Дух, Душа и Тяло/28.06.2022

Скъпи Сродни Души, вече имаме Рейки Символа който ни бе Обещан, както и Бродерията която ще я има върху всяка една наша риза, която Нели и Маги ще бродират.

ФИ-ТУ(FI-TU), е Рейки Символа не Обединението, или още Обединителя, той съчетава всичко което е необходимо за едно Обединение. Символа ни се Дарява отново, от 2748 години преди Христа, по време на Атлантите, е ползван и като Амулет, но едва след като бъде Активиран. Действа безотказно срещу всякакви Същности, Същества и Духове, това подсказва, че се използва, както за Обединяване, в личностно с Душата и Бог, така и за Обединяване в Национален, Земен и Вселенски мащаб, така и за Защита. Изключителната му защита е доказана с времето, много от формите се виждат и в други Символи, важно е да се спазва последователността за изрисуване на Символа и повтаряне три пъти на Ключа „ФИ-ТУ“, едва тогава, Символа се Активира. Действието му е от изгрев слънце до залез, но съчетан с Амулет, води до пълна защита, затова Символа може да се нарече и „Слънчев Символ за Защита“, както е бил известен на Атлантите, те са го подсилвали с двоен символ, завъртени два Символа един към друг, така вече Символа действа и през нощта – както Горе, така и Долу; това е смисъла на двойния Символ „ФИ-ТУ“. Значението му може да се опише, като най-мощния Символ за всякакъв вид защита, дори и физическа такава, той успокоява противника, когато бъде нарисуван или носен като Амулет, по този начин се предотвратяват лошите мисли в хората които са решили да навредят. Истинското значение на Символа е Обединение, и това символизират фигурите които се чертаят, започва се с кръст, който е съчетан с друг по диагонал, което показва, че се действа от всички посоки, чертаенето на големия Кръг говори, за цялостно Обединение, както със Светлите Сили, така и с нас на Земята, Обединение във всички аспекти, без изключения, Обединение в семейство, работа, държава, Земя, и това да сме в Едно с Бог и Всички Светли Сили, заради това има четири вътрешни кръга, които символизират, Земя, Въздух, Вода и Небе, четири кръга обхващащи всеки един аспект, а триъгълника символизира три-единството, Дух, Душа и Тяло, всичко което е, и е Било, се съчетава в Символа. „ФИ-ТУ“ има други, още по мощни Сили, но не ми се позволява да ги споделям, има още една сричка, която превръща Символа в оръжие срещу злото, но е много крехък за използване, единствено изключителни Рейки Мастери, им се позволява да ползват целия ключ на Символа, защото той отваря Портал, който е двупосочен и може лесно да си навредим, ползвайки пълната Сила на Символа. Само ще споделя, че Символа се използва за Телепортиране, но заедно с Бог, при използване на Символа за Телепортация, е възможно да се навлезе в Реалности при които, и най-малката промяна, може да доведе до Дисбаланс, заради това, винаги Бог участва когато се ползва Пълна Сила на Символа „ФИ-ТУ-…“.


Заемам се с Задачата която Бог ми Постави, да произведа двадесет сребърни Символа, които ще бъдат Дарени на определени Божи Служители, вече Ви бе Споделено това, Символа ще бъде избродиран на всяка една Риза която ще направим за Семейството от Сродни Души, първата ще е моята, Недялка(Нели), ще я избродира, ризата ми е Дарена от Недка. Имайте предвид, че ако сами си избродирате Символа, той няма да действа, докато не бъде Активиран, заради това си позволявам да го пусна по този начин, а Активирането може да се извърши единствено от Бог и Рейки Учител, Бог е Този Който го Активира, именно заради крехката Сила която, когато Бог я Впрегне, се превръща в Истинско Оръжие и Обединител на Всеки и Всичко. За в момента, Бог ще ги Активира чрез мен, Заради това, всяка риза ще мине през мен, за да я Активирам, когато се съберем в Сопот, там ще може да Дарим с Бог още Кърпи за Лечение, на тези които не са успели да присъстват и нямат такива, Промисъла на Бог е да Помогне на Всеки и Всичко, не само на Семейството от Сродни Души, така че, тези които само наблюдават с Любопитство, могат също да участват, но единствено за Блузи и Кърпи, които да получат, Амулетите са само за Определени Божи Служители, които ще имат Нуждата и Силата от него, за да Водят Всеки и Всички към Бог.

ФИ-ТУ Двоен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *