Дух, Душа и Тяло/25.07.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема в „Дух, Душа и Тяло“ е Защита.

Когато говорим за защита е нужно да вложим много Вяра, не Символите или Молитвите, а Енергията е това което ни защитава, ако ще да сложим и двеста Символа или Молитви, ако не е направено с Вяра, нищо няма да работи, както съм казвал, без Вяра и Любов нищо не можем да Сторим, както и това, че без Вярата в Бог, Той не може да ни Помага. Вярата е основния компонент който ни Свързва с Висшият Свят, без Вяра ни не можем да изпържим филии за закуска, ако не сме сигурни, че го можем, че знаем и ще го направим, така е и с всичко останало.

Защитата е много важна за всеки от нас, без Защити ние се подлагаме ежедневно на безброй Ниши Астрали. Споменах че използвам Символи и това предизвика много въпроси към мен, но ако нямаме Рейки умения, то също може да се Защитим, най познатият Символ това е Прекръстването, Кръстът се използва и в много други Символи, той е в основата на около 80% от останалите Символи, като Основа служи и сам по себе си за Защита. Друго което правя преди да изляза е да Благодаря предварително на Бог за Помощта, която ще ми окаже докато съм навън, дали ще е за среща, работа или разходка, МУ Благодаря предварително, като винаги го казвам в множествено число, тоест за всички хора, Молитвата придобива многократно повече Силна, която Помага и на всички хората, така че Бог да е и с тях. Когато Винаги преди излизане си казвам “ Господи с Твоята Любов ще вървим напред „, тръгвам и не се обръщам. Това са Отработени навици на които Бог ме е Научил в процеса на моето Духовно Развитие и никога не забравям да се Прекръстя преди да изляза.

Друг метод за хора който с лекота Визуализират е обгръщането със Златна Светлина. Представяме си, че се Обгръщаме със Сфера от Златна Светлина и тя ни предпазва. В този случай имайте предвид, че тя действа ефективно до 2 часа, след което отново трябва да си сложим нова Сфера.

Друг метод е чрез Ангелите, този начин на Защита изисква да сте имали опит в работата с Ангели, ако не Вярвате, той не действа.

Целта на тази статия е да имаме възможно и повече варианти, за да се защитим.

Обичам Ви!❤️
25.07.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *