Послание от Бог/06.08.2020

Скъпи Сродни Души, днес отново Бог ни Навестява.

Скъпи мой деца, бих искал да ви поздравя с успешната Вътрешна Работа която извършвате, виждаме всяка ваша промяна и имате Подкрепата на всички Извисени Учители, Ангели и Архангели. Днес е Преображение Господно, в този ден всеки трябва да ходи на църква и да си иска Прошка от Мен, това се прави от столетия и е Важно, не толкова за мен, а защото всеки трябва да внесе баланса в себе си. През изминалите години се внесе много Дисбаланс между взимане и даване, Вселенските Закони се нарушаваха непрекъснато, усещаме желанието да поправите тази грешка и именно в днешния ден е най подходящо да си поискате Прошка от мен и по този начин да занулите и постигнете Баланса.

Бих искал да ви поздравя за съдействието и за моменталното откликване за новата страница за Фамилна Карма, тя отново е защитена. Ангел много скоро ще започне Инициациите на нови Лечители, така че да може да се обхванат всички мой чада. Задължително е всеки да премахне фамилната Карма, за да може да се Извиси към Светлината. Тези Фамилни Карми са се превърнали в Магии и именно заради това е възможно премахването им, всяка Душа участваща в процеса е дала съгласието за това Изчистване и Поемане на Чисто към Новата Ера.

Бих искал да споделя и удивлението ми за това, че много от вас се обърнаха към Мен. Ангел е Мой посланик и всяка статия която излиза от него е наше дело и то цели да ви даде причините и методите, чрез които да се справяте с Капаните на ЕГОТО, това е бавна и мъчителна борба, но няма нищо невъзможно. Непрекъснато се внасят Съмнения във вас, с цел да Издигнем вашата Вяра, както знаете Вярата става стабилна с многобройни съмнения които предизвикват вашето ЕГО и то в един момент започва да се предава и вашата Вяра става по Силна и Стабилна.

Вашият Баща-Бог.
6.08.2020 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за вашата Любов и Божественна закрила към всички нас!Благодаря ви за съветите и Бащинската грижа за нашето израстване като Добри Духовни личности! 🙏💕💕💕🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *