Дух, Душа и Тяло/24.08.2020

Скъпи Сродни Души, продължаваме със следващата тема в „Дух, Душа и Тяло“, която е Самооценка, тази тема е в помощ на всички нас, както и да послужи на Духовните Водачи, да си помогнат сами, за да видят къде са и какво се случва.

Когато започнем Духовното си Развитие е нужно от време на време да спрем и да си дадем Самооценка, това е много трудно за хора които напълно са подвластни на ЕГОТО, защото ТО ги е вкарало в Капан който не Осъзнават, но има начини чрез които може да си дадем Самооценка и те са прости, свързани са с Молитви към Бог, за да ни Помогнат и Посочат нашите Обърквания и Заблуди, нещо което не правим, в моите Молитви винаги фигурира тази Молба, винаги Бог да ми Посочва, ако вляза в някаква заблуда или Капан и до момента, Благодарение на Бог, се справям. Молбата към Бог е “ Господи, Моля те да Изправиш моите Обърквания и Заблуди, Господи, Моля те да Изправиш, моите стъпки“, това е напълно достатъчно за Бог, за да знае, че сме се Оставили в Неговите Ръце, и ако случайно сме попаднали в някаква дупка, Той да ни покаже Грешката, за да излезем с Лекота и Любов, казвам и с Любов, защото Бог много цени това, че се оставяме в Неговите Ръце, независимо, че сме вече добре и имаме всичко, ние продължаваме да се Оставяме в Неговите Ръце, не както някой наши Сродни Души, Получават си Даровете и забравят за това, че продължават да бъдат Грешни и е нужно всеки ден да се искат Прошка от Бог, помислим ли си, че сме безгрешни, то значи сме подвластни на ЕГОТО, ние се учим цял живот и до края на сетния ни дъх, оставаме Грешни, не трябва да спираме да искаме Помощта и Прошката от Бог, нещо което се забравя много бързо, след като излезем от затрудненията, това може да го потвърди всеки един от нас.

Бог ни Обича много, но и много държи на Благодарността, не просто да казваме машинално Благодаря, а да излиза от Сърцето, както в предишната тема споменах, е нужно да сме Осъзнати за всяко нещо което Получаваме или ни Помагат, винаги да искаме Прошката и да Благодарим, за всяко нещо по отделно, това толкова много ни Извисява, че постиженията ще са невероятни, толкова е просто, а същевременно трудно за изпълнение, защото е нужно да Мислим, нещо което не правим. До тук засегнахме основните неща които трябва да прави всеки един Духовен Водач, това са навици, които би трябвало да се правят всеки ден, та дори и от всички останали, ако нещо от тези неща липсва, то значи, че сме изпаднали в някаква заблуда, но не се тревожете, това се отнася повече за Духовни Водачи, защото ако погледнем реално, то значи няма Праведни и всички сме Грешни, което също не е лъжа.

Духовните Водачи е нужно да бъдат Осъзнати и да Виждат всяка една своя Грешка, да Осъзнават, всяко свое Действие и най вече никога да не губят Вярата в Бог, не просто да си казваме Молитвите, а да Осъзнаваме и да усещаме Неговото Присъствие, тогава идва Истинската Благодарност и Истинската Прошка, защото, ако нещата се вършат механично, нищо не е Истинско и не носи Енергията на Светлината, а влиянието на ЕГОТО, което създава вътрешна Съпротива да се Прояви всичко това. Бог ни Обича, защото сме Грешни и по този начин се Развиваме, Той ни Обича и защото не сме Грешни, а това се случва когато се Молим всеки ден, да не бъдем Грешни, когато МУ се Помолим предварително да ни Прости това което ще Прегрешим и през утрешния ден, когато МУ Благодарим предварително за всичко което ще се случи през утрешния ден, за всяка сбъдната и не сбъдната Мечта, тогава ние започваме да се Извисяваме Истински и то с много бързи темпове, всяко нещо е засилено като Енергия, многократно повече, защото когато предварително Благодарим и поискаме Прошка, ние всъщност сме Подобието на Бог, което Той Иска. За всяко нещо трябва да му Благодарим, защото Той знае какво е Добро за нас и кое не, Той знае какво трябва да знаем и какво не, Той знае, че всички ние сме Грешни и имаме нужда от Помощ и от Прошка, имено защото искаме да Бъдем Безгрешни, да бъдем като Негово Подобие.

Обичам Ви!❤️
24.08.2020 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието! Какво по хубаво от това да бъдем като нашия Отец Небесен! Да се научим да искаме прошка и да не грешим макар това да е трудно за всички нас!В ежедневието ни винаги искаме или не допускаме грешки който трябва после да отработим или да искаме Прошка !Да простиш или дадеш прошка какво по хубаво от това! Да осъзнаеш това което си допуснал и да се стараем по вече да не го извършваме!🙏💜💙💚💛🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *