Молитва срещу Паник-Атаки

/чете се на запалена свещ/

Господи Боже наш, ТИ Който си на Небето! Да се Свети Твоето Име, както на Земята, така и на Небето!

Господи Боже наш, Погледни на мен като Твой Слуга, защото съм обхванат от страхове които дебнат над мен! Погледни над мен като прокажен, нощите ми се преобръщат в дни, и нямам ни ден покой, в който Господи, да ТЕ Благословя! Страховете са ми много, но най много ме отърви от самия мен, защото Господи съм загубил вярата която ТИ ми Дари, загубих се и аз самия, търсейки други неща, а ТИ Господи ме Държеше в ръцете, и сега не зная къде и как да ТИ се Отблагодаря! Не зная как да ТЕ Помоля, защото ме е страх от самия мен, не зная и как да ТЕ Помоля, отново да ме Поемеш в Твоята Ръка! А ТИ Господи, си все до мен, усещам ТЕ всеки ден, все Чакаш Господи, да ТЕ Помоля, така както Чакаш всяко Твое дете! Греха ми към Теб е прекалено голям, и търся сега Спасение, Господи, все гледам към Теб, но все сякаш блуждая!

Всеки ден се каня да ТЕ Помоля, и всеки ден ме е страх, за туй Господи Погледни на мен, и като прокажен, защото нямам ни ден в който да не съм ТИ Прегрешил, няма ни ден в който да не съм отчаян! Все търся спасение в други неща, а ТИ си Казал, че трябва само Вяра, а другото е от Теб! Казал си ми Господи, че е нужно и Сърцето, да може и то да е с нас, за да мога Господи, да Прогледна, не чрез страха, а чрез моето Сърце! Да мога да виждам всеки ден Твоите Грижи, защото съм сляп и за това!

Заради това Господи ТЕ Моля, Поеми ме в Твоята Ръка, Изтръгни от мен всяка болка, всеки страх и суета!

Господи, Душата ми ТЕ Моли, и Стори всичко това, но Господи, отново ТЕ Моля, Погледни на мен като сляп, защото все се съмнявам в Теб и ТЕ търся в други неща! ТИ си ми Казал, че е нужна само Вяра и Любов, нужно е да се обърнем към Теб, и ТИ си Нов Живот! Заради това ТЕ Моля, Мили мой Боже, Гледай на мен като Твое дете, само това желая, не искам да съм далеч от Теб! Не искам да се будя всяка вечер, изпълнен със страха, това не са моите грешки, а на онзи който бе преди това! Сега съм друг, не искам да съм далеч от Теб, Дръж ме Боже много близко до Теб, за да изтръгна всеки страх, за да мога да прогледна, та всеки ден да ТЕ Тача и Славя!

Зарад това Господи Повярвай, и не искам друго от Теб, Спаси ме само и този път, за да мога да бъда Твой Слуга! Да мога като Теб, да гледам на всеки с Любовта, да мога като Тебе Мили Боже, да върша Твоите Чудеса! Господи, това желая, да бъда Твой Слуга, да бъда това което ТИ Сам ми Каза, че съм Твое Истинско Дете, че единствено от мен Желаеш, да имам Вяра и Любов, но все търсех нещо друго, докато отново не се върнах при Теб! Господи, Твоята Ръка е все отворена, не желая в друга да съм, търся Твоето Спасение, което е най-истинско за мен! Не искам друг да поглеждам, а само ТИ си за мен, не искам да виждам, ни да чувам, искам Единствено Теб!

Господи, Осъзнах какво си ТИ за мен, че няма друг като Теб, Осъзнах че си ми нужен, и не мога да продължа без Теб! Зарад това те Моля, Боже Мили, Поеми ме в Твоята Ръка, Поеми и всяка моя грешка, Пречистя чрез Любовта, за да мога да се изпълня с нея, и никога повече да не прегреша, Изпълни ме с Вяра, та никога от Теб да не се отдалеча. Изпълни ме със Състраданието което си ТИ, и никой друг неща!

Господи, Твоята Воля да Бъде!

Слава Тебе!

Благодарим ТИ!

Амин! Аум!  Аумен!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *