Послание от Бог/15.08.2020

Скъпи Сродни Души, днес Посланието е меко казано Изненадващо, то идва като обединено Послание от Богородица, Преподобна Стойна и Св. Петка.

Скъпи наши деца, ние се радваме, че на този Голям Празник, какъвто е Успение Богородично, можем да ви Поздравим.
Поздравяваме ви с Празника и ще ви кажем някой неща, Ние сме плътно до вас и ви помагаме непрекъснато, Нашия Бог е Много Милостив и непрекъснато ни Призовава да ви Помагаме повече. Ние сме не само до вас, но и вътре във вас, Ние сме Горди, че можем да ви Помагаме в този труден Етап за вас, но не се Плашете, а работете, Аз Богородица непрекъснато ви Подкрепям и ви Давам Сили, Преподобна Стойна, също, а Св Петка не спира да ви Лекува и да ви помага във всяко ваше начинание. Ние искаме от вас да НИ Повярвате повече и да започнете да се Молите Повече, за да може и Ние да ви Помагаме Повече, всеки може да задели по 5 мин., за да се Помоли и да Получи Нашата Подкрепа, всеки може да се Помоли и да Осъществи свойте желания, някой от вас се Молят, но не го правят от Сърце, а Ние се стремим да им даваме Знаци с които да ги накараме да Повярват Повече, всяка Молитва трябва да идва от Сърцето, да не бъдат само думи, а Любов.

Предстоят ви трудни времена и всеки ще Получи Нашата Подкрепа, този етап е един от най мащабните, който е правен до сега от новата Епоха, всеки ще премине през Изпитания, които ще го Изчистят и ще ви Помогнат да навлезете в една Реалност, която е много близка до Рая, когато започнат Изпитанията до всеки от вас ще има поне 10 Извисени Учители, Които ще ви Помагат, Ние ще бъдем до всеки от вас, не трябва да се Страхувате, а да Вярвате в Бог, Неговата Милост е Безгранична и Той е отредил Изпитания, което ще може да понесете. Ние се Покланяме на вас, защото знаем колко е трудно да направите този Преход, но и ви Подкрепяме когато Грешите, защото така се Учите, така Усвоявате Божествената Мъдрост, Която ви е много нужна, всеки ще може да Лекува и да Гадае, всеки ще може да ни чува и вижда, всеки ще може да бъде Божи Служител, въпрос на време, Аз съм вашата Майка и Вашата Мащеха, защо го казвам това, защото понякога, твърде много се отдавате да си угаждате и да цените Материалните неща повече от Истинските Ценности, а това трябва да се Промени, нима колата е по важна от вашия Вътрешен Мир, нима телевизора е по важен от една Молитва, всичко това ще се Промени и вие ще можете да усетите разликата когато сте Свързани с Нас и кога сте се отдали само на ЕГОТО си, това са неща върху които трябва да се замислите, една Молитва може да ви донесе Повече Радост от един изгледан филм, всеки който се Моли може да потвърди това, защото Любовта на Бог е Много Силна и всеки който я усети, не може да и се наслади,.
Аз съм вашата Мащеха, за да ви порицавам и да ви Показвам Правилния Път, Ангел може да потвърди това. защото ми се сърди цели 5 месеца, защото го Порицах, той знае, че колкото и да се Съпротивлява, когато Желаем да бъде Щастлив, Ние Правим всичко нужно, за да Постигнем това.

Скъпи наши деца, има много малко време, за да се подготвите за Изпитанията, много говорим за тях, но те ще ви накарат да Осъзнаете колко е Велик Бог и това, че без Него живота е много труден, Без Нас можете, но без Бог НЕ.

Вашата Майка Богородица, Преподобна Стойна и Св. Петка.
15.08.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *