Дух, Душа и Тяло/27.07.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема „Дух, Душа и Тяло“ е Похотливост.

Тази тема е много актуална, често се сблъсквам с подобно поведение и е много трудно да обясняваш, че това не е начина за Чиста Любов, а е нужна Искра, която да Свети, а не действия които да провокират.

Наскоро имах случай в който ме питат, защо нямам приятел, жената проявяваше Нарцисизъм, подлагаше на Изпитание всеки нейн приятел и тя се чуди, защо връзките и се разпадат. Когато желаем да се задомим е нужно Любов, а не сделка, аз винаги съм се ръководил от това, неспособен съм да бъда с някой, само защото сме добра партия.

Скъпи дами, зная че желаете да имате най-подходящия партньор, но всъщност 90% от тези връзки са пагубни, много често забелязвам, че самите майки поощряват дъщерите си към такива връзки, това си има и своето историческо обяснение. Още в миналото са уреждали бракове с разни зестри за заможни и възрастни мъже, смятало се че вършат Добро, но всъщност се окозва и спрямо фолклора ни, че уреждането по този начин на живота, води до Нещастие, но независимо от това, все още подобно мислене е твърде много разпространено и в момента.

Когато две Души се съберат, те трябва да се допълват, не трябва единия да надделява над другия, а да се допълват. Понякога Бог ни свързва с някой който не е точно за нас, но това цели да израстем, да погледнем лошата страна, за да може да бъдем Щастливи впоследствие. Когато се съберем с някой който не ни допълва, започва потискането на различни Емоции, защото всеки се стреми да се доказва и в момента в който някоя от страните се предаде, всъщност означава че е Потиснал себе си, което води до Нещастие. Такива семейства според Вселенската Библиотека са 85% от браковете в България, а това е стряскаща информация, това означава, че при нас е залегнало масово да се женим спрямо интересите. Имах приятелка като ученик, бях с нея от 1 до 3 курс, разделихме се, но мойте родители я много харесваха и все ми говореха за нея, до толкова, че ми промениха мисленето и в един момент аз отново тръгнах с нея, имаме две деца и от 18 години сме разведени. Това е пример в който се вижда ясно чуждата намеса и промяна на Житейския Път на даден човек.

Продължавам със следващите видове бракове, а това са чрез Магии. Когато се разведох, при мен дойде клиентка (имах магазин за вълнени изделия), която започна да реве и да се извинява, че ми е сторила голямо зло. Аз винаги се държах с много голяма Обич към клиентите, а те много ме уважаваха, за мен бе Истинско Удоволствие да им угаждам и да усещам Любовта, тази жена ми разказа, че се занимава с Магии и ми била направила Магия, за да се събера с приятелката ми, която потърсила нейните услуги. Този тип бракове водят до много тежки последици. В момента Бившата ми жена работи по цял ден на полето, гледа стари хора, а тя самата не е добре. Бог никога не допуска Ненаказано такова деяние, Душата Изкупва Грехът си минимум 10 пъти по-тежко, от това което е сторила, това се отнася и за тези които правят такива Магии и се месят в чужди животи, месят се в делата на Бог, а Той е много Суров когато някой си позволи да извършва такива ПОДЛИ деяния. Хората вършили такива неща Изкупват Греховете си, не само чрез тях, но и чрез цялата фамилия и род. Това бе втория начин за Нещастна Любов, третия е по Собствена Воля, но тук роля има Страхът от Неизвестното, тези бракове имат най-голям процент, да се стремим да бъде обезпечени, за да не Страдаме, без да мислим за Любов, има пари, няма Щастие, то се замества с Пари и Пътувания.

Един брак винаги трябва да бъде Сплотен с Любовта, защото знаем, че без Любов не можем да Сътворим нищо Хубаво, без Любов ще Страдат, не само децата, но и всички наши близки, без Любов може да се изкъпем, защото водата ни прочиства, но всичко останало се гради с Любов.

Обичам Ви!❤️
27.07.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *