Послание от Бог/30.04.2022

Скъпи Сродни Души, днес имаме Послание от Бог.

Скъпи Мои деца, започвате нов период, в който ще ви Подлагам на съмнения, знайте, че всеки от вас ще се отрече поне три пъти от Учителя Дуно Пора, за да може да Повишим Вярата ви, Обединението няма как да се случи, ако не сте готови за него. Днес Учителя Дуно говори с Иван, който напираше за нови срещи, за да може обединението да се случи много по-бързо, сподели, че Народа чакал на Учителя Дуно, какво означава „Народа да чака?“, самия израз говори, да чакате нещо да ви се Даде на готово, ако го чакате, то няма да дойде, трябва всички да работите, първо вътре в себе си, като се Помолите за Помощ от Нас, след което ще можете да работите и за Цялото. Винаги сме го Повтаряли и сега ще го повторим – Обединение ще има едва, когато сте работили по себе си, премахнали сте бариерите свързани с Обединението, които са истинската причина, да не можете да се Обедините, ако не Премахнем бариерите, то всичко ще е безсмислено. Макар Иван да е готов, Хората около него, не са, макар той да вярва, че всичко е „опечено“ и са готови, то не е така, ако се случи сега, т.е. много бързо, то бързо ще се разпръснете, обединението ще се провали, заради вашите лични интереси. Единомислието е задължително, така както е задължителна Вярата, ако вашите мисли са концентрирани върху Обединението ви, то ще се случи, но ако са концентрирани върху мероприятия, които си мислите, че са основното средство за Обединение, то това ще ви провали. Учителя Дуно спазва един принцип, който знаете всички, колкото по малко се виждате, толкова сте си по-мили, не че няма да се виждате, но срещите ви ще бъдат Водени от Мен, АЗ ще Решавам кога Учителя Дуно ще ви събере, кой ще повика на срещите и кой ще бъде игнориран, недоволствата са част от премахване на вашите Бариери, а недоволни колко искате, всеки от вас изпитва недоволство!
Все ви повтаряме, че за в момента Учителя Дуно е сам, колкото и Хора да има около него, единствено той вижда Енергиите, знае кое по какъв начин въздейства, всички други гледате на нещата повърхностно, ние Казваме детински, гледате да си имате занимания, но дали ще помогнат на задачата която има Учителя Дуно, да ви Обедини, това не можете да видите. Няма да позволяваме да бъде изнудван и да се чувства виновен, задето сме го пратили в Гърция, Мисията му тук е свързана с Обединението, не с това което си мислите, но скоро ще разберете, точно за какво е отишъл там и с какво ще се върне, вие гледате само себе си, колкото и да не го усещате, докато всяка мисъл на Учителя Дуно е насочена към Всеки и Всичко, не може и да си помисли да не работи и един ден, макар все да го ограничаваме, но това ще продължи още малко, заради това работете по себе си, за да може всеки от вас да Работи за Обединението, не да чакате, а да Творите, с малки стъпки се стига много по-далеч, без да се уморите, отколкото да подскачате и бързо да се разпръснете!

Вашият Баща-Бог.
30.04.2022 г


6 коментара
 • Мариянка Ангелова каза:

  Благодаря ти Учителю Сен Дуно

 • Емилия Йорданова каза:

  Вярвам в Тебе,Господи!Вярвам,че Твоят промисъл е за наше добро!Благодаря Ти,че ни обичаш и мислиш за нас!Благодаря и на Учителя Дуно Пора за всеотдайността му към нас,неговите последователи!/

 • Антина Ефтимова каза:

  Благодаря ти Господи! Жив и здрав, да си Учителю!
  💞💞💞

 • Stefka Ilieva каза:

  Благодаря Ти Господи, Татко наш, благодаря!
  Благодаря на Учителя Дуно Пора! Вярвам, че всичко, което Ти Господи промислиш за нас е за наше добро!
  Нека бъде Твоята Свята Воля Татко!
  ОБИЧАМ ВИ и ви благославям хиляди, милиони, милиарди пъти!

 • Мария Филипова каза:

  Благодаря,Господи!Да бъде ВОЛЯТА ТИ!
  Благодаря,Учителю!
  Любов и благослов!🧡

 • Мартин каза:

  Земеделеца 💓💞Втрещен 😅🤩
  Дойде любовта 😅🤫
  Благодаря Ти!
  Бъди БлагоСловен!
  Прегръщам Те💓
  Чудесно послание – остави ме без дъх…Калабалък и кахъри ,Те ли, аз ли 😅🥰😘
  Доди…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *