Послание от Бог/11.10.2020

Скъпи Сродни Души, днес Бог има Послание за нас.

Скъпи мой деца, настъпи време да Споделя с вас, това което ви очаква в близките няколко месеца. Това което предстои ще засегне цялата Планета, няма да остане място което да не е засегнато от Изпитанието което предстои, знайте че всеки от вас ще трябва да разчита на Ближния до него, това е Призив и необходимост, Изпитанието не е наказание, а Обединение, всеки ще трябва да Помага на Другите, както и да разчита на другите, другите са вашите братя, сестри, приятели и познати, всеки ще бъде с всеки. Зная че ще ви озадача много, но така Желаем да протичат нещата, няма да ви Споделим всичко, само нещата които са важни, за да се справите по-най Добрия начин.
Изпитанието касае вашето хранене, нещата които поемате и нещата на които държите, всеки от вас трябва да се откаже от нещо, за да може да продължи напред, всеки от вас, трябва да си направи Равносметка, какво е важно за него, дали нещата с които сте свикнали и ги смятате за нормални или Вашия Живот, точно така, нещата ще опрат до Избора, дали да се откажете от вредни за вас неща или да Живеете, Ковит 19, бе само тренировка, за това което предстои, макар този вирус да го няма от 6 месеца, вашите управници продължават да ви стряскат с него, а какво ще се случи сега е въпрос на Личен Избор, защото те няма да могат да се намесят в това Изпитания и ще бъдат поставени да Избират и те, дали да Живеят или да се откажат от изгодите които са имали до сега. Всичко това е много стряскащо, но Ние ви Подготвяхме за този момент от преди 3 години, започнахме постепенно и засилвахме вашите Очаквания, които непрекъснато се губеха залисани във ежедневието, но когато Моя Промисъл се Прояви, няма да можете да се скриете и ще бъдете поставени на тясно, защото имате нужда от това, непрекъснато имате нужда някой да ви бута напред, а вие самите се оплаквате и на това, Недоволствате и при най малката болка, но когато болката се превърне в ежедневие, тогава ще си мислите за още по- голяма болка, но знайте, че всичко е временно, нещата ще продължат до тогава, докато не се Пречистите от всички тези Негативи които поемате ежедневно, както чрез храната си, така и с Поведението, всеки от вас трябва да се замисли, до колко би могъл да понесе болка и тогава ще може да си отговори, дали ще се справи. Повечето от вас преминаха през Лечението както на Фамилна Карма, така и Божествено Лечение, за тези хора, нещата ще са по-леки, но за останалите ще Дам Съвет, започнете да се Молите и то Истински, вложете цялото си Желание и Воля в това, това е начина, за да се справите, вашите хапчета които наричате лекарства, няма да ви помогнат, единствено, Вярата е нещото което би могло да ви помогне, за да Изплувате на повърхността. Всеки от вас има право на Избор, дали да Живее или да Продължи напред към Новата Епоха която ви очаква.

Вашият Баща-Бог.

11.10.2020 г.


2 коментара
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю! За всичко което ни пишете и давате вашите съвети трябва да ги изпълняваме!За да бъде всичко това по Волята на нашия Отец Небесен! Господи Благодаря ви Татко наш!Учителю Благодаря ви за труда и Любовта към всички нас! 🙏💖💖💖🙏

  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря ти Учиителю Сен Дуно на

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *