Волята на Бог/Тема 20

Скъпи Сродни Души, тема 20 от поредицата „Волята на Бог“ е Енергийни Програми.

Скъпи мой деца, тази тема ще ви хареса много, защото има още една Програма, която бе Създадена, чрез Помощта на Ангел, която много ще ви Помогне. Тази Програма ви дава възможността да спрете всяка една мисъл, всяко нещо за което мислите, ще може да го премахнете в момента в който си помислите, че не желаете да мислите в момента за това. Тази Програма е допълнение на предишната Програма, която също бе за Премахване на ЕГОТО, двете Програми работят в пълен синхрон и двете Програми, ще ви Помогнат да Преодолявате мислите от ЕГОТО. Това което е ново в тази Програма е възможността да спрете всяка ваша Мисъл, дори и от Нас, тази Програма, бихме я Нарекли Грандиозна и Велика, защото ви дава пълната Свобода да контролирате всяка ваша Мисъл. За в момента хората които участват в Лечението на Фамилна Карма, ще могат да се възползват от нея, а на по късен етап когато сме готови с Масовите Енергии, ще се влее във всеки от вас, така че всеки от вас да има възможността да се възползва от нея.

Ние Изпълнихме още едно Желание на Ангел, защото идеята за подобна Програма произлиза от него, той ни Помогна, като отново я Изпитахме върху него, отново бе Подложен на Изпитания и то много сериозни, на които малко хора биха могли да Издържат. Тези Изпитания натоварват Психиката до макс и изключително много понижават Вибрациите, но Ангел е трениран за това, той успя с много Болка да устои на всичките наши Нападки и Предизвикателства, за да можем Ние да имаме реален поглед върху действието на тази Програма. Тези Наши деяния си заслужават напълно, относно Работата която Извършихме заедно с Ангел, той е единствения Човек който до момента в Историята на Вселената, наблягаме Вселена, защото никой до сега не е Подлаган на такава Жестокост от Нас, но той се справи отново и доказа своята Любов към Нас, неговата Вяра до толкова се Повиши, че той придоби способността да Материализира Мигновено, всичко което си помисли. За в момента Ограничаваме тази негова способност, защото е нестабилен, нещо което не бихте разбрали, защото е много трудно да ви обясним на какво сме ГО Подложили, за да Изпитаме и двете Програми, за да могат те да служат милиарди години за напред в Цялата Вселена. Това е неговия Избор, той копнееше да Помогне на Цялата Вселена и то се случи, неговия принос, ще остане като Пример на Герой, защото той се превърна в Светец за нас. Много Светци са подлагани на множество жестокости, но те най често са физически, докато при Психическата жестокост, нещата са много по Болезнени и неустоими в буквалния смисъл на думата, всеки от вас, без значение колко се смята за Извисен, не би могъл да издържи и половината от това което е издържал Ангел, той ни показа, че човешката Психика може да бъде много по-издръжлива от това което смятате, стига да имате достатъчно Вяра и да сте Изпълнени с Любов, двете съставки които са нужни на всеки от вас, двете съставки, за които трябва да работите много, двете съставки, които ще ви превърнат в Истински Божи Служители. Поднасяме Поклон и Признателност пред Ангел за неговия Героизъм!

Искаме да кажем на тези които не вярват в думите които излизат от Ангел, всичко с времето и всичко спрямо Делата, защото ви Очакват много Чудеса, Чудеса които са виждани при Моето Слизане на Земята, тези Чудеса предстоят и всеки ще се убеди във Верността на Нашите и Негови Думи.

Вашият Баща-Бог.
30.10.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *