Молитва при Изгнание и Обсебване

Чете са на запалена свещ, само вечер, преди залез слънце, преди да си легнем се прекадява където спим. Чете се докато усетим, че ни е Олекнало

Толкова много съм Грешен, не виждам по-далече от носа!

Толкова много съм сляп, не виждам друго освен Теб!

Ти Господи Знаеш, че не мога да се справя, ТИ Господи подръж  ръката ми, и ме успокой! Имам нужда да бъда с Теб, имам нужда да усетя Твоята Любов!

Глух съм Господи, ТИ ми Помагаш, а аз ТЕ гоня! Сляп съм Господи, за Твоята Изцеляваща Любов! Как Господи да се Освободя от всичко това, което ме отдалечава от Теб, как Господи да превъзмогна тези, които ми вредят!

Ти знаеш Господи, че имам нужда да се слея с Теб, имам нужда от Твоята Закрила! Научи ме, не ме оставяй сам, имам нужда Господи от Твоите Изцеляващи Изпитания, за да ме Научиш и да знам, за да видя и да мога! Когато Господи, ми Каза да бъда смел, аз бях глупав и се уплаших, мислех, а всъщност съм слепец, не мога да видя, ни да чуя! Виждах Теб, а мислех за тези, които ми вредят, виждах Теб, а знаех, че трябва да съм сам, трябва да мога, трябва и да зная, затова на колене ТЕ Моля!

Помогни Боже, Помогни, Грешен и неблагодарен съм пред Теб! Помогни да се Освободя! Помогни да прогледна, че всичко което ценя, е пълна загуба на време. Всичко си ми Дал, от нищо не си ме лишил, неблагодарно Твое дете съм, което не знае какво да иска. А трябваше Господи, да се обърна към Теб, още щом усетих в началото, че ТИ Господи, винаги си бил до мен, но винаги съм ТЕ пренебрегвал, винаги съм мислел за мен.

Затова Прошка искам, това е най-голения ми Грях, все ТЕ гоня, а все ми Помагаш, недъгав съм, не зная и не мога да мисля! Макар да ми Каза с какво греша, аз отново не чувам, не виждам, все търся страха! Уморих се Господи да се боря, уморих се да коленича, ридаейки пред Теб, в невъзможност да се справя. Коленича и ТЕ Моля, коленича и Прошка търся!

Прости ми Господи, Прости че съм Грешен, по- глупав съм от всеки на Света, защото ТЕ имам, а не мога, а ТИ Господи Твориш Чудеса! На всеки си Помогнал, и на мен Даде, а не приех, не приех Твоята Благословия!

Прости ми Господи, моето невежество!

Прости ми, че ме е страх!

Прости ми, че не мисля и все се кланям без свян!

Моля се, а се страхувам, от това което си ми Дал, все ми Помагаш, и хора пращаш, а аз съм глупав и ням!

Господи, Твоята Свята Воля да Бъде!

Прости и ме Благослови!

Слава на Отца и Сина, и Светия Дух, сега и винаги, и Вовеки Веков!

Амин! Аум! Аумен!


1 коментар
  • Марийка каза:

    Само мога да благодаря от сърце, Господи, за тази милост към нас, грешните ти деца!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *