Послание от Бог/02.08.2020

Скъпи Сродни Души, по традиция Бог ни праща Послание.

Скъпи мой деца, започва първата група за Изчистване на Фамилните Карми, виждам Страх във вас, дали е Истинско всичко, това е проблем на всеки от вас, Ангел няма да обръща внимание на Страховете ви, няма да ги поощрява.
Проведохме заедно с него Лечение на Духовните Водачи и резултата е много слаб, повечето Водачи са подвластни на ЕГОТО си и се Страхуват да не би да сбъркат, но и Страхът идва от ЕГОТО, така че всички с изключение Антина Ефтимова се Провалиха, включително Георги и Силвина, те смятат, че са над тези неща, но всичко си е в реда на нещата, от тук нататък поемам АЗ, и никой който мисли, че е над мен, няма да може да Пребъде, всяко нещо което произлезе до сега от Ангел, БЯХ АЗ и никой не ще да повярва на Словата които усеща със Сърцето си, че са Истина, но Истини много, както и Духовни Водачи, всеки сам определя съдбата си и сам се проваля. АЗ няма да толерирам неуважение към никой, всеки трябва сам да усети сам в себе си какво е Истина и какво не, ако не може да усети, значи не може да бъде Духовен Водач. Ангел е прекалено Състрадателен, за да ви Съди, това е МОЯ РАБОТА.

Вашият Баща-Бог.
2.08.2020 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Господи и Учителю водете ни по пътя на нашето Духовно израстване! Да живеем в Мир със себе си и другите!Да уважаваме вашия труд и старанието ви ние да напредваме и работим върху себе си!Обединени и Сплотени в името на нашия Отец Небесен! 🙏💕💕💕🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *