Молитва към Бог за Чистота

Молитвата се чете на колене със запалена свещ, за изчистване на оставащи мисли, след като сме водили война с Бог.

Господи Боже наш, ТИ Който си на Небето, Ти Който винаги Бдиш над нас, на Теб се Молим, и от Тебе Просим, да ни Изчистиш Господи, от всички наши мисли с които се отдалечихме от Теб! Изчисти Господи, не оставай нищо с което отново бих се отдалечил от Теб! Не оставай Господи и думите, с които те проклех, защото съм Грешен, и всеки ден греша! Няма ден в който Господи, да не коленича, за да Моля за Твоята Благословия, да ТЕ Моля и да ридая, не знаейки как Господи да преодолея тези тъмни мисли в мен! Все се вричам Господи, и все ТЕ гоня, всеки път Осъзнавам колко много съм ТЕ наранил!

Всеки път Господи, отново и отново изричам тези грозни думи, все Господи се кланям, вричам се, и всеки ден Греша! Не мога Господи да намеря сили, чрез които Господи да отстоя на демона в мен, завладял ме е със своите тъмни хватки, завладял ме цял целеничък, ридая и не зная какво да сторя, ридая и все обещавам. За туй Господи, коленича и ТИ се Моля, да ме Освободиш от тях, така както Господи, Изпълни всяка Молитва с която Молех да съм с Теб, така Господи, Изпълни и тази Моя прощална Молитва, с която се прощавам с демона в мен! Прощавам се и с Теб Господи, никога повече да не изрека тези гнусни слова!

Прощавай Господи, и ТЕ Моля, да ми Помогнеш да устоя на всяка тъмна сила, на всичко това което ме отдалечава от Теб! Ти Знаеш Господи, колко съм слаб, все плача и ТИ се Моля, да спра да бъда такъв, да спра Господи, всеки ден да ТЕ наранявам, наранявайки самия мен! ТИ знаеш Господи, колко отрова е влязла в мен, Освободи ме, Моля ТЕ Помогни, Помогни ми Господи да плача все от радост, не да търся Прошката от Теб!

Уморих се Господи все да Греша, всеки път да виждам, че ТИ СИ Само Любов, а това, че мисля само за мен е най-големия ми Грях!

Прости ми Господи, Прости все що съм изрекъл, все що съм помислил! ТИ Знаеш Господи, че си нямам друг, като сираче съм когато водя война с Теб, Моля ТЕ отново и отново, само Теб си имам, само на Теб разчитам, разчитам и знам, че ТИ СИ Само Любов!

Господи, Твоята Воля да Бъде!

Слава тебе!

Благодарим!

Амин! Аум! Аумен!


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *