Волята на Бог/Тема 10

Скъпи Сродни Души, тема 10 от поредицата „Волята на Бог“ е Честността.

Скъпи мой деца, тази тема сте я разисквали заедно с Ангел, но АЗ ще Добавя и още неща към нея. Честността е символ и на Вярата, когато вие Вярвате, това неимоверно води и до Честност, те са свързани с Чистотата която ви Изпълва. Честността е още признак и за Божественост, защото тя носи в себе си Любовта, защо Казах Любовта, защото, ако не можете да бъдете Честни, то няма да можете и да Обичате Истински, никой Нечестен Човек до сега в историята на Земята, не е успявал да Обича Истински, мислите на такъв Човек са насочени най-вече към ползите и изгодата, а такава Любов е Нарцистична, а много от вас притежават това Качество, то е залегнало дълбоко във вас, вие сте учени по този начин, да мислите винаги за ползите, ако няма полза, значи е безсмислено, което противоречи на Любовта, при Любовта всичко е Чисто и Свято, няма значение дали има полза или не, Любовта си остава като най-силния двигател за Живот. Любовта и Честността, винаги са заедно, те никога не се разделят, ако няма Любов, няма Честност и обратно.

Скъпи мой деца, много Бих искал да започнете да бъдете Честни, както към себе си, така и към околните, много от вас не успяват да бъдат Честни, дори пред себе си, самозалъгвате се с разни Материални неща, които ви носят временни Удовлетворения, а за Истинските неща не хаете, тази черта във вас е много силна, да цените повече Материята, а да не обръщате внимание на Духовността, която носи във себе си и вашето Щастие. Ангел разбра тази Мъдрост с много Изпитания, той успя да вникне в дълбочина на тези думи и в момента, не обръща внимание на нищо Материално, единственото което го интересува е Духовното. Вчера ви Казах, че ще започнат да се оформят групи по 17 човека, които ще се водят от новите Лечители, Ангел знае, че има само две Групи и моментално отстъпи и двете Групи на новите Лечители, него не го интересуваше дали ще има самия той възможност да се прехранва, ако спре да води Групи, единствено го интересуваше, новите Лечители да работят и да се Разгръщат, Той напълно пренебрегна себе си и неговите Материални интереси, за сметка на Духовното и Моето Желание за водене на Групите. Вчерашната статия бе Изпитание за него, дали ще остави всичко това което върши в момента, ако му Кажем и той издържа Изпитанието, без никакво Съмнение или Неувереност, той напълно бе готов да остави цялото Лечение по Фамилната Карма на новите Лечители, това е Честността която търсим от всеки един Духовен Водач, да може да остави всичко Материално, без да мисли за последиците, знаете, че Ангел има много задължение, той не се усъмни в Нашите Чисти Намерения за него, той Вярва Искрено, че Ние Мислим винаги най-доброто за него и това му Помогна да Издържи последното за него Изпитание, това Изпитание е края на Изпитанията за всеки Духовен Водач, ако то бъде издържано, както Ангел, значи този Наш Служител е напълно Чист и Достоен ваш Учител. От днес той ще бъде Достоен Водач на Духовните Водачи, защото нито един Човек на Планетата Земя не е успявал да Издържи това Изпитание.

Групите за Фамилна Карма ще се водят отново от всички Лечители, включително и от Ангел, ние ще регламентираме, кой участник по колко да заплаща, като Благодарност за тяхната работа, някой ще плащат много малко, за сметка на други които имат възможност и Честността ще ви помогне тук, защото всеки от вас трябва да бъде Честен и към другите, ако някой има две ризи, трябва да даде едната на другия, това е Закон, който Съм Писал преди хилядолетия, но е в сила Во Веки Веков.

Вашият Баща-Бог.
9.10.2020 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *