Дух, Душа и Тяло/21.07.2020

Скъпи Сродни Души, днес ще пусна още една тема в „Дух, Душа и Тяло“ и тя е свързана с предстоящата страница Нова България, темата е Единство.

Много пъти ни се е щяло да се организираме и да бъдем Единни, все някак си не се получава, бих иска да прокоментираме именно това, но от гледна точка на Духовното, какво ни пречи или какво е нещото което ни кара всеки да се крием в собствената си крепост и да не ни интересува за Цялото.

Първото и най важното е собственото ни ЕГО, този злосторник до толкова ни разединява, кара ни да се отцепваме и буквално да се скрием, че ние дори не Осъзнаваме в какви Сноби се превръщаме, но защо го прави и не иска да сме Единни, отговора е много прост, защото иска всяко нещо да е само за нас, та да можем да се Възгордеем, предполагам че Ви прави впечатление, че когато говоря за ЕГОТО, винаги го отделям от нас, като нещо което се стреми единствено да ни навреди и то е така, ако премахнем нашето ЕГО, ние ще бъдем толкова Единни, че никой няма да може да ни раздели, защото няма да има кой да дърпа чергата на към себе си. ЕГОТО действа коварно като ни вкарва в размисли – добре сега ще тръгна с тях, но какъв ще ми е келепира, какво ще спечеля, ще имам ли полза от това, ако намери отговор на някой от тези въпроси се съгласява, ако ли не, Проявяваме пълна Съпротива и не желаем да предприемаме никакви действия. Втората причина излезе от само себе си, Страхът че ще загубим, Страхът от Провал, който е заложен във всяка наша клетка, но всъщност, който не е пробвал, той не е разбрал, но как да се справим, така че да игнорираме ЕГОТО, тук отговора е отново Силна и Непоклатима Вяра, която ще ни помогне това нещо да се случи, защото за всяко нещо което искаме да направим е нужно да имаме Вяра в успеха, имаме ли нужната Вяра, тя ще ни Помогне да премахнем Страхът и другото е Любов, когато правим нещо с Любов, то винаги става и то по Прекрасен начин, без излишни неща, но ако я няма Любовта, всичко се обрича на провал, така че двете неща винаги вървят ръка за ръка, едното не може без другото и двете неща сътворяват Чудесата които ги има около нас, всяко създадено нещо е чрез Вяра и Любов.

Много хора смятат, че е невъзможно да се Обединим, но всъщност мислейки така, те вече са се Провалили и ще бъдат извън Обединението, тоест, ако искаме да сме част от Цялото е нужно да започнем да Вярваме и да влагаме Любовта си в това.

Когато започнем да Вярваме и да влагаме Любов в Обединението, ние ще създадем толкова мощен ЕГРЕГОР подхранен от всеки човек с Вяра и Любов, че той ще повлияе и на всички останали които не участват в Обединението, така малко по малко тези хора ще се Променят и в един момент и те ще повярват, че е възможно да се Обединим, по тази логика всъщност ние ще повлияем на съседната държава, те на другите и този ЕГРЕГОР ще стане толкова мощен, че ще промени целият Свят, а като Цяло и на Вселената, това и Промисъла на Бог, ние самите да Създадем този ЕГРЕГОР и чрез Тяхната Помощ и нашата ВЯРА И ЛЮБОВ, да Променим целият Свят, това нещо е напълно реално, който има познание по какъв начин действат ЕГРЕГОРИТЕ, ще го потвърди, по този начин и общите Молитви имат много голяма Сила, общи Медитации и въобще всичко общо повлиява и на Цялото, по един много нежен и безобиден начин, каквито са ВЯРАТА И ЛЮБОВТА.

Обичам Ви!❤️
21.07.2020 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Учителю за всичко което правите за всички нас! Уроците и примерите който ни посочвате за да вървим в правилната посока! Благодаря ви Учителю! Любов и Светлина да има на нашия път към Духовното ни развитие! 🙏💞💞💞🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *