Послание от Бог/25.10.2020

Скъпи Сродни Души, по традиция, имаме Послание от Бог.

Скъпи мой деца, днешния ден е отново специален, в този ден всеки от вас ще има възможността да вземе Решение на къде да поеме, за тези които вече са го взели, това няма да важи, а тези от вас които все още се колебаят, ще имат възможност да поемат пътя към Извисяване. Много от вас се колебаят, не знаят какво искат, дали да си останат в Материалния Свят, поради Страхове, или да рискуват като се Помолят за Промяна, Бих Искал да кажа точно на тези Мой деца, че времето за подобни Решения свърши, кой какво е Решил ще приключи сега, не утре или други ден, а сега, това което Решите, това ще е, по нататък, всеки сам ще си Носи Кръста, ТАКА Е БИЛО И ТАКА ЩЕ БЪДЕ, всеки ще Отговаря сам за Решенията които взима.

Друго нещо важно е това, че всеки от вас ще може да премине през Лечението на Фамилна Карма, но нещата са много Дисбалансирани, от предишното Лечение, единствено 4 човека Изказаха Материална Подкрепа и Благодарност на Ангел, знаем че на всеки му е трудно, но и Виждаме, че всеки от участниците е имал възможност да се Отблагодари, така както е уточнено от началото, ако сте мислили, че е много, сте могли да се откажете и да не участвате. Това което всъщност се случи, че всеки от вас ще трябва да си понесе последиците. До преди 2 месеца, можеше да се изчаква за подобни неща 3 месеца, сега времето, поради Забързалата се Земя се намали и този период е 1 месец, ако до един месец тези които са дължали нещо на някой не го направят, Вселенските Закони ще се задействат и ще Урегулират този Дисбаланс, всеки сам може да си направи сметка, кое е по-добре, дали да загуби 10 пъти повече или да окаже Благодарността си към Човека който им е Помогнал. Българите сте характерни с подобни Деяния, ако до две седмици не ви досаждат да се изплатите, вие забравяте за това и започвате да го отлагате, но това свърши. Ангел не е казал нито дума на никой, той разчита на това, че работи с Просветени хора, които са наясно какви са последиците от такива Деяния, той не пожела да пише на никой и остави всичко в нашите Ръце, нещо което е достойно за Човек, който е Наш Служител, най често започват да ви досаждат, а той не пожела да досажда на никой и винаги си намираше Оправдание за това, че най вероятно сте в затруднено положение, ако зависеше от него, той нямаше да взима пари, но нещата зависят от Нас и от Вас, защото вие си Вредите, а Ние не Желаем това, вместо да си Помагате, вие започвате да шикалкавите и да си Вредите. Бихте могли да излъжете Ангел, но Нас не можете, Ние знаем Всичко и Виждаме Всичко, всеки от вас, общо13 човека е имал възможност да се разплати и да внесе Баланса, който е нужен и на вас, този Баланс ви Помага да вървите всички заедно напред, а не да страните и да се стремите да минавате между капките, защото това не са капки, а Божи Промисъл, от Който не можете да избягате, нито да се скриете.

Вашият Баща-Бог!
25.10.2020 г


2 коментара
  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря ти Учиителю Сен Дуно

  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието и това което ни съветвате!Да бъдем честни пред Вселената и съвестта си!Да бъде Волята на нашия Отец Небесен за всичко и всички !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *