Молитва 5

Молитва към Бог за предизвикване на Промяна

Господи Боже наш! ТИ Който си на Небето! ТИ Който си винаги с нас! На Теб се Молим, на Теб разчитаме да ни Помогнеш!

Помогни ни Господи да се Променим!

Помогни ни да намерим себе си!

Помогни ни да се Свържем с нашата Душа, за да намерим това, което ще ни направи Щастливи!

Помогни ни Господи да преоткрием Любовта, без която не можем, защото Господи Сърцето ни е затворено, чувстваме се самотни! Не знаем какво да правим!

Ти Господи си Единствената ни надежда, лутаме се без цел, не знаем как да ТЕ Помолим, не знам какво да искаме! Но ТИ Господи ще Видиш, това за което сме слепи, ТИ Господи ще Усетиш, това без което не можем! Знай Господи, че ТИ за нас си Все, на Теб се уповаваме да направиш така, че всички да сме Добре!

Направи Господи живота ни да е хубав, изпълнен със спокойствие и Любов, но Господи, Молим ТЕ и за тежестите, които ни тровят, които не ни дават покой! Молим ТЕ, Господи да ги Премахнеш, Премахни всичко това, което ни отдалечава от Теб, Премахни Господи, и всяка Болка, без значение от къде е, и ни Дари Твоята Любов!

Нека Господи молитвата да ни бъде чута, така както Чуваш и нашите Сърца, Направи Господи Живота ни, пълен с Безбройните си Чудеса! Направи Сърцата ни Любящи, защото са затворени за Любовта, нека Господи всичко да е по Твоя Воля, така както и ние искаме това! Господи, загубихме се в отрова, която ние сами носим в нас, без Теб Господи, живота ни запустява, затуй се Молим сега! Промяната която жадуваме, е най-желаното от нас, но загубени в многото огорчения, не знаем как да сторим това! Затуй Господи ТЕ Молим, Внеси Любовта в нас, Внеси Спокойствието, Мира и Баланса, прекалено много се лутаме в нищета! Молим ТЕ, Господи за Спасение, Молим ТЕ да сториш всичко това, зарад което Господи, коленичим пред Тебе, и не знаем какво да кажем, коленичим с надежда и любов, осланяйки се Единствено на Теб!

Господи, Твоята Воля да Бъде!

Слава Тебе!

Благодарим ТИ!

Амин! Аум! Аумен!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *