Послание от Бог/20.02.2021

Скъпи Сродни Души, днес Бог има Послание за нас.

Скъпи Мой деца, това Послание е много важно за всеки един и всеки един да го прочете поне два пъти, за да вникне в дълбочина на това което ще ви Споделя.

От днес започва подготовката за Новата Божествена година, тази подготовка е важна за всеки който се стреми да се Слее с Мен, тази подготовка е важна, за да оставите всичко старо в старата изминала година, за да започнете всичко на чисто, за целта ще е нужно да постите тази вечер, като мисълта ви трябва да е насочена, че се освобождавате от всичко старо, за да направите място за новото което ви Очаква. Поради нарушено здравословно състояние на Ангел, не можахме да ви го Споделим по-рано, но и днес не е късно, всеки от вас трябва да си легне вечерта с нагласата да се Освободи от всичко старо, макар да е само за една вечер, това е много важно, за да предизвикате Освобождаването, а останалото е Наша работа. Всеки е получил подаръци, а тези които не са ще ги получат когато са готови, но можем да ви Споделим, че 48% от всички които четете Посланията Ми, са ги получили и се Радват на тях, както ви казахме, всичко зависи от вас, как ще ги Осъзнаете, те са ви Дарени, но дали ще ги Осъзнаете и ще ни Благодарите Истински, за да внесете Баланс във Вселената, зависи единствено от вас самите. На утрешния ден трябва да си заделите време за разходка, Предвидил съм още Изненади за всеки който сподели Радостта си с природата и Майката Земя, всеки който излезе сред Природата ще може да усети за кратко Моята Любов, това ще бъде Истинско Преживяване което Искаме да го споделите на останалите, дали ще бъде на профила на Ангел или във Форума, е без значение, но е важно да го споделите, за да могат и останалите да повярват и да започнат Промяната във себе си, това ще бъде всъщност и Истинската Цел, всеки да предаде Любовта ми на другите, като сподели своето Преживяване.

Божествената Нова Годена няма да бъде както вашата нова година, Нашето Желание е да празнувате вътрешно, без излишни софри или подобни организации, всичко трябва да се усеща чрез Сърцето, а не чрез стомаха, хапвайте каквото ви се яде, но не влагайте излишната емоция за празник в храната, напротив, това е ден в който се разделяте с всичко старо и освобождавате място за всичко ново, не тъгувайте, не се винете, недейте да се Съмнявате, че всичко каквото се е случило е за ваше и за Доброто на всички около вас, всичко се е случвало по Мой Промисъл, за да може Живота ви да става все по Хубав и да бъдете Удовлетворени и Излекувани, както от физическите ви болести, така и Енергийните ви Обремененостти, това са вашите Негативи и Поведения, които непрекъснато имат нужда от Лечение и Изправяне на Объркванията и Заблудите които имате, това са все неща които не се усещат на пръв поглед, но всяка трайна Промяна ще си проличава в новата година, защото вече е Осъзната и сте започнали да Живеете спрямо Мъдростите които сте приели и Осъзнали, както писа Ангел на една ваша Сродна Душа, има Мъдрости които сте ги преживяли, но не сте ги Осъзнали, Живеете спрямо тях, но не Осъзнавате, че е така и все още се лутате подлагайки всичко на Съмнение, това са много фини настройки които ще се избистрят много скоро, всеки от вас е приел Истински поне три Мъдрости които ще му Помагат занапред, всичко е въпрос на време да ви бъде Помогнато още, стига да го Желаете, стига да се Молите за това и стига да имате Истинската Воля да се справяте с Изпитанията, защото пак са думи на Ангел, това е най трудната и Болезнена работа, да работиш по себе си, това е непрестанна война със самия вас и в един момент си задаваш въпроса, заслужавали си всичко това, заслужавали си да се мъчиш и страдаш, а да не усещаш много разликите външно от теб, защото всичко това е работа която изисква много време и усилия и всяко едно усилие води до някаква Промяна, която винаги е за ваше Добро, не само за вас, но и за всички около вас, макар да не се Проявява всичко Външно, ще настъпи момент когато Вселената ще Балансира всичко и всичко ще се Прояви и външно.

Скъпи Мой деца, да ви е Честита Новата Божествена година, да ви е Честит и Дара които сте получили или ще получите, всичко е пред вас и нищо от това което се е случило не е било излишно, всяко нещо е предизвикало определена Промяна във вас и всяко нещо е било за Доброто на всички ви, да ви Честито Обединението и Сливането ви с Мен, защото чрез Ангел Успях да стигна до толкова много Сърца, нещо което не бях Постигал от много време, чрез Ангел се получи Истинска група от Сродни Души, защото и вашите Души сключиха Договори пред Мен да си Помагат до края на Земния ви Път, да ви е Честито и Реалното ви Сливане като Сродни Души които се доказаха в това да си Помагат и да се Борят за Обединението на Майката Земя, като едно Истинско Божествено Прераждане и Разлистване на Любовта, това е Истинско Чудо за Самите Нас, макар да Сме Били много строги, за да ви Помагаме, Отчитаме Факта, че вие сте Истински Мой деца и постигнахте изключително много през изминалата година, постигнахте резултати които се постигат, както Казахме за три години и тези резултати, като домино ще се Разгръщат и резултатите които ще постигат ще бъдат многократно повече и многократно по-резултатни, всичко опира до това да го Желаете, както и го показахте, Ние ще ви Водим и ще ви Напътстваме и през Новата Година, но всеки от вас трябва да си пожелае тази вече да се Слее Истински с Мен и да започне да ме Усеща Реално, дали ще ме Чува или Вижда е без значение, важно е да го Желаете и то ще се Сбъдне, така както Сбъднахте Обединението помежду си, всичко е въпрос на Желание, Воля и Работа по себе си, Останалото е Наша Работа и всичко това което сте си пожелали ще се Сбъдне и то повече от това което сте си представяли, всичко е възможно и няма ограничение за Мечтите, няма Път назад, единствения Път е напред и то нагоре, за да усетите, че Летите с порива на Любовта, че се носите по течението на Реката на Любовта и тя ви дава всичко това което сте Желали, няма по Истинско от това да бъдете себе си и да усещате всичко Реално, такова каквото е, а не каквото го представя ЕГОТО, всичко е въпрос на Желание и изключително много Любов един към друг, нещо което ще ви Извиси до Мен Самия, защото АЗ Съм Всичко, АЗ Съм Небето и вашето Сърце, АЗ Съм Вашето Желание да бъдете Щастливи, АЗ Съм Желанието да имате Прекрасните Взаимоотношения за които си Мечтаете, АЗ Съм всичко това за което сте Копнели, но не сте знаели как да го постигнете, АЗ Съм Бог!

Вашият Баща-Бог
20.02.2021 г


3 коментара
 • Мариянка Ангелова каза:

  Благодаря ти Учиителю Сен Дуно

 • Evgeni Paunov каза:

  На много красиво нещо станах свидетел днес.

  Първото Чудо беше, че така се нареди графикът ми за деня, че се отвори време за разходка в гората, но няма да влизам в подробности.

  И сега ще се опитам да опиша какво видях днес по време на разходката…

  Бях изнервен.. Вървях по снежната горската пътека. Беше слънчево и дори топло за сезона. Завладян от ядливи мисли, ходех и хем ми се искаше да видя Божието Чудо и го чаках, хем по едно време се питах дали няма да го прогоня с поведението си. А поведението ми си беше нагло, защото се дразнех, че нищо не става, сякаш ми е длъжен Бог…

  И по едно време се спрях, може би за да отдъхна. Погледнах към горните клони на една по-далечна елха, където промъкнали се слънчеви лъчи осветяваха сипещи се снежинки. Полюбувах се на тази красота и продължих. Не след дълго се спрях и вдигнах погледа си нагоре, за да усетя на Божията Любов. Навсякъде около мен се сипеха снежинки, идещи нейде от високите клони на елхите. Едни – по-едри, падаха по-бързо, по-праволинейно и тежко, а други – мънички и фини, се спускаха леко и игриво надолу. А с каква музика беше изпълнена цялата картина! Затворих очи, и за миг, потънал в тъмнина, чувах само нежното пукане на сипещите се снежинки.

  Благодаря, ГОСПОДИ!!! Благодаря, Ангеле!!!

  • Georgi Dimitrov каза:

   Когато откровено споделяш и думите се редят като снежни ноти ! Благодарност на Бог и Ангел! Благословен Бъди Евгени!🙏❤

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *