Послание от Бог/01.06.2022

Скъпи Сродни Души, имаме Послание от Бог.

Скъпи Мои деца, днес ще ви Съобщя кекаво ще се случи, Промисъла МИ е особен, както сте особени и вие, всеки от вас иска да Помага, но когато настъпи момента, Помощта ще е малка, заради това ви Споделям предварително точка по точка, какъв е плана.

 1. На първо място, Учителя Дуно се заема с Издаване на Книгата, малко след което ще се издаде и Брошурата касаеща Религиите.
 2. Учителя Дуно ще предприеме организиране на Клетвата и Срещата в София.
 3. Учителя Дуно ще се срещне с определи избрани Сродни Души, за обмен на Енергии, това са Пенка Банева, Недка Даскалова, Виолина Райкова и още една Сродна Душа, която ще се появи последствие.
 4. Надежда Михайлова, ще издаде, мемоар за Пътя с Учителя Дуно.
 5. Добромира Крумова, ще последва Надежда, двете заедно ще създадат Молитвеника, който ще бъде допълнен с нови Молитви от Учителя Дуно. Молитвеника ще бъде основното ви средство, за Разгръщане, Лечение и Сливане с Мен.
 6. Добромира и Надежда, заедно със Антина, ще организират кампания по Разпространяване Словото на Учителя Дуно, това ще бъде изненада за тях, предстои по време на този период да видите първото Чудо Сътворено от Учителя Дуно, заради това Антина участва в тази Мисия.
 7. Критики по адрес на Правителство, Религии и Организации. Тук Помощта от всички ви ще е належаща, за този период сте подготвяни, от вас зависи, как ще се справите, тук също ще усетите редуциране на редиците ви, ще отпаднат дузина от най-приближените, които Вярват в Нас.
 8. Завръщане на блудните Мои деца!
 9. Изтезаване на Учителя Дуно.
 10. Обединение на Всички Братства и Лечители около Учителя Дуно и Мен.

Това което ви споделям са главни Етапи през които ще преминете, всеки Етап е много труден, свързан с много Изпитания, всеки етап е част от вашето Обединение, през цялото време ще бъдете Предизвиквани, ще ви Лекуваме и Помагаме да преодолявате всякакви Страхове, те са основния ви проблем, върху който ще се наблегне, лесно е да го кажете на думи, но когато изтезават Учителя Дуно, друго ще говорите. Знаете, че всичко се е случило вече при Нас, остава да се прояви при вас, това е най-краткия и най ползотворен Път, който сме ви Избрали, за да може да настъпи Промяната за която Говорим, не е важно коя точка, кога ще се случи, следете, и сами събирайте частиците от пъзела, с Умисъл Сме Разбъркали всичко, за да може да мислите и разсъждавате, не да сте овце, които само чакат нещо да се Сбъдне, така че, може да има още точки и под точки, всичко ще зависи от вас и от никой друг, вие сте Пионери, но и сте Мой Служители, вашето Участие в Промяната е предопределено, всеки от вас ще си тежи на мястото на което Съм го Поставил, вашата Майка- Маги ще ви Обединява, вашата Домакиня – Нели, ще ви приютява, често ще и гостувате, нейния дом е Дом на Бог, защото тя го пожела и тя ще се научи да го подържа винаги Чист, Дом на Сродните Души. На мястото където е чешмата, ще бъде изграден Параклис в чест на Учителя Дуно, това е Моя Промисъл, но кога и как, ще се разбере, за сега знаете най-важните Етапи, какво следва от утре, е промисъл който сами ще разберете!

Вашият Баща-Бог.
01.06.2022 г


2 коментара
 • Мариянка Ангелова каза:

  Благодаря ти Учителю Сен

 • Diana Petkova каза:

  Благодаря ви Господи за посланието!Всичко точно е описано кое как ще стане.Да бъде Волята на нашия Отец Небесен! Благодаря ти Учителю Дуно Пора Парира за всичко!Мисля си от Розариите на майка Мария че всичко Бог въздава според силите на всяка душа!Затова нека и сега Бог да ви въздаде изтезанията според силите ви Учителю! Бъдете здрав и да молим Бог за по леко изтезание! Господи смили се над нашия Учител любим! Обичам ви всички наши Небесни Учители и Владици на Светлината! 🙏😍🥰🤩🙏💞💕💖🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *