Послание от Бог/19.10.2020

Скъпи Сродни Души, нека да ни е Честит Празника на Св. Иван Рилски, този ден е празник и на България, защото Той е наш Покровител и Защитник и Желае да ни Поздрави Лично.

Скъпи мой сънародници и деца на Бог, много се Радвам на вашето Обединение което постигнахте, всеки от вас усеща, че ставате все по Мъдри и Силни, тази Сила идва и чрез Мен. В този ден бих искал да Поздравя и всеки от вас с Новото Начало което се поставя днес, което ще бъде Водено от мен и това е Началото на Новата Ера на Божествена България, тя става официално Божествена, защото Бог Пожела, вие да водите Промяната на Целия Свят, като казах вие, имам Предвид вашата група която създадохте и това не е случайно, знаете че Ангел носи в себе си Моя Дух и Енергия, той ви Обединява, така както го Правех някога АЗ, това се усеща и със всеки негов пост, той винаги ви приканва за Любов и Обединение, Любов и Възраждане на България, такава каквато винаги е била, Страна на Просветители и Възрожденци. Много от вас се колебаят дали всичко е Истинско, но Чудесата са винаги Невероятни, самата дума съдържа и вашето Съмнение, не Вярвате дали е Чуди или лъжа, но всяка Лъжа има къси крака, така и тази би трябвало да отмине, но НЕ, всяка Промяна която усещате в себе си се дължи на тази Група и неуморната ви работа, всяка Промяна се дължи на непрекъснатата работа на Ангел и с Помощта на Бог, всяка Промяна носи и Съмнението в себе си, дали всичко това е за Добро или всичко е Илюзия.
Скъпи деца на Бог, вие винаги сте били Силни, макар често да са ви поробвали, винаги сте успявали да запазите Божествения Дух в себе си, така и сега предстои да Понесете Промяната навсякъде по Света, очакват ви много Чудеса, очакват ви и много Изпитания, но Божествения Дух е във вас, Той ще ви Помогне да се понесете, така както АЗ някога Понесох България.
Св. Иван Рилски

Св. Иван Рилски

19.10.2020 г.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *