Дух, Душа и Тяло/02.08.2020

Скъпи Сродни Души, това Послание е най вече насочено към Духовните Водачи.

Пуснах съобщение в което споменах, че хората недоволстват от цените, до някъде е така, но и не е защото бе предизвикано от мен. Направих го защото желание ми което е Промисъл на Бог е да се Обединим и да бъдем едно Цяло. В петък пуснах статията за Разочарованието и там Ви описах как Бог Отработва нашите Негативни Поведения, чрез Съмнение, с Помощта на Бог внесох това Съмнение, но то бе насочено към Духовните Водачи,. Това Съмнение трябваше да предизвика Порив за Обединение и всички освен един се Провалиха на това Изпитание. Бог Знае, че е трудно да се Променяме, но знае, и че всичко се постига, чрез Постоянство. Тези Изпитания ще доведат до Обединяването, бе вкарано Съмнение, някой дори се отдръпнаха много демонстративно, но всичко е Урок. Всеки Духовен Водач знае какво е Желанието на Бог, Той Желае да сме Обединени, да вървим заедно напред, хванати ръка за ръка в Светлината и в това първо, но не и последно Изпитание, те се Провалиха в това да изпълнят Волята на Бог.

Може да Ви се струвам Нагъл, но това въобще не е така, аз си понасям свойте вътрешни Борби които ме правят по-силен, всеки Извисен Учите е преминавал през такива отблъсквания.
Вчера направихме със сестра ми и майка ми обиколка на местата където е живял Св. Иван Рилски, ходихме до Руенския Манастир където е Живял дълго време и влязох в пещерата където се е Молил и много често е пренощувал, слязохме до Аязмото, където видях в съзнанието си картини на Старата чешма където много често е седял там и е Разговарял с Бог. Продължихме на към Рилския Манастир, там също ходихме до пещерата и Гроба на Св. Иван Рилски и по същия начин течаха картини от Неговият Живот, бях на скалата където се е Молил, видях как са го блъснали от там и се чудех как е оживял, чрез Бог, Той го е Водил, Бил е отхвърлян, бит и какво ли не, но Той винаги е Отстоявал Вярата в Бог. Не казвам това, за да ме мислите за Светец, а да ви покажа, че всяка Промяна си има свойте моменти на Отблъскване, да ги смятат за луди, да ги хулят, но в един момент всичко се Променя. Както споменахме в темата, чрез Съмненията Бог Изгражда Вярата в Него, именно тези Съмнения са предизвиквали Недоволствата в хората, които са гонили Приживе Светците, без изключение, всеки Светец е минал през това, в последствие са им Повярвали и са ги Последвали, така че това е съвсем естествен процес, не очаквам да бъда приет с хляб и сол, очаквам да бъда отхвърлян, но зная, че Бог е с Мен и съм спокоен, ще продължа борбата, за да се ОБИДИНИМ. Може да ме мислите за луд, неграмотен, неуравновесен, няма никакъв проблем, зная че всяко ваше Недоволство ще бъде Добро за вас, защото Бог работи по този начин, тези Недоволства ще продължат до тогава, докато ги имате, няма да се съобразявам с тях, а ще ги поощрявам, така както прави Бог, няма да се Сърдя на никой, а ще му дам Съвет, чрез който да намери Вътрешния си Мир.

Скъпи Сродни Души, всеки Водач ще премине през Изпитания, не от мен, а от Бог, аз съм само инструмента, чрез който работи върху всички вас, аз съм Божи Служител и не ме е Страх, че ще Недоволствате, защото знам, че Ви Помагам, колкото и да е странно за някой, бе извършено Лечение върху повечето Духовни Водачи и то само с едно изречение, което внесе Страха и Съмнението в тях. Всяко Лечение изисква първо да се Изкара наяве проблема и след това да се Отработи, Отработвайки ги ние Осъзнаваме както Мъдростта, така и Волята на Бог, а тя е да бъдем Обединени, а не да се крием зад нашето ЕГО и да се оставяме да ни води. Всеки Водач, трябва да се научи да не се Страхува, да не подлага Волята на Бог под Съмнение, да гледа за другите, не за себе си, за да постигне Истинското Щастие, да се стреми да Обединява, а не самия той да странни, да се стреми да види, а не да се крие зад ангажиментите му, всеки има работа, всеки има семейство, но Страха е лош съветник, за да живеем живота е нужно, всеки Духовен Водач да се изправи пред Страховете и Съмненията, да си зададе въпроса, защо допускам ЕГОТО да контролира живота, без да сме си задали този въпрос, няма да бъдем допуснати от Бог, да бъде негови Истински Служители, а ще бъдем един от тези които просто работят и гледат да свържат двата края, тоест ще останем напълно Материални, а не Духовно Извисени.

Вярвам, че всеки ще се замисли върху думите ми и ще си зададе още куп въпроси, но един от тях трябва да бъде, Аз Вярвам ли в Бог и Неговия Промисъл, или само си играя на Вярващ. Аз Вярвам и именно заради това съм убеден, че всичко което се случва с мен не е случайно, Бог изпълнява нашите Мечти, а моите са свързани с Майката Земя, коя Мечта мислите, че ще изпълни, тази която е само за един човек или тази която касае ВСИЧКИ, зная отговора и той е моята Мечта, защото тя съвпада с Мечтата на Бог.

Обичам Ви!❤️
2.08.2020 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю! Нека да бъде Волята на нашия Отец Небесен за всичко и всички! Бъдете Благословени! 🙏💞💞🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *