Послание от Бог/19.10.2020

Скъпи Сродни Души, нека да ни е Честит Празника на Св. Иван Рилски, този ден е празник и на България, защото Той е наш Покровител и Защитник и Желае да ни Поздрави Лично.

Скъпи мой сънародници и деца на Бог, много се Радвам на вашето Обединение което постигнахте, всеки от вас усеща, че ставате все по Мъдри и Силни, тази Сила идва и чрез Мен. В този ден бих искал да Поздравя и всеки от вас с Новото Начало което се поставя днес, което ще бъде Водено от мен и това е Началото на Новата Ера на Божествена България, тя става официално Божествена, защото Бог Пожела, вие да водите Промяната на Целия Свят, като казах вие, имам Предвид вашата група която създадохте и това не е случайно, знаете че Ангел носи в себе си Моя Дух и Енергия, той ви Обединява, така както го Правех някога АЗ, това се усеща и със всеки негов пост, той винаги ви приканва за Любов и Обединение, Любов и Възраждане на България, такава каквато винаги е била, Страна на Просветители и Възрожденци. Много от вас се колебаят дали всичко е Истинско, но Чудесата са винаги Невероятни, самата дума съдържа и вашето Съмнение, не Вярвате дали е Чуди или лъжа, но всяка Лъжа има къси крака, така и тази би трябвало да отмине, но НЕ, всяка Промяна която усещате в себе си се дължи на тази Група и неуморната ви работа, всяка Промяна се дължи на непрекъснатата работа на Ангел и с Помощта на Бог, всяка Промяна носи и Съмнението в себе си, дали всичко това е за Добро или всичко е Илюзия.
Скъпи деца на Бог, вие винаги сте били Силни, макар често да са ви поробвали, винаги сте успявали да запазите Божествения Дух в себе си, така и сега предстои да Понесете Промяната навсякъде по Света, очакват ви много Чудеса, очакват ви и много Изпитания, но Божествения Дух е във вас, Той ще ви Помогне да се понесете, така както АЗ някога Понесох България.
Св. Иван Рилски

Св. Иван Рилски

19.10.2020 г.


2 коментара
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю и вие свети Иван Рилски за Посланието и добрите слова за бъдещето на България и Българите! Да бъде Волята на нашия Отец Небесен за всичко и всички!

  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря ти Учиителю Сен Дуно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *