Дух, Душа и Тяло/03.08.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема в „Дух Душа и Тяло“ е Благодарността.

Благодарността е Виша форма на Божествена Любов, Благодарността носи със себе си Благословията на Бог, Благодарността носи освен Благословията и Любовта на Бог, защото Бог винаги Иска Ние да сме Щастливи, Той не иска да сме студени, безсърдечни и да не обръщаме внимание на Даровете които получаваме.
Днес получих 2 буркана Мед, като Дар за работата която върша и те са най Безценния Дар който съм получавал, защото освен Любовта която усещам от Калина, така усещам и Благодатта на Меда.
Всеки трябва да е Благодарен за всичко което му се дава, дали ще е Пари, Мед, Любов или Подкрепа, всяко нещо което е дадено с Любов е Безценно, всяко нещо което е дадено с Благословия, носи Безценния Дар на Любовта. Твърде много се развълнувах от Меда и ще продължа да го показвам, защо е важно да Благодарим.

Когато Благодарим, ние генерираме едновременно Любов и Вяра, защо Вяра, защото Вярата върви ръка за ръка с Любовта, без да има Вяра към нещо или Някой, не може да изпитваме Любов, именно заради това, когато Благодарим, ние заявяваме и че Вярваме. Благодарността трябва да я има от двете страни, едната изказва Своята Благодарност чрез Дар, а другата страна, чрез Любовта и работата която е извършил, именно тогава всичко е в Баланс и както винаги всичко протича с Лекота и Хармония, но ако някоя от страните не отвърне с Благодарност, тогава освен, че се нарушава Баланса, нарушаваме и Вселенски Закон, този Дисбаланс се задълбочава, води до Изпитания, разказвал съм ви случая с моя лаптоп.
Неблагодарността към Бог е на първо място, ние до толкова сме свикнали с Неговите Дарове, че винаги забравяме да Благодарим, Приемаме всичко като нещо което трябва да е така, но всъщност Бог Винаги ни Съветва да Благодарим, защото нарушаваме, както Вселенския Закон, така и Баланса на взимане и даване между нас. Бог ни Помага, а ние си вредим. Поставете се на Негово място в ситуация когато помагаме на някой, а той си вреди чрез помощта ни, няма ли да се замислим, дали въобще да помагаме, дали не е по-добре да си стоим настрана, защото може повече да навредим.

Бог винаги Иска да сме Щастливи и винаги всяко Негово Действие Цели това, но твърде често е не Разбран, както и това с Благодарността, Той Иска да Благодарим Непрекъснато, за да не си вредим, за да не попаднем в собствените си Изпитания, които сами си създаваме, Той Иска винаги да спазваме Вселенските Закони, те действат въпреки Неговата Воля и Желание да облекчи нашите страдания, може да забави нещата, но Баланса винаги трябва да бъде стабилен. Бог Знае, че ние сме като малки деца и в момента се учим, но Знае, че всяко учение изисква и строг Учител, който да Ръководи Учебния процес, защото ние винаги гледаме да шикалкавим, ако може да се измъкнем от час, за да си пием кафето, но настана време и никой не може да избяга от час, всеки трябва да си Научи Урока, колкото и да е труден и за всяка Сълза, за всяка трудност и Изпитание, винаги, ама абсолютно Винаги да Благодарим, а не да Роптаем и Недоволстваме. Отново се отплеснах.

Всеки от нас трябва винаги, когато Бог е в Мислите ни, да не забравяме да Благодарим, по този начин си помагаме на нас, не на Бог, Той е Отдаден, ако не МУ Благодарим, Той не изпитва недоволство от това, но се натъжава когато гледа, че сами си вредим и сами си привличаме Изпитания, които целят да ни научат да Бъдем Благодарни.

Обичам Ви!❤️
3.08.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *