Дух, Душа и Тяло/26.07.2020

Скъпи Сродни Души, днес темата в „Дух, Душа и Тяло“ е Изненадата.

Когато започнем да се Изненадваме за нещо, ние генерираме много мощни Емоции, които биха могли да Материализират всичко, това е върхов момент в който всичко е възможно, но защо не успяваме да пресъздадем тази Енергия, този генератор за Сбъдване на Мечти, именно това бих искал отново заедно да обсъдим, защо не сме способни да Материализираме, чрез Мисълта си всичко което искаме, така както Бог ГО Прави.

Когато Бог ни е Създавал, Той е вложил цялата си Любов, но ние не успяваме да я вложим, а я обгръщаме със Съмнения. Започваме някакъв Бизнес и в главата ни изкачат безброй Съмнения за какво ли не, ние реално вместо да вложим Вяра и Любов, влагаме Съмнения, но защо?

Както се досещате, причината е ЕГОТО, но независимо от това, че го знаем, ние продължаваме да се Съмняваме. За да спрем да се Съмняваме е нужно да имаме Силна Вяра, но и тук нещата все не се получават, все се Съмняваме и в собствената си Вяра, когато започнем да се Съмняваме, Бог не ни Вини за това, а дори ни поощрява, защото както сме споменавали, Той често Влага Съмнения, за да укрепи Вярата и поощрявайки ни, Той Цели именно това, да Укрепи Вярата, ако приемем, че сме успели да постигнем Непоклатима и Силна Вяра, то вече няма никакви препятствия които да ни спрат, за да започнем да Материализираме каквото искаме, тук нещата вече опират единствено до Любовта, ако сме отворили сърцето си, то Любовта ще е много Силна, но забелязвам, че много хора са се затворили в себе си, което е проблем за Разгръщане и Духовно Развитие, как да се помогне на такива хора, вече сме го обсъждали много пъти – чрез Любов, непрекъснато обливане с Любов която премахва всяка бариера и отваря Сърцата ни за Бог.

Съмненията са ни дадени от Бог, за да можем да Израстем, чрез тях ние всъщност Укрепваме в Истинските неща, без тях ние буквално ще сме слепи, защо е така, първично погледнато, Съмненията би трябвало да ни разконцентрират, да внасят колебания и Неувереност и то е така, но има нещо което е по невидимо, докато не погледнем малко по на дълбоко. Съмненията освен, че ни карат да сме Неуверени, те ни и Предизвикват, именно това е истинската им Сила за Укрепване, така както Изненадата е Мощен генератор на Емоции, така и Съмненията са Мощен генератор за постигане на Истинските неща, Бог непрекъснато използва това, за да ни накара да МУ ВЯРВАМЕ, по този начин да бъдем по Негово Подобие и да Материализираме с лекота.

Двете сестри Вяра и Любов са Главната съставка за всяко нещо, за да премахнем Съмненията, трябва да сме постигнали Истинска Вяра, Вяра че Бог се Грижи за нас и ние няма от какво да се притесняваме, боли ни, случило се е нещо неприятно, починал е някой и т.н. всичко това си има своята причина, за да се случва, значи Бог е предприел някакви мерки, защото ние сме се Самозабравили и допускаме системни грешки и се Самонараняваме, тези мерки целят ВИНАГИ ДА НИ ПОМОГНАТ, А НЕ ДА НИ НАВРЕДЯТ. Внесем ли тази Мисъл във всяка наша клетка, то ние ще имаме най-мощното средство, за да постигнем Истинска Вяра, която ще ни Помогне да спрем Съмненията, влагайки и Истинската Любов ще можем да Творим Чудеса, не само когато сме Изненадани.

Обичам Ви!❤️
26.07.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *