Дух, Душа и Тяло/25.07.2020

Скъпи Сродни Души, днес отново ще пусна две теми в „Дух, Душа и Тяло“ и тя е Проклятието.

Проклятието е много силна Магия, която може да доведе до Смърт, чувал съм много хора да изричат този злокобен израз, който буквално обрича всеки на провал и нещастие, както за човека който го е казал, така и за този на към който е насочено.

Когато Проклинаме, ние автоматично създаваме Егрегор с многоброен брой Ниши Астрални Същности, които автоматично започват работа, без значение, ако в последствие сме се вече успокоили и Съжаляваме. Тези Ниши Астрали започват да измъчват, не само човека, но и Душата, това е възможно защото тези Астрали имат способността да се впиват като пиявица в Аурата на човека, остават там като паразити, които непрекъснато ни замърсяват и тровят с Негативната си Енергия, те започват систематично да се хранят от нашата Негативна Енергия, като я предизвикват в нас, буквално са кръвопийци на Негативна Енергия, колкото повече, толкова по-добре и така този човек в един момент буквално го е обхванало Бяс, държи се неадекватно, мрази всичко, не иска никой, не знае какво иска и най вече, не изпитва никакви Добродетели, та камоли Любов.

Споменахме в предишната статия, че най-лесния начин е чрез Прошка, но има случаи когато този човек е комшия и ни тормози, в подобен случай би трябвало да можем да му Помогнем по начин, за да не влизаме в директен контакт, защото това са хора способни да те убият, ако им досаждаш и е много неприятно да се говори с тях. В подобни случаи идва на Помощ Любовта, която е способна да Премахне всеки един Ниш Астрал.

Писал съм много пъти как да се справяме с различни ситуации, чрез Любовта, но в този случай нещата са малко по различни. Освен, че трябва да го Обгръщаме с Любов, всеки път когато се сетим за него е нужно да казваме и Молитви. Бих искал да вметна няколко реда за това, защо да му помагаме, та той е чужд човек. Дали е чужд или познат, не би трябвало да има никакво значение, защото той се явява като инкубатор за Негативна Енергия, която влияе на всички около него на разстояние около 200 метра, тоест няма значение какъв е, ако имате възможност, го включете в Молитвите си, за да премахнете Негативното влияние от района ви. Нужно е да казваме и Киприяновата Молитва, без значение дали знаем името, достатъчно е да си мислим за него. За около 3 месеца, ние ще можем да Помогнем на този човек и на нас самите, единствено този който го е Проклел, ще си е създал Карма, която ще Отработва три Прераждания, това е много тежка Карма, която е сравнима с убийство.

Бих искал да вметна още, че не винаги когато Проклинаме се случва всичко това, когато се използва много малко генерирана Негативна Енергия, то не води до последици, но сигурни ли сме, колко Негативна Емоция сме вложили, все още няма кантари за това.

Обичам Ви!❤️
25.07.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *