Послание от Бог/07.08.2020

Скъпи Сродни Души, днес ще започнем с Послание от Нашият Бог-Баща.

Скъпи мой деца, вие преминавате Етап в който всеки трябва да намери себе си, всеки от вас върви по Пътя който съм МУ начертал, но има някой от вас които криволичат, те се опитват да вървят едновременно напред, но същевременно и надолу. Тези от вас които желаят да се променят усещат Моето присъствие, а тези които криволичат се губят в собственото си ЕГО. Пътища много, както и много Съдби, Бях ви казал, че няма да обръщаме особено внимание на тези които не желаят Нашата Помощ и това се случва, Ние не Желаем да губим Енергия за такива хора, Нашето Желание е на Земята да останат само Чисти и Прозрачни Наши Служители.

Днес започваме подлагането на Изпитания Новите Духовни Водачи, както писа Ангел, който превъзмогне ЕГОТО си може да се свърже с него за помощ, Нашето Желание е да затвърдим неговата Главна Роля да Води Духовните Водачи и това ще се случи със или без ваше желание.

Много от вас мислят, че е възможно той да си измисля, Ние сме тези които ще ви покажем дали е така или всичко идва от Нас. Тези Изпитания са важни както за Духовните Водачи така и за всеки човек, без изключение, както казва Ангел, Ние подготвяме Армията от Божи Служители, които да поведат всички останали и именно заради това е важно за всеки от вас.

Аз съм вашият Баща-Бог и ви казвам, няма да остане никой който не е отработил ЕГОТО и, не е променил себе си, така че мислите и действията да са насочени към цялото общество, към всичко живо и Майката Земя, всеки от вас ще има пълния набор от Дарове които ви Даваме, това са възможностите да Гадаете, да Лекувате, да Чистите, да се Свързвате с Нас и тези които не желаят да ги получат са всъщност тези които не желаят да се променят, решенията са ваши, а помощта за тези които се променят от Нас, Ние сме винаги до тези които са креативни и работят усилено върху себе си.

Вашият Баща-Бог.
7.08.2020 г


2 коментара
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю! За Любовта ви към всички нас!Трябва усилено да работим за промяната в нас и всички около нас!Да бъде Волята на нашия Отец Небесен! 🙏💞💞💞🙏

  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря ти Учиителю Сен Дуно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *