Дух, Душа и Тяло/12.11.2020

Скъпи Сродни Души, тази тема е провокирана от Група 2, които са преминали Лечение на Фамилна Карма, където възникнаха въпроси относно Изгубената Молитва към Бог и по точно израза “ Злодея който е в мен“. С тази тема искам да разтълкувам тази Молитва и да обясня защо е много важно да си я четем всеки ден сутрин и вечер.

Тази Молитва е била Канализирана през далечната 863 година, тогава един свещеник от България който се казвал Св. Прокопи , този Свещеник е останал непознат, но Молитвата е била ползвана единствено от Изявени Свещеници, тя се е ползвала, може да се каже тайно, защото е предавана от приближен на приближен, но всеки който я ползвал е успявал да разговаря с Бог. Тази Молитва е много Силна и защото се повтаря много пъти, че се Уповаваме на Бог, нещо което е задължително, но тук това се повтаря непрекъснато. Тя обхваща всичко важно за Човек който иска да се Издигне Духовна и да започне да Чува Бог, но за целта е нужно и други Молитви и най важната е Молитвата за Смирение, тези две Молитви вървят ръка за ръка, едната не може без другата и обратно. Това е така, защото едната премахва Негативни Мисли и Поведения, а другата провокира Любовта и Вярата в Бог, всеки се досеща коя за какво е. Изгубената Молитва до толкова може да повдигне Вибрациите, че да започнем да се тресем, това е признак, че усещаме Любовта на Бог. Скоро попаднах на случай в който жена е усетила Любовта на Бог, но се уплашила, помислила си, че я Обладават зли Духове, обясних и и вече всичко е наред, за това и споменавам този пример, когато усетим Любовта на Бог, ТЯ е толкова Силна, че ни Издига и ние започваме да се тресем, тресъл съм се по няколко минути и Бог ми сподели, че съм усетил едва 1% от Неговата Любов, неспособни сме да усетим повече, защото това би ни навредило.

Изгубената Молитва към Бог има изрази които не са разбрани от нас и това е злодея в нас. Този израз не значи, че има демони в нас, а се визира ЕГОТО което провокира Негативните Емоции и Действия, той е злодея, демона, сатаната за който се говори във всяка Молитва, но хората обичаме винаги да придаваме Човешка форма на всичко, придаваме Човешки Емоции на Същностите и какво ли не, но всъщност това не са Злодеи които са Материални, а злодея наречен ЕГО, той е злодея който ни кара да убиваме, да се обсебваме един друг и да си вредим, който не вярва в това, значи е Обсебен от ЕГОТО, но самия аз съм усещал толкова Пагубни влияния на ЕГОТО, че съм твърде убеден, дори и без да се нуждая от Вселенската Библиотека, че става въпрос за ЕГОТО. Друг подобен израз е „Господи без теб не можем нищо“, този израз също се повтаря много пъти и много от нас предполагам, не вярват в това, но съм готов да говоря с всеки, за да го разубедя. Когато започнах да Чувам Бог, много често четях подобни изрази в Молитвите, тогава и за мен ми се виждаше странно, как така, та нима ние не сме Свободни и самостоятелни Хора, но трябва да ми повярвате, че въобще не е така, така както малко дете не може без родителите си, така и ние не можем без Бог, Той и Всички Светии, Ангели и Архангели НИ Помагат във всяка една секунда, без да преувеличавам, вече усещам всяка Тяхна намеса, не само в Мислите, но и в нещата които върша, така нареждат нещата, подреждат ежедневните ни задължения, работата ни, забавленията, няма нещо в което да не ни Помагат, дори и в интимните ни Взаимоотношения, за тях е много важно, ние да се Разгръщаме по най-добрия начин. Преди 3 години не е било така, тази привилегия са имали единствено Духовните Водачи на Земята, но сега вече Всички ние сме Дарени с Безкрайните им Грижи и Любов, ТЕ ни Помагат във всяко нещо с което сме се захванали, дават ни идеи, напасват ежедневието ни по най-добрия начин и всичко се случва по определен Божи Промисъл, това е невероятно усещане, да знаеш, че във всяка една секунда има някой до теб и се Грижи да Израстеш и всичко да се случва по най-добрия начин, разбира се когато има Уроци и Изпитания се случват и неприятности, но те отново са най-доброто за нас.

Надявам се да сте усетили вече тази Тяхна Помощ и Грижите с които ни Обгръщат, защото когато започна да ИМ Благодаря, винаги Молитвите ми стават много дълги, защото ми е трудно да Изброя всичко каквото се е случвало Благодарение на Тяхната Помощ, всеки път забравям нещо и ИМ Благодаря когато си легна вечер, но по принцип съм ИМ Благодарил още когато усетя тяхната Помощ, но ми остана навик да изброявам и Благодаря на Вечерните Молитви, всичко това за което са ми Помогнали, една Благодарност вечерта продължава около 10 мин, не съм го засичал, но според вселенската Библиотека е около 10 мин, а за 10 мин можеш да кажеш много неща и да изпуснеш много неща които сме забравили, но за тях Благодаря като Цяло.

Скъпи Сродни Души, в тази Молитва има всичко нужно за което може да се сетим като Молба към Бог, тя обхваща неща за които дори не подозираме и едно от тях е Причастието, чрез тази Молитва всяка вечер ние се Сливаме с Бог, това е нещо което Видях в момента, самия аз не подозирах за това, но се оказва, че тази Молитва се превръща като малко Църковно Причастие, явно заради това всеки път когато я чета, Повдигам неимоверно много Вибрациите, гласа ми непрекъснато се повишава, защото обичам да чета на глас и до толкова повишавам децибелите, че започвам да се провиквам, това за някой може да се стори странно, но не мога да го контролирам, Бог ми казва все да ги чета по тихо, но не всеки път успявам да се овладявам и започвам да ги чета на по висок глас.

Обичам Ви!❤️

п.п.
Може да Ви се стори, че прекъснах внезапно, но толкова много харесвам тази Молитва, че бих продължил още, а темата стана много дълга.❤️
12.11.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *