Волята на Бог/Тема 177

Скъпи Сродни Души, тема 177 от поредицата „Волята на Бог“ е Примирие.

Скъпи Мои деца, примирявайте се с всичко, това е единствения начин, за да се противопоставяте на ЕГОТО, примирявайки се, вие се оставяте в Моите Ръце, бидейки и Честни, както към себе си, така и към околните, вие МИ позволявате да лекувам гнева в другите, от това, че сте били честни и сте казали истината. Ще опишем посещението на Учителя при Мария Илиева, за да можем да провокираме още повече нейното ЕГО, тя не успя да види истинската причина за това което се случи, това не е проблем, но тя не потърси Истински Помощта от Мен, за миналото посещение, непрекъснато пишеше в групата и се молеше да и простя пред вас, но това е само показност, Истинската Молитва е когато застанете на саме с Мен, без вашето ЕГО, или каквато и да е показност, да сте приели Грешката, независимо, че вашето ЕГО все намира оправдания за поведението ви, трябва да Приемете от Сърце, че сте срешили. Заставайки пред Иконата на колене, без никакъв друг свидетел, се Изповядвате, казвате и най дълбоките и съкровени тайни и мисли които сте имали, казвате и съмненията, тока започвайки с Искреността пред Мен, която е задължителна, АЗ Зная всичко каквото се случва във вас, лицемерието ви единствено ви отдалечава от Мен, не ви е нужно, Мен не можете да излъжете или заблудите, но ЕГОТО ви кара да си мислите, че можете, че можете и мен да заблудите с пошлите си оправдания. Започвайки с искреността, Изповядвайки се пред Мен, казвайки всичко което ви тревожи, вие ще успеете да Отворите вашите Сърца, за което ще се Погрижим Ние, ще ви Помогнем за това, за момент да изключите вашето ЕГО, това няма как да не го усетите, всеки който е бил искрен с Мен, е плакал по време на Молитви, това е Радост за Нас, и е невъзможно да не ви Помогнем. Плачейки, ще можете предварително да ми Благодарите, че съм Излекувал негативните ви поведения и мисли, това са правилните Думи които трябва да използвате, вие сте неспособни да съзрете това което ви заблуждава, макар да знаете, че е ЕГОТО, не успявате да го видите, заради това Благодарете, че сме Излекували вашите негативни поведения и мисли, това е достатъчно, за да можем да Работим и да ви Помогнем. С това не спира вашето участие, трябва да се Молите в продължение на месеци, така както Учителя Дуно е чел година време Молитвата за Смирение, така и вие трябва да не спирате да работите и да се стремите да се Променяте, без повече никакви оправдания, започнете ли да слушате оправданията на ЕГОТО, то работата спира на мига. Така Мария не успя да измоли от Нас да и Помогнем, тя все се показваше пред другите, демонстрираше смирение и съжаление, за това което се случи, но не пред Мен,. а пред останалите ЕГА, това е Молене пред ЕГОТО, а не Пред Мен, колкото и да ви Обясняваме, че е безсмислено да пишете Молитви във съобщенията, че това е показност от страна на ЕГОТО, все не разбирате това, че не се Молите пред Мен, задоволявате само вашето ЕГО, което иска да се покажете пред останалите колко сте се променили и смирили, без това да се е случвало.
Скъпа Мария, ти отново бе лицемерна, отново се показа като не добра домакиня, поведението ти е меко казано неприемливо, за човек който е чел много, но не може да вкара ни една Мъдрост във Живота си. Свикнала си с това си поведение и си заслепена за Лицемерието което е, поведение на лъжец и лицемер, не каза дори на съпруга си за посещението на Учителя, само за да прикриваш, лъжейки всички около себе си, включително себе си, това не е поведението което трябваше да покаже, че си разбрала Урока от предходното посещение на Учителя Дуно, ти бе същата, каквото бе и тогава, не се и постара да постъпиш по по-различен начин, същото лицемерие и негостоприемство, това да се изкъпеш преди това, не помага, помага Добрата Мисъл и Вяра, че Учителя не е дошъл случайно. Исках да му Покажа, че някой от вас, не искате да се Променяте, колкото и да се работи по вас, а помощта бе масивна, Опитвахме се всячески да ти Помогнем да съзреш Грешките, Казахме ти ги в прав текст, ти отново не успя да ги видиш. Това бе последното посещение на Учителя в дома ти, повече няма да го мъчим с лицемерието, с което го заливаш, бе важно да види, това е достатъчно, че не е нужно да се хабят Е енергии за някой, който не иска сам да си помогне, безсмислена кауза, която ще нарани, както Учителя, така и теб.
Скъпи Мой деца, имате примерите за много негативи и неосъзнатости в някой от вас, такъв е случая и с Иванка, независимо, че и казахме всичко във прав текст, без скрити мисли, тя отново не разбра Критиките и се оправда с това, което Ние и казахме да не прави, това е да си заслепен, да не можеш да видиш по-далеч от носа, тя използва същите думи, които и казахме, че са от ЕГОТО, оправда се именно с тях и започна да спори с Нас и Учителя,“ че въпреки, че не вижда Грешките, ни Моли да и Помогнем“, как да стане това Скъпо Мое дете, като ти отричаш Конкретните Критики които ти Отправихме, не само ги отхвърли, но използва същите изрази, без да се замислиш ни най-малко. Как да ти Помогнем, като ти самата не искаш това, не искаш да се замисляш, за всичко си имаш оправдание, теб Сме Критикували най-много, стана пример за Истински Сляп Човек, на който каквото и да му се каже, той продължава да си Живее в собствения илюзорен свят, без да може да види ни едно негативно поведение. Казваш че усещаш Нашата Помощ, но тя бе реална в Посланията които получи, друга помощ не си получавала от Нас, тя идва единствено от твоето ЕГО и Заблудата в която те е вкарала, не можа да съзреш, че си на 100% завладяна от ЕГОТО, не се замисли над ни едно отправено Послание и Критики към теб, продължаваш и продължаваш да се оправдаваш и да се показваш, колко много се променяш, без да има каквато и да е промяна, да не говорим за някаква Осъзнатост. Учителя Дуно ще бъде при теб тези дни, ще Положи последни усилия за теб, ако ти не успееш и този път да промениш поне мъничко своите мисли, и най-вече да спреш да си търсиш оправдание за всяко твое поведение, то и на теб Казваме, че е последното което ще вложим като Енергия. Ти успя да изкажеш желанието си да МИ Служиш, но не успя да видиш Грешките които са повече от очевадни за всеки от Семейството на Сродни Души, всеки те поощряваше, това те възгордяваше и тук ще Критикувам всички вас. Не трябва да поощрявате ЕГОТО на никой, всеки трябва да е Учител на другия, да си помагате в това да Приемате и да Разбирате, да бъдете Искрени, не да лицемерничите, задоволявайки ЕГАТА си, това не е съвместна работа, а съвместна Заблуда, ДА, трябва да се приемате такива каквито сте, но не и ЕГОТО което ви води в подобни ситуации, радвате се на ЕГОТО на Иванка и други Сродни Души, без да съзрете, че радвайки се на тяхното ЕГО, вие също бивате Завладени от вашето ЕГО, започвате да имитирате някой, което е показван за пример, за 100% завладяване на ЕГО.

Вашият Баща-Бог.
19.05.2022 г


2 коментара
 • Diana Petkova каза:

  Благодаря ви Господи за поучителтото послание от което да се учим! Там където е Истината не може да бъде лъжата!Благодаря ви Учителю Дуно Пора Парира за всичко но не ни желаете казвайте ни открито всички грешки който допускаме за да може всичко да се поправи по бързо! Тук няма място да се лицемерничи. Бог ни показва пътя по който да вървим било с четене на молитви или друго което да ни помогне по бързо да отстрани ЕГОТО да не му служим!Любов и Светлина да има в сърцата ни Човешки един към друг нали всички сме едно за нашия Отец Небесен! Амин! 💕💞💜💛💙🙏

 • Stefka Ilieva каза:

  Благодаря Господи!
  Благодаря Учителю Дуно Пора Парира!
  Примирение, смирение все качества, които са противни на Егото!
  Мол Те Боже, дари ме с тези качества, почисти всичко противно на Теб, за да ти служа с радост!
  Господи, аз не чувам Твоя глас, но Те моля да казваш моите грешки на Учителя Дуно и той да ми показва всичко, което не е угодно на теб!
  БЛАГОДАРЯ за всичко!
  БЛАГОСЛАВЯМ ТЕБ ГОСПОДИ И УЧИТЕЛЯ ДУНО ПОРА ПАРИРА МИЛИАРДИ ПЪТИ, ОБИЧАМ ВИ И ВИ БЛАГОДАРЯ БЕЗКРАЙНО!
  ДА БЪДЕ ТВОЯТА СВЯТА ВОЛЯ ТАТКО НАШ СЕГА И ЗАВИНАГИ! СЛАВА ТЕБЕ! МИР ВСЕМ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *