Дух, Душа и Тяло/04.08.2020

Скъпи Сродни Души в синхрон с предишната тема за Мерзостта, днешната тема в „Дух Душа и Тяло“ е Решенията

Твърде често, дори и в ежедневието ни се налага да взимаме Решения, кои по-големи, други по-малки, но как да разберем кое е правилното Решение и тук идва Сърцето, то винаги знае кое е добро за нас, но защо е така. Сърцето излъчва Любов, то не знае за ЕГОТО, не чувства Негативни Емоции, а единствено Любов, Състрадание и Болка, това всъщност е характерно за Бог, който е всичко това, но без Болката, защото знае, че Болката води до Мъдрост. Бог ни е дал Сърцето, не само да движи кръвта която е Живата Течност, а и защото е част от Него Самия, Сърцето има винаги връзка с Бог и като част от Него, то Усеща Бог без ние да знаем това и Проявява Неговата Воля, тоест ако слушаме Сърцата си, ние Слушаме Бог. Това е Тайната вратичка на Бог към нас, ако се загубим, той винаги ни намира и ни връща до Себе си, чрез Сърцето. Сърцето е Вратата и към Истината, който слуша Сърцето, той ще знае коя е Правилната Истина.

Когато започнем Духовното си Развитие, Бог винаги първо Отваря Сърцата ни, за да може да го усещаме и чуваме ясно, без да ги Отвори към Любовта, ние няма да можем да направим ни крачка към Него, Сърцето се явява и Портал към Него, Разгърнем ли Сърцата си в Любовта, ние се свързваме с Бог и Той ни Повежда към Истинското Щастие, вярно че има Изпитания, но няма Вътрешен Мир, без да сме Премахнали нещата които ни отдалечават от Него и от самите нас и ни карат да се чувстваме Нещастни, това е съвсем нормално, за да видим надалеч, ни трябва ясно време, Бог постига това, като Премахва всяка наша Заблуда и Объркване.

Много хора искаме да слушаме Сърцата си, но не им Вярваме, това е така защото ни е Страх да не сбъркаме, разбира се това идва от ЕГОТО, което винаги подлага всичко на Съмнение. ЕГОТО ни кара да се Съмняваме във всичко, дори за самите нас, то иска винаги да се Възгордяваме, но по начин който не е полезен за нас, а само за желанието да сме нещо, да имаме пари или власт. ЕГОТО може да допусне някое твърдение, но само тогава когато то би довело до някаква Гордост или Възгордяване в противен случай, то няма да го допусне и ще извади многобройни аргументи с които ще внесе Съмнение.
Повтарям всичко това, защото ЕГОТО е главната причина да не слушаме Сърцата си, а по този начин и Бог, Бог Иска да се Доверим първо на Него и след това на нас, но двете са свързани, как да се справим? Отново е свързано с РЕШЕНИЕ и то дали да Вярваме както казваме на сляпо или да подлагаме всичко на Съмнение, избирам да се Доверя напълно, без значение, че ЕГОТО ми говореше, че не трябва, че може всичко да е лудост и това мое Решение се оказа напълно Правилно, защото не само Разгърнах себе си, но и Заобичах всички както себе си, чрез Благодарността и Любовта на Вас Самите, Вие ми дадохте Истинското Щастие и Истинската Любов, често докато чета коментарите си плача от Щастие, изпълвам се с Истинска Божествена Любов и то идваща от Вас, за което Ви Благодаря и Благославям, никога няма да спра да Ви Помагам, защото съм ненаситен на това Истинско Щастие, може да Ви се стори Самоуверено, но това няма значение, мойте Чисти Намерения не се измерват с мнения, а с дела.

Решенията са важен елемент, за да вървим в Светлината, те определят изхода от всяка една ситуация, те определят и нашата Съдба, когато се наложи да Решаваме по кой Път да поемем, задължително трябва да се Доверим на Сърцата си, тоест Бог, защото Той Знае кое е най-добро за нас и Всички останали, Той Знае как да постигнем Истинско Щастие, Той Знае колко ни е нужно и ни дава толкова, за да бъдем Истински Щастливи, а не да получим повече и да попаднем в Капана на ЕГОТО, Той Знае нашите желания, че искаме да сме Щастливи и се стреми да постигне именно това, а не да ни ПРЕЗАДОВОЛЯВА, а ние да се обърнем срещу Него, позволявайки на ЕГОТО да ни подведе. Това се е случвало безбройно много пъти, скоро попаднах на случай в който Бог е Давал многократно и то в Изобилие, а не е получил нито една Благодарност, не му е занесен в Църквата, нито един Дар, но идва момент и те отново питат Бог, защо сме Нещастни, отговора го знаете, защото са се ОСТАВИЛИ НА ЕГОТО ДА ГИ ВОДИ.

Обичам Ви!❤️

Мария Илиева

Ангеле, Вестоносец Божий, Любовта и Благодарността ни е взаимна. Хиляди пъти те обичам, а и не само аз, защото от всяко твое послание струи любов и загриженост за нашето израстване. Душите ни я усещат и пеят. По пътя към Бог съм решила да тръгна преди 33 години и го Моля постоянно да ми укрепва вярата и да ми дава сили да го следвам. Винаги му благодаря за това, което имам и за това, което ми се случва , добро, или лошо в моите очи. Но го приемам, защото знам, че за доброто на душата ми, става въпрос за лошото. Още малко ми остава да се справя със раздразнителността, защото на този етап от живота ми ми причинява по големи страдания, отколкото преди.. С твоята и с Божията помощ ще се справя. Да си жив и здрав!
4.08.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *