Послание от Бог/05.08.2020

Скъпи Сродни Души, днес получих послание, което внася яснота по последните събития.

Мили Мой деца, приключи това Изпитание което целеше да покаже Себелюбието което е останало в Духовните Водачи. Много от тях останаха недоволни и изкараха много Негативни Емоции от тях, но както знаете, АЗ се Радвам когато го правите, защото това създава пропукване във ваши убеждения които произтичат от ЕГОТО и не можете да ги Осъзнаете. Често ще ви подлагаме с Ангел на такива Изпитания, за да може всеки Духовен Водач да не допуска да бъде завладян от Егото.

Както виждате последните теми говорят за Риптилите като част от живота на Земята, тази информация е навсякъде, но тя се възприема като Конспирация, а не като Заплаха и това трябва да се промени, започнете да мислите за това като проблем който трябва да се разреши. Всеки Човек трябва да работи за обезсилването на това Риптолоподобно същество, като повдига свойте вибрации работейки по себе си, това е единствения начин да се преборим с него.

Започва нов етап от развитието на Човечеството, в този Етап ще има много промени, ще има и много Изпитания, най вече за Политиците, които ще търпят загуби, както в личен план, така и в обществен, те ще бъдат подложени на масирани Изпитания, които да ги накарат да бъдат по Осъзнати. Много от тях ще се разболяват, поради неспособността им да Издигнат Вибрациите си, много от тях ще се откажат от Политика, много от тях ще се обърнат към Духовното и което ще положи началото на така жадуваната промяна. Вие като част от тази Промяна трябва да сте много Осъзнати, да не се оставяте да ви провокират и да стачкувате, както засегнахме в много теми, Войната не води до нищо хубаво.

Бих искал да споделя, че се проведе заедно с Ангел Лечение както го нарича той и ви подложихме на Изпитание, в вчерашната тема вмъкнахме двусмислие което целеше да предизвика във вас Съжаление, резултата е много слаб, едва 10% изпитаха такава емоция, което говори за слаба Вибрация в повечето от вас. Бих искал да наблегна на Молитвата за Смирение, която пуснахме в последната тема, тя ще ви помогне много да отворите Сърцата си и да Разгърнете Божествената Любов, Тази Молитва е много стара, датира от 5 века и винаги е била актуална и до ден днешен, не желая да налагам, а да Помагам, всеки сам решава дали да се Издига или да си стои в Материалното.

Вашият Баща-Бог
5.08.2020 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Отче татко наш Небесен! За Посланието и темата която е в това Послание да работим по себе си за да поддържаме високи вибрации! Да бъде Волята на нашия Отец Небесен за всичко и всички останали! 🙏💕💕💕🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *