Златна Светлина

Когато започнах работа по себе си попаднах случайно на метод даден ни от Нели Конуей за работа със Златната Светлина. Аз го приспособих към себе си с Помощта на Бог и ще Ви  опиша какво точно правя.

            Усамотяваме се и сядаме на стол, като преди това сме Помолили да ни Помогнат да се свържем със Златната Светлина, Бог, Духовните ни Водачи, Всички Ангели и Архангели. Като наблягаме на Архангел Михаил, който се Грижи за тази Божествена Светлина да стигне до нас и разбира се на Архангел Рафаел, който ни помага в Лечението и Архангел Юриел.

Архангел Михаил го Молим специално за Защита, като си казваме следната Молитва към него полагайки вече ръце на краката си с дланите нагоре, за да можем да поемем от Златната Светлина и по този начин се отваряме напълно за Новите Енергии.

Полагайки ръцете си с дланите нагоре, ние всъщност заявяваме, че се оставяме да ни Водят и напътстват през целия процес на Лечение. Всяко нещо е от значение, както вътрешната настройка, така и символиката която вършим, чрез това действие. Ръцете остават в това положение през целия процес или сеанс на Лечение, това е от изключителна важност, ние трябва да сме се отворили напълно и да сме се оставили да ни Водят:

Архангел Михаил отпред, Архангел Михаил отзад,

Архангел Михаил отдясно, Архангел Михаил отляво,

Архангел Михаил отгоре, Архангел Михаил отдолу,

Архангел Михаил от всичките ми страни.(3 пъти)

Защити ме!  Защити ме!  Защити ме!

Когато изричам тази Молитва си представям как Архангел Михаил застава от всичките ми страни и ме обгръща с Неговия Виолетов пламък. Тази светлина обгръща и осветява цялата стаята където се намирам, всичко засиява във Виолетова Светлина.

Когато си казвам тази Молитва и започна да визуализирам, усещах как цялата стая засияваше. При мен усещането бе че се облива с бяла Светлина, което също е много добре, при мен това бе Светлината която ми Помагаше да визуализирам най-добре. Ако при Вас е Виолетовата, това е Истинската Светлина с която ни Облива Архангел Михаил. Защитата е задължителна, защото когато се отворим и започнем да Приемаме, ние можем да попаднем и на недоброжелателни Енергийни Същности.

Без да сме се Помолили на Архангел Михаил да ни защити, не започваме абсолютно никаква Енергийна Работа. Той е Архангела който се грижи да не бъдем Обсебени или по някакъв начин да ни се навреди. След като го Помолим, Той ни Обгръща с Неговата Виолетова Светлина, която ни предпазва напълно от всичко. Архангел Михаил стои през Цялото време плътно до нас и участва в целия Процес на Лечение.

Архангел Михаил е най-важния Архангел с който трябва да се Слеем, Той трябва да присъства във всяка Духовна и Енергийна Работа. Без него ние ще бъдем непрекъснато на прицел на Низшия Астрал и Негативни Същности.

Архангел Михаил е най-отзивчивия Архангел, който е непрекъснато до нас.

Когато вече сме усетили, че сме защитени, Молим Архангел Юриел да ни Помогне да Приемем Златната Светлина в Сърцето си:

            Моля, Архангел Юриел да ми Помогне да Приема Златната Светлина!

Представяме си че се изпълваме със Златна Светлина, като за целта изпълваме  всичките си Чакри. Започваме от главата, представяме си, че седма Чакра започва да сияе в Златна Светлина и постепенно по чакрите слизаме надолу, като Изпълваме всяка една Чакра по отделно, като накрая не започнем да сияем Изцяло, като това сияние обхваща Цялата Вселена. Представяме си че седим в поза „Лотос“ и огряваме от към Сърцето Цялата Вселена. Това може лесно да се постигне, ако предварително разгледате някой снимки в интернет, каквато имах и аз и си я бях сложил на десктопа, като фон и я гледах често, тя ми помогна в началото да си се представя именно по този начин, сияещ и огряващ Цялата Вселена в Златна Светлина.

След като съм започнал да сияя Моля Архангел Юриел да ми помогне да направя Сфера от Златна Светлина пред сърцето си, отначало ползвах жестове с ръцете оформяйки Сфера,, когато Го Молим трябва да я Изпълним и с Добродетели за целта казвах следната Молитва, която се повтаря много пъти:

Моля за  Сфера от Златна Светлина за моето Сърце (Слънчев Сплит)!

Моля Златната Светлина да ме излекува от (ако знаете своите болести ги изреждате всичките, ако ли не казвате от Всички моѝ болести)!

Моля Архангел Юриел да я Изпълни със Сила, Вяра, Любов, Мъдрост, Радост и Щастие!

Когато изреждаме добродетелите, всъщност ние образуваме тази Сфера с Ръцете си. Аз започвах да слагам тези Добродетели в Сферата, която визуализирах пред сърцето, изричайки Добродетел аз всъщност замахвах с двете ръце навътре към Сферата, все едно ги поставях вътре в самата Сфера и още докато изреждах всеки Добродетел, усещах, че Сферата се уголемява.

Тези движения трябва да са много плавни, защото Енергиите не търпят груби резки движения. Едно рязко движение би могло да разсее Енергиите, които концентрираме в Сферата и да ги разпилее, тоест няма да можем да създадем концентрирана Сфера.

Всяко движение, трябва да излъчва Нежност и Хармония, все едно галите, да полагате Грациозност и Уважение към Енергиите които ни Даряват, за да се Излекуваме. Това е нещо което трябва да се запомни, че Енергиите не търпят грубост и неуважение.

Впоследствие всичко правех с мисълта си, защото когато жестикулираме ние изразходваме излишна Енергия, всичко става в Мисълта ни и не е нужно да се концентрираме върху жестовете с което се разсейваме.

За мен бе много трудно да върша всичко с мисълта си. Беше ми много по лесно да използвам и ръцете, като включвах и дишането, всяко приемане вдишвах и съответно това ме затормозяваше, защото дишането ми трябваше да е в синхрон с процеса на работата, за да съвпадне с приемането. Впоследствие свикнах и усещах, че жестовете са напълно излишни, достатъчно е да си го помислим и то се случва, разбира се с Помощта на всички Светли Сили

След като изброим всички Добродетели ръцете ми застават все едно държат сфера и започваха сами да се отдалечават една от друга, това е много важно сами да го усетите. Много пъти съм си мислил, че самия аз го правя неволно, но Бог ми Помогна да усетя, че то се случва, защото тази Сфера е напълно Истинска. Тя започва да концентрира в себе си Златна Енергия, която след като се уголеми достатъчно я Внасяме там за където сме казали, че я искаме. Това също е много важно, защото когато Изграждаме Златна Сфера тя се Напълва с нужните неща за предназначението ѝ. Ако кажем, че я Създаваме за Сърцето, пък я положим в Слънчевия Сплит, то тази Сфера няма да свърши никаква работа, защото Сърцето се нуждае от много Любов, а Слънчевия Сплит се нужда да се Освободи от Страховете и Негативните Емоции които се концентрират именно там.

Когато усетим тежест в Слънчевия Сплит или най често казват Боли ме чашката, поне майка ми използва този израз, то това означава, че е събран много Токсин от Негативни Мисли и Поведения, от Страхове и Притеснения и е нужно да се Освободим от тази Тежест. Ако не го направим, ние всъщност проявяваме небрежност към себе си и се оставяме нещата да станат по-сериозни, а от там започват 78% от болестите. Слънчевия Сплит е като най-челната стая или съд за събиране на Негативни Енергии, които се трансформират в Токсин за нас. Ако не обръщаме внимание на Слънчевия Сплит, бихме си докарали много сериозни Болести.

Както казахме първата Сфера е за Слънчевия Сплит, като можем да положим до три Сфери, ако усетим нужда от това, но като начало Ви съветвам да полагате по три Сфери както за Слънчевия Сплит, така и за Сърцето.

Започва се от Слънчевия Сплит, за да можем да се Освободим от Токсина който сме насъбрали и след това започваме да Полагаме Сфери в Сърцето. Процедурата е същата, но казваме за Сърцето, полагането също става чрез нежно приближаване на ръцете към тялото на съответните места където са Сърцето и Слънчевия Сплит.

Полагането по три Сфери, както в Слънчевия Сплит, така и в Сърцето може да продължи един месец и след което може да продължим с по една Сфера за двете места, всичко е въпрос на усещане.

Ако имате вътрешното усещане, че имате нужда да продължите с три или пък с две го правете. Вашите Духовни Водачи ще внесат това усещане във Вас, но не забравяйте да се Самонаблюдавате, защото може и ЕГОТО да се включи в това, като желе все повече и повече. Но и затова ще се Грижи Бог, защото той Контролира изцяло нашите Емоции през целия Сеанс и не оставя ЕГОТО да надделява, това е задължително. Защото колкото и да си мислим, че това са само Енергии, всяко нещо което не си е на мястото, би внесло в нас Дисбаланс, който вече вреди и ни кара да се чувстваме зле и да бъдем в състояние на апатия, отегченост и нежелание да правим каквото и да е. Това са първите признаци за някакъв Дисбаланс в нас, ако ги усетим, то значи, че трябва да спрем Сеанса и да започнем отначало, като сме многократно по внимателни, нежни и разбира се да имаме Пълното Уважение и Благодарност към Енергиите и Работата която ни се дава да Извършим, за да си Помогнем Водени от Бог и Нашите Духовни Водачи, Ангелите и Архангели.

Много е трудно за много хора да си представят колко много Светли Същности участват в тези Лечения, бройка няма, защото те са с Общо Съзнание, заради това може да се каже, че са безброй много.

Когато се Извършва някакво Лечение участват абсолютно всички, които имат отношение към Леченията, Те се свързват помежду си и Лечението се провежда напълно от всички. Най-лесно е да се приеме, че образуват конферентна връзка помежду си и започват да ни Лекуват, като тази конферентна връзка обхваща Цялата ни позната и непозната Вселена, Галактики за които нямаме ни най малка представа. Всички те са свързани помежду си и всеки Помага с което е най-добър, разбира се в центъра е Бог, който е Основния Източник на Енергия.

След като сме внесли Златни Сфери в нас и сме си Помогнали, както в Лечението на нашите Болести, така и сме повдигнали Вибрациите си.

Когато работим дълго време съм установил, че можем да повдигнем Вибрациите си до 1000мн, което само по себе си говори за Силата на Златната Божествена Светлина.

Това ни Помага много, за да преодоляваме Негативните си Емоции, нашите мисли се променят и се насочват единствено към Добродетелите. Но не само мислите ни се променят, променя се и Сърцето ни, то се Отваря за Нови Енергии, които започват да текат, след като сме повдигнали Вибрациите си.

Получава се като верижна реакция, в която едното повлича следващото и така ние постепенно започваме трайно да се Променяме, насочвайки мисълта си към Негативните Емоции, които сме Изпитвали докато сме били Неосъзнати. Защото по време на целия Сеанс и Лечение, Бог ни Помага, като внася в нас Мисли и Негативни Поведения, които сме имали. Чрез Високите Вибрации ние успяваме да Осъзнаем, колко Грешно сме постъпвали, колко много сме се Заблуждавали и как сме си вредили, както на нас, така и на близките ни. Именно по време на това Лечение Осъзнах, че съм Нарцис и съм вредил много на себе си и на Близките, особено в Любовта. Бях се разделил с моята приятелка и Осъзнах, че Аз съм провокирал тази раздяла, чрез Нарцисизъма си, Ревността и неразбиране на Вселенските Закони. Бил съм в пълен Дисбаланс и е било належащо тази Любов да се прекъсне, защото сме започнали да си вредим много и ако не бе се случило, сме щели да се разделим напълно и безвъзвратно.

Лечението продължава с Взаимоотношенията ни защото те са определящи за нас и това, до каква степен сме се Разгърнали за целта изпълваме всички наши близки със Златна Светлина казвайки следната Молитва:

Моля за  Сфера от Златна Светлина за моите близки (имената)!

Моля Златната Светлина да излекува нашите Взаимоотношения!

Моля Архангел Юриел да я Изпълни със Сила, Вяра, Любов, Мъдрост, Радост и Щастие!

Тук вече Сферата е насочена към всички наши близки които споменем, там където пише имена казваме най-често всички Близки които са по кръвна линя и то по права линя, защото нямаме право да се намесваме в чужди Животи без тяхното позволение.

Ако желаете да включите и по далечен роднина или приятел/приятелка, то трябва да искате изричното им съгласие да ги включите в това Лечение. Ако няма дадено съгласие ще нарушите Вселенски Закон и Лечението ще се обърне срещу вас, за да Ви накара да Осъзнаете, че нямаме право да се намесваме в никой чужд Живот, без съгласие. Това е Урок, който трябва да научите още от началото и е важен, за да не си вредим един на друг. Всички които са по права линя, майка, баща, сестра, брат и деца могат да се включат, защото вече има договорка между нас още на небето и всеки има право да се намесва в живота на другия без да има позволението. Но това важи само за Лечение, ако се разваля Магия, то тогава е задължително да се иска позволението, като тук правят изключение единствено децата ни, при тях може да се намесваме и за такива неща, без да ги питаме. Това е много важно и го запаметете много дълбоко, ако трябва си го запишете и се водете от тези правила.

Споменавайки имената на нашите близки си ги представете, че се нареждат в кръг и вие сте в средата. Това спомага да се обединим и Златната Светлина да обхване всички. Когато изреждах имената, при всяко споменаване на име поставях близкия в кръга, така изреждайки всички имена вече създавах този кръг в който всички сме се наредили  и светим в Златна Светлина, толкова силно, че озаряваме Цялата Вселена. Задължително е при всяко внасяне на Златна Светлина, да си представяте че всичко Свети в Златна Божествена Светлина и тя Озарява Цялата Вселена.

По този начин даваме намерението да се Изпълним със Златна Светлина, за което ни помага Архангел Юриел. Той е Този който ръководи това Лечение и ни Помага да се Изпълним със Златна Светлина. Всички останали Светли Същности ни Помагат, но целия процес е воден от Архангел Юриел.

Както при предишните Сфери, когато споменаваме Добродетелите отново може да си послужим с ръцете и да образуваме Сферата която озарява Цялата Вселена и след като се уголеми достатъчно я изпращаме напред, защото там сме създали кръга от нашите близки и там изпращаме самата Сфера. Като не забравяйте, че всички движения трябва да са плавни, леко протягате ръцете напред, все едно изблъсквате Златната Сфера към кръга от близки и когато усетите, че е стигнала до там си представяте, че всички Засияват още по-силно, толкова силно, че е невъзможно да се Видят и всичко свети в Искряща Златна Светлина, която също Осветява и Озарява Цялата Вселена.

Бих искал да насоча вниманието върху ръцете, когато създаваме Златни Сфери. Ръцете винаги са на краката ни с длани отворени нагоре, единствено ги движим когато изпълваме Сферата с Добродетели и след което отново ги поставяме на краката с длани нагоре. Така ние винаги сме готови да Приемем Енергиите които ни Пращат, ако не са в това положение, не е проблем, но обърнатите длани нагоре е знак, че искаме да Приемем всяка Енергия с която ни Помагат. Не че няма да се случи, но всичко е от значение, така и тази съвсем обикновена символика, тя е важна както за нас, така и за всички Светли Сили. Светлите Сили отчитат и най незначителните жестове, дори едно премигване с клепача, за тях е знак за нещо, така че е хубаво да се спазваме тези неща, за да сме сигурни и спокойни, че всичко е наред. Не се съмнявайте в Лечението, то ще се проведе по какъвто и да е начин, няма да има причина да не се случи всичко както трябва, но и ние трябва да поемем отговорност за всяко нещо което правим. По този начин ние показваме, че сме напълно сериозни и уважаваме Работата която вършим, това е също Добродетел, който изпълваме с поставяне ръцете на краката и длани отворени нагоре.

Следващия етап на Лечение е да заредим Даровете ни от Бог, които искаме да Разгърнем. За целта ще включим основните Дарове които се Даряват на всеки и всеки има възможността да ги Разгърне, това са: Лечение, Гадаене, виждане и усещане на Енергиите, както и служенето с тях, Телепатия и Телепортиране, писане на статии, Послания, водене на семинари и обучения. Това са Дарове които всеки от нас може да Разгърне, ако работи достатъчно по себе си, а кой Дар е най-подходящ за нас е Решение на Бог.

Ние работим върху всеки дар поотделно, като го изпълваме с Добродетели, което предизвиква в нас Енергии, които ги зареждат и съответно Разгръщат.  За целта казваме следната Молитва, като за всеки отделен Дар се казва отделна Молитва.

Ще изброя Молитвите по отделно, за да може да Ви е по лесно да разберете начина на работа:

Моля за  Сфера от Златна Светлина за Дара за Гадаене, Дарен ми от Бог!

Моля Златната Светлина да изпълни цялото ми тяло, всяка клетка и хромозома!

Моля Архангел Юриел да я Изпълни със Сила, Вяра, Любов, Мъдрост, Радост и Щастие!

Моля за  Сфера от Златна Светлина за Дара за Лечение, Дарен ми от Бог!

Моля Златната Светлина да изпълни цялото ми тяло, всяка клетка и хромозома!

Моля Архангел Юриел да я Изпълни със Сила, Вяра, Любов, Мъдрост, Радост и Щастие!

Моля за  Сфера от Златна Светлина за Дара да виждам и усещам Енергиите, както да си служа с лекота с тях, Дарен ми от Бог!

Моля Златната Светлина да изпълни цялото ми тяло, всяка клетка и хромозома!

Моля Архангел Юриел да я Изпълни със Сила, Вяра, Любов, Мъдрост, Радост и Щастие!

Моля за  Сфера от Златна Светлина за Дара за Телепатия и Телепортиране, Дарен ми от Бог!

Моля Златната Светлина да изпълни цялото ми тяло, всяка клетка и хромозома!

Моля Архангел Юриел да я Изпълни със Сила, Вяра, Любов, Мъдрост, Радост и Щастие!

Моля за  Сфера от Златна Светлина за Дара да пиша Послания, статии, да водя лекции, семинари и обучения  Дарен ми от Бог!

Моля Златната Светлина да изпълни цялото ми тяло, всяка клетка и хромозома!

Моля Архангел Юриел да я Изпълни със Сила, Вяра, Любов, Мъдрост, Радост и Щастие!

Тези Молитви са за всеки един Дар който можем да Разгърнем, начина е идентичен с предходните Сфери, като тук обаче привличаме Златната Сфера към себе си с което се зареждаме с нужните Енергии които съпровождат тези Дарове. Това е много важно, за да може с по-бързо темпо да се Разгръщаме. Тук ни Даряват не само Енергиите на Златната Светлина, но и специфични Енергии за самите Дарове.

Тези Енергии ни помагат да ги Разгърнем, както и да Осъзнаем в какво сме най-добри, защото всеки има специфична комбинация от Негативи и Добродетели. То е като нашето ДНК, комбинацията между тях ни определя като характер и качество на Живот. Всяка разлика в тези неща определя в какво сме най-добри. Примерно, ако имаме способността да обясняваме и същевременно сме Отработили раздразнението, то ние ще можем спокойно да обучаваме и да водим семинари, но ако не сме Отработили Раздразнението, няма да сме способни за това и друго ще е най-подходящо за нас.

Всичко зависи до каква степен ще работим по себе си. Всеки Дар изисква определени Добродетели и определена Мъдрост или Отработени Негативи, колкото повече работим по себе си, толкова повече ще ги Разгръщаме. Ако спрем или се откажем, тези Дарове няма да могат да се Разгънат и всичко ще е напразно в работата по тях. Така че всеки трябва да си даде равносметка, иска ли да Разгръща Дарове и какво всъщност Иска от Бог.

Ако желаете единствено да се Излекувате, то тогава пропуснете този етап от пълното Лечение и преминете на следващия. Всичко зависи от нас и никой друг, ние сме тези които се нуждаем, както от Помощ, така и от Подкрепа, тя ни се дава, но работата е от нас и никой друг не може да я свърши.

Никой не може да влее тези Дарове, без да сме Работили по себе си, защото Всяка Негативна Емоция ги Блокира. Те си стоят в нас като семе и не могат да покълнат, а за да покълнат им е нужна Благоприятна среда от Любов и Щастие, които се постигат след като сме приели Мъдростите и сме усвоили умението да не нарушаваме Вътрешния си Мир. Всичко това е свързано с изключително много работа, дори бих казал, че в началото е нужно и себеотрицание, за да можем да превъзмогнем ЕГОТО и съответно да трансформираме Негативите си в Любов и Щастие.

Следващия етап на Лечение се отнася за нашите близки на които искаме да помогнем. Както казахме, това са единствено майка, баща, брат, сестра и децата ни. Винаги започваме с нашите деца и след това близките, като спазваме йерархията, Баща, Майка, по-голям брат или сестра и накрая близките които са ни дали позволение да ги Лекуваме.

Отново подчертавам, че без позволението им никой няма право да се намесва в чужд Живот. Защото може да се намеси и в работата на Бог, без значение каква е причината винаги ще има последици при нарушаване на този Закон на Вселената. Никой няма право да се намесва Енергийно в живота на друг, дори завистта е Енергийна намеса, защото ние изпълваме Човека отсреща с Негативни Емоции, които в последствие се обръщат към нас и започват да вредят на самите нас.

Много Хора страдат именно поради това, че се намесват Енергийно, те завиждат, лъжат, хулят или каквото и да се сетите като намеса, която винаги впоследствие се връща обратно и започва да вреди на самите тях. Така е и тук независимо, че е Лечение, нямаме право да се намесваме в чужди Животи. Дори съвет ако даваме, трябва да е пожелан, пък да не говорим за конкретна Помощ. Всичко е въпрос на Етика, защото ако не спазваме тази Етика, все едно отричаме този Вселенски Закон и не искаме да го спазваме, но той работи безотказно и всякаква съпротива е излишна.

Отново обяснявам този Закон, за да не си навредим, защото според Вселенската Библиотека от него са пострадали 99% от Хората. Това само по себе си говори колко много хора си позволяват да се намесват без позволение в Живота на друг. Това е буквално война с този Вселенски Закон, но губещия е винаги нарушителя. Вселената не разполага с Емоции и не прави абсолютно никакви компромиси, тя е като програма на компютър, която има за цел да не допуска абсолютно никакъв вирус, които би навредил на цялата оперативна система.

Както антивирусната програма не допуска вируси, така и Вселенските Закони не допускат Дисбаланс във Вселената. Защото един единствен Дисбаланс би нарушил равновесието и всичко може да се обърне с краката нагоре, без да знаем какво да сторим. Защото това се е случвало преди безброй години, но всичко се е разминало, защото тогава именно се е появил Бог и е въдвори Реда във Вселената. От тогава не се допуска никакъв Дисбаланс, които би навредил на останалите обитатели на Вселената.

Когато Лекуваме близките е нужно да имаме информация от какво боледуват. За целта ще си послужим с Махалото, което може да ни даде пълна информация от какво Боледуват и какво трябва да споменем в Молитвата, за да може да ни се Помогне по най-добрия начин. Разбира се може да не споменаваме имената на болестите, но тогава нещата ще са много размити, защото Болестите които имаме са много и това от какво имаме нужда е преценка на Бог. Но когато споменем по тежките болести, защото те винаги са свързани, едната води до другата, то тогава Бог се заема именно с тях и започва работа по нашите близки, за да премахва първопричините за определената Болест. От това можем да направим извода, че ние ще повлияем на поведението и на нашите близки, но това е за тяхно Добро, защото ако майка ни боледува от диабет, то значи, че е нужно да се изправят Взаимоотношенията които са основната причина за диабета. Тя трябва да спре да вини близките и да търси материалното във Взаимоотношенията. Така са брат ми и баща ми, те боледуват от диабет, който се е разгърнал именно защото брат ми е все недоволен от нас и все се смята за ощетен материално, а баща ми се раздели с майка ми и от там разви диабета.

Това са признаци, които трябва да се Излекуват първо Енергийно, за да се спре захранването на Болестта, а самото лечение се провежда от самите нас. Защото нашите организми се самолекуват непрекъснато, няма ли я първопричината, болестта постепенно отшумява и всичко отминава без последици.

Колкото повече работим по нас и премахваме Негативите, толкова по здрави ще бъдем, така чрез това Лечение със Златна Светлина, ние предизвикваме с Помощта на Бог да Излекуват Негативните си Мисли и Поведения, за да могат самите те да се самоизлекуват.

Много хора се съмняват в това, че болестите са признак на нашите Негативни поведения и Емоции. Лекуват се с хапчета които единствено потискат болестта, без да обръщат внимание на първопричината за тази Болест. Извода е, че цялата ни здравна култура е стъпила на грешно вярване, като търси в Енергията Материя, но Материята е вторична, първо се започва от основите и след това се изгражда Материята, както при къщите. Без да сме работили Енергийно по Болестта, тя никога няма да си отиде, както кръвното, цял Живот приемаме хапчета, без да се Излекуваме.

Има много случаи на излекували се хора от много тежки болести, но това са неосъзнатите Енергийни Лечения. Когато изпаднем в беда, ние се предизвикваме и ако имаме Силата се променяме и Енергийно. Много хора са променили Животите си и Поведенията след преминаването именно на тежки заболявания, които са ги накарали да си направят равносметка на това което са и са се променили в нещата които не са харесали в себе си. А самата промяна настъпва именно след Осъзнаване на Негативите, Осъзнаем ли че сме Нарциси, автоматично започва Лечение на това наше поведение, именно защото имаме Дара да се самолекуваме. Ние възприемаме нещата буквално, като си мислим за оздравяване на рана, а това всъщност е много дълбок Енергиен процес, които променя изцяло цялото ни съществуване. Подобни примери има много за Хора, които са се променили тотално след преживяването на катастрофи, тежки болести или срив на Психиката. Именно тогава се задейства чувството ни за самосъхранение и започваме да Осъзнаваме много от нещата които са ни вредили. Дори и цигарите, много хора ги отказват след като са се наложили някакви Заболявания, които са ги стреснали и са Проявили Волята да ги спрат.

След като сме създали списък с болестите, можем да работим с конкретните им имена. Отново подчертавам, че можем да кажем просто „да бъдат Излекувани от болестите им“, но в случая ще назоваваме конкретните имена на болестите, след като сме ги замерили. Това е по-добрия вариант, защото нашата инициатива, като сме ги замерили, ни Извисява. Ние сме изявили желание пред Бог, че искаме да Помогнем. Това желание е от съществена важност, защото то идва от Сърцето, а когато разберем от какво страдат близките ни, то ни прави по-съпричастни и Лечението наистина се случва чрез Сърцето където е Бог.

Молитвата е следната, като за всеки близък се казва отделно. Това е задължително, защото Енергиите при всеки близък са различни, за едни е нужно Любов, за други състрадателност, а за трети е нужна суровост. Това са три вида Енергии които съдържат в себе си различни качества. Всеки тип Енергия се концентрира според нуждата на близкия, това го прави Бог и Неговите Служители. Ние споменаваме нашите близки поотделно, за да може за всеки един да се направи най-доброто.

Моля за  Сфера от Златна Светлина за (двете имена)!

Моля Златната Светлина да излекува (изреждат се най-сериозните болести)!

Моля Златната светлина да Изпълни Сърцето и да го Отвори!

Моля Златната Светлина да Излекува Взаимоотношенията и да премахне и Изчисти от всички Тежести!

Моля Архангел Юриел да я Изпълни със Сила, Вяра, Любов, Мъдрост, Радост и Щастие!

Начина на работа е напълно еднакъв с предишните Методи със Златна Светлина.

Отново създаваме Сферата и когато сме изредили всички Добродетели, нежно я изтласкваме напред, на височината на Сърцето. Това което трябва да визуализираме е как близкия който сме споменали, като не е задължително да си представяме лицето, достатъчно да е като силует или сфера, който силует започва да излъчва Златна Светлина от Сърцето. Всичко е символично, аз го правя много лесно, представям си конкретния човек на височината на третото ми око, който седи в позиция лотос и излъчва Златна Светлина към Цялата Вселена. Понякога си представям и себе си, че стоим един срещу друг отново в позиция лотос, даже си представям, че сме седнали в средата на цветето лотос, което е разтворило листата си и аз излъчвам Златна Светлина към близкия, която го изпълва и той започва да излъчва тази Светлина към Цялата Вселена. Предпочитам да се излъчва към Вселената, защото това е Истината.

Когато ние работим със Златната Светлина, Работим с Бог, а Той е Вселената, Всичко и Всеки, отвъд всичко, което можем да си представим, заради това си се представям в космоса, и обливам цялата Вселена със Златна Светлина.

Визуализациите са много важни, за тези на които им е трудно да визуализират, мога да им препоръчам да си мислят, и това е достатъчно.

За да може да се Изпълним със Златна Светлина, достатъчно е само да си го помислим, без да имаме картина и то се случва. По принцип картините, които си представяме спомагат мисълта ни, която е по-важно от картините, така че има ли мисъл, има и действие.

След като сме изредили всички близки, изпълнили сме ги със Златна Светлина, можем да продължим и с нашия дом.

Това е последния етап от това Лечение със Златна Светлина в който Изпълваме нашия дом с Нея. Ако имаме няколко жилища, може да ги изпълним всичките, можем да включим и домовете на нашите деца. Всичко се прави според нашето Желание. Ако искаме може да работим за всяко дете.

Тук също с всеки дом се работи отделно. Не се позволяват общи изпълвания със Златна Светлина. Всеки дом има нужда от определени Енерги и различни Изчиствания и заради това за всеки дом работим поотделно. Молитвата е следната:

Моля за  Сфера от Златна Светлина за (моя дом, или дома на – двете имена)!

Моля Златната светлина да Изпълни целия дом!

Моля Златната Светлина да премахне всичко негативно и всички Тежести!

Моля Архангел Юриел да го Изпълни със Сила, Вяра, Любов, Мъдрост, Радост и Щастие!

След като създадем Златната Сфера с помощта на Архангел Юриел я изтласкваме отново напред на височината на Сърцето и отново визуализираме дома, че сияе в Златна Светлина и изпълва Цялата Вселена.

Отново не е задължително да си представяме точно дома, достатъчно е да си го представим като сфера която сияе и осветява цялата Вселена, всичко е въпрос на усещане. Това което описвам са само насоки. Всеки от вас трябва и е задължително да прави всичко така както го усеща. И Молитвите не е задължително да се казват дословно.

Това са единствено насоки, как да се работи със Златната Светлина, които може да ги променяте. Имате основните изречения, които трябва да съдържа една Молитва, която може да допълвате по ваше усмотрение.

На Бог много му харесва и държи всичко да се случва така както го усещаме, да влагаме Сърце в работата, а не да бъдем единствено изпълнители целящи да направят нещата точни. Така че не се притеснявайте, правете нещата както ги усетите, защото и Бог ще Ви Подсказва как да го правите. Аз не съм описал точно моите Молитви, защото за всеки е различно.

Имате насоките, вложете Сърцето и Вярата и нещата ще се случат по най добрия начин. Каноните са за Църквата, те не са за работа по нас, те единствено не си позволяват да променят нищо, независимо, че Света и всичко около нас се променя.

Такива закостенели Вярвания няма на небето променят се и Вселенските Закони спрямо това което трябва да се постига, така че бъдете Осъзнати и недейте да се ограничавате. Ако искате да включите и още нещо в Молитвите, го направете, няма как да вредите със Златната Светлина, защото тя е Светлината на Бог и Той знае какво е добро за нас и от какво се нуждаем. Работете смело и ще усещате промените, вашите близки постепенно ще започнат да споделят своите усещания, като разбира се внимавайте да не се възгордявате и сами да търсите отговори от тях, как се чувстват. Оставете всичко да се развива естествено, това което е важно, е да се Помага с Чисто Сърце!


7 коментара
 • Dobrina Stoyanova каза:

  Ех,каква изненада🤩чета и чак не вярвам от вълнение че най накрая,Ангеле споделяш за медитацията…доста дълго чакане беше,пък така си заслужава..дълга интересна информация.Обожавам Нели,имах някои неизяснени въпроси,но благодарение на теб,Ангеле сега съм наясно с тях.Тая тема е дълга и широка..винаги има въпросчета😉но за сега и това ми е достатъчно.Благодаря на всички Архангели,Ангели,Господ и други Светли Сили за които си нямаме и на идея че са с нас по време на медитациите.И на теб огромна Благодарност😘Ангеле..не знам какво щях да правя без теб.Благодаря на Бог че те прати при мен,при нас с нас.Обичам те

 • Иванка Георгиева каза:

  Благодаря ти, Ангел! Пак научих нещо ново от теб. Знаех, че синята светлина е на Архангел Михаил, а виолетовата на Сен Жермен. Имам инициация за Виолетов пламък, но там се работи със Сен Жермен. Всеки път научавам по нещо от теб. Благославям теб, живота и делата ти!

 • Basia Vasileva каза:

  Благодаря ви СКьпи Ангеле❣️ за подробната мн ценна информация на тази прекрасна медитаци, молитва! 🙏❣️Благодаря и Респект за големият труд който положи ,с толкова подробна информация ,за която мн време си отделил за Нас🌹!Аз преди 2 год я започнах тази медитация с Нели и мн ми хареса и я правих няколко пьти,както и мн други и все още медитирам всичко което изкарва .до скоро медитирахме 10 дена за вулкана Лапалма,за мир на земята и любов между Нас ! Мн. ми е помогнала и най добрите ми медитаций с нея правя .Слава на Бога че я имаме и ни помага и учи ,Благословена да е! Благословен Бьди ..ще я препиша и направя по няколко пьти защото,това което обесни е различно и още по добро за нас с други молитви и постижения!Благодаря Сьрдечно! Лека Отморителна Вечер на Всички Ви !Вьлшебни Сьнища с мн любов и светлина Ви изпращам!!🙏🌈🍀❣️👋💞💌💜🌹💞💐

 • Георги Йорданов каза:

  Благодаря ти Ангел. Учителю наш. Бъди Благословен.! ❤️

 • Мария каза:

  Благодаря, Ангел!
  Точно от 2 дни правя медитацията на Нели Конуей със Златна светлина! И аз преди 2 години отключих пътя към духовното като я слушам нея и правя медитациите й.

  https://youtu.be/CXsnWuxln2g

  Усещам се след това много спокойна.
  Хубава и спокойна вечер!
  😇🤗💚🙏

 • Нели каза:

  Благодаря !

 • Надежда Михайлова каза:

  Благодаря ви Ангел!
  Вселенски лечителю наш!
  Бъдете Благословен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *