Дух, Душа и Тяло/14.10.2020

Скъпи Сродни Души, от днес продължаваме поредицата „Дух, Душа и Тяло“. Първата тема, ще е в синхрон с темите които Бог ни Дари и това е Завистта, но пречупена през призмата на нашия Материален Свят.

Завистта е Вредна, от където и да я погледнем, дали ще е от Духовна гледна точка или от Материална, тя все ни кара да се държим Пагубно и да се Самонараняваме като излъчваме Негативни Емоции към някой, защо е толкова Пагубна за нас, отговора е разбира се, защото си причиняваме болести, които въобще не са леки. Днес спорих с една възрастна жена за политика, по принцип не правя това, но днес пожелах да разпусна, като внимавах да не предизвикам Негативни Емоции, Бог Каза, че съм се бил справил и аз мисля така, разговора бе много интересен и същевременно се разпалихме и двамата, от нея разбрах за нови смъртни случаи от Корона Вирус, което ме учуди и попитах Бог. Отговора бе, че те са починали от новата пандемия, която ни очаква, това ме стресна, но същевременно ми стана ясно, защо се разиграва тази истерия във всички държави. Новата пандемия е в ход, но все още не е Осъзната, все още смятат, че е Корона Вирус и не могат да разберат какво се случва, бе ми казано, че ще мине около 6 месеца докато се усетят, че става въпрос за съвсем ново нещо, което няма нищо общо с Корона Вирус. Това ме шокира още повече, защото означава нови ограничения и Страх, който ще превземе цялата Планета. Страха е най-пагубния, дори и от самата болест, този Страх може напълно да пречупи всеки един човек, да загуби всякакво желание за Живот, когато ни е Страх, ние не мислим, единствената мисъл която тече е как да се спасим и това е най опасната мисъл, тя блокира напълно всякаква друга мисъл и започваме да действаме неадекватно, мисълта да се спасиш е равносилна на мисълта да си тръгнеш от този свят, зная го от личен опит, колкото повече ни е Страх, толкова повече не ни се Живее.

Защо кръстих тази тема Завист, Завистта в Материалния свят е равносилна на самоубийство, защото колкото повече Завиждаме, толкова повече не ни се Живее, това е така, защото ЕГОТО не може да намери решение, как да ни изтъкне, как да ни накара да се Гордеем, но ние, ако само Завиждаме, без да правим нещо, ЕГОТО не може да си свърши работата и това буквално го побърква, а от там и нас, ние сме Обладани и потъваме все повече, до момент в който не си привлечем сериозната болест и нашия Живот не приключи. Завистта е в основата на болести като Рак на червата, рак на гърлото и рак на дебелото черво, това са много мъчителни болести, които са почти неизлечими, много малък процент са успели да ги преодолеят, но техния Живот е меко казано неприемлив, те напълно са лишени от нормално съществуване.

Обичам Ви!❤️
14.10.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *