека всеки сам да избере кой начин е най добър за него, но защо е нужно това. Всеки микроорганизъм, тъй като произлиза от месото, което е с ниска Вибрация, носи тази Ниска Енергия в себе си, тоест всичките разни микроорганизми излъчват ниски Енергии в стомасите ни и тези Енергии понижават общата ни Вибрация, заради това е нужно да премахнем това средище на Ниски Енергии от нас.

Второто нещо е да се научим да ядем по-малко, това е много важно, защото много хора страдат от висок холестерол който води до тежки последствия. Поемането на голямо количество храна е навик, изпитвал съм го много пъти, когато забележа, че съм увеличил храната, поставям си за цел да я намаля и то се случва, при което се наяждам с половината храна която съм приемал преди да забележа.

Третото е качеството, тук вече въпроса опира до усещане, много пъти някой хора го усещат, чрез организма си, примерно с извинение, в момента в който поема вредна храна, моят организъм моментално го изхвърля, като повръщам. Друг начин е чрез махало, тези които го ползва, трябва непрекъснато да проверяват всичко, преди време го ползвах много, но вече не ми е нужно. Друг метод е чрез Интуицията, то е същото като махалото, но го правим със собственото си тяло, правил съм го с езика, Сърцето и когато зададем въпроса „тази храна Добра ли е за мен“ тялото ми отговаря. С езика се научих при курса по Радиестезия, това бе част от обучението, но всъщност Осъзнах, че можеш да го правиш с всяка част от тялото си, въпрос на усещане, но всъщност работейки със Сърцето, вече говорим не за замерване, а за Интуиция, това е така защото участва нашата Душа, която е свързана с Бог, реално може да сметнем, че го правим чрез Бог, а там няма грешки, всяко нещо което излиза от Сърцето не подлежи на Съмнение, то Винаги е най доброто за нас.
Мога да опиша как е при мен, при отговор да, представете си все едно имам лостче отпред и при да го усещам наклонено на дясно, а при не, на ляво, за около 1 секунда, когато отговора е твърд, тогава за около 4 секунди е наклонено, когато се колебае, започва да редува да и не, а когато не трябва или не е редно да отговаря застава като болка в средата, Поли Николова го описва по друг начин, така че всеки трябва да го усети сам, това е нещо което се придобива с тренировки, упражнявайте се директно със Сърцето, за да сте сигурни, тренирайте всеки ден, задавайте най различни въпроси, но те трябва да са свързани само с вас, допускат се въпроси касаещи роднини по права линия, но когато не се бъркаме в делата на Бог, не се допускат никакви въпроси за пари или каквито и да са финансови дела, независимо че са свързани с вас. Тренирайте всеки ден, колкото по често го правите, толкова по ясно ще го усетите и когато свикнете, винаги използвайте Интуицията, за да ви помага за каквито и да са лични въпроси, така и за храната, дали е вредна за вас или полезна, същото и с хапчетата, ще ми помогнат ли или ще ми навредят, при Взаимоотношенията, нещата са по сложни, защото се касаят две Души и отговора може да не е точен, но дава що годе Добра информация за това, този човек с висока Вибрация ли е или Ниска.

Четвъртото и не по-маловажно е нашият усет, то пак е свързано с Интуицията, какво имам предвид, примерно никога не сме обичали сини сливи, но изведнъж ни се прияждат, тук вече организма ни казва, че имаме нужда от този плод или пък наблягаме на кисело мляко макар да знаем, че не е много добре да консумираме от него заради Вибрациите, в този случай слушаме тялото, то знае от какво имаме нужда повече, от млечните продукти не се развъждат микроорганизми или глисти, то по скоро е свързано с това, да не злоупотребяваме с даровете на животните и да ги отглеждаме само заради това, заради нашите нужди животът им е ужасен и този ужас се предава в нас, чрез млякото, тоест ако млякото е от планината, където кравата по цял ден се е разхождала, яла е чиста храна от природата, нейното мляко ще носи Положителна Вибрация и по никакъв начин, няма да ни навреди. Така че винаги слушаме нашите тела, те знаят от какво имаме нужда, дали от Вибрация или от съставките които са в млякото. Така е и за всички продукти, слушаме тялото, но тук идва въпроса, ами ако ми се прияде месо?

Много пъти се сещаме за даден вкус и ни се прияжда, но в момента в който забравим, това наше желание изчезва, защото не го подхранваме с вкусовите си рецептори. Веднъж при едно от мойте Изпитания, до толкова бях побеснял, че реших да си отмъщавам на Бог като ям месо ( сега си спомням с много смях за този пример, а усещам Бог, че и Той се Смее). Между другото трябва да ви кажа, че Той доста често се Майтапи и то по толкова Гальовен начин, отворих хладилника, намерих само луканка и започнах да нагъвам, то не ми се яде, но аз нагъвам и след като свърши Изпитанието, бях се успокоил и проверих дали съм се замърсил, за мое учудване се оказа, че не съм и всъщност в тази луканка не е имало никакво месо, всичко е било заместители, а бе маркова, така да кажа.

Последното на което искам да обърна внимание е цената, не винаги най-скъпите неща са най-качествени, много често забелязвам продукти които са с най-ниска цена, да са с по-добро качество и съдържат истински неща, тоест не се повлиявайте от цената, а го проверете сами.

Обичам Ви!❤️
21.07.2020 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи за посланието което трябва да се учим от написаното и да преусмислим своите мисли и действия! Благодаря ви Учителю Дуно Пора Парира за Бащинската ви грижа и подкрепа през всичкото ни време!Да бъдем Обединени в името на нашия Отец Небесен за да вървим в Духовното ни развитие изпълнени с Любов и Доброта! Амин 🙏💖💖💖🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *