Волята на Бог/Тема 199

Скъпи Сродни Души, тема 199 от поредицата „Волята на Бог“ е Разединение!

Скъпи Мои деца, винаги ви Говоря за Обединение, но дойде момента да поговорим за Разединението което извършвате, стремейки се да направите ризите, въпреки съветите които ви се Даряват. Казано ви бе, че варианта трябва да бъде добър за Всеки и Всичко, но продължихте, сякаш, никой нищо не ви Каза, продължихте, стремейки се да свършите час по скоро с тази одисея, но това не е свършена работа, не и за Нас. Ризите ще бъдат еднакви, както Любовта е еднаква за всеки, Обичам всеки, Обичам и Иванка, която никога не чува какво я Съветват, продължава с рогата напред, мислейки си, че е права, да, Инициатори трябва да има, но Мъдростта във взимане на решени е с предимство, как ще работите заедно, като мислите единствено за себе си, стремите се да постигнете целта, без да сте помислили за останалите? Ще ви Дам Пример с Учителя Дуно, той е постигнал целите си, но заедно със вас, неговите цели се превърнаха ваши цели, той мисли за всички, стреми се на всеки да Помогне, може да забави част от личните му цели, с предимство са Общите ви задачи, не само да бъдат претупани, а качествено свършени, Той не може да допусне да претупа, дори само с мисли, каквото и да е, ако усети нещо такова, се чувства като предател, не отдадели всичко от себе си, не усети ли удовлетворението, че е Помогнал на Всички, то за него задачата не е свършена.
Скъпа Иванка, би ли могла да сравниш вариантите ти, с това което Казвам, ти си намираш оправдания за всичко, не спря да бълваш всякакви оправдания, вечно има причина да бъде еди-как си, че то виждаш ли на едро е едно, а по отделно друго, знай че има още 2000 варианта, които са по-добри от твоя, така че се Смири, вървиш срещу Обединението, внасяйки Разединение, мислиш че си свършила работа, това може да го свърши всеки с малко познания от интернет, не е целта просто да се свърши, а ризите да ви Послужат, както за Обединение, така и за укрепването ви като Семейство, в което всеки мисли за другия и така Израствате задно, ти целиш просто да свършиш задачата, като послушно и изпълнително мишле, нямаме нужда от изпълнители, а от Служители, такива които да мислят за Всички! Да Мислиш, но изкривено от твоето ЕГО, избираш по-лесния вариант, без значение цената, така всеки може да свърши задачата, много е лесно, поръчваш и плащаше колко ти кажат, ама това дали е изгодно, дали тези хора ще внесат Добрата Мисъл в символите, това въобще не те интересува, АЗ няма да Позволя в тази фирма да се направи, и една риза, ако искаш твоята я дай, това си е твоето решение, за Светли Работи, за нужни и Светли Хора, не такива които разединяват, а такива които Обединяват!
За последен път ви Съветвам относно Изпълнението на Моята Воля, ще ви оставим да се изпокарате, задето нямате уши да чуете и Очи да видите, че колкото и да се стараете, когато не сте ЕДНО, всичко се разпилява, знаете поуката със стрелите, снопа дава сила, разединението води до провал и загуба на ненужна Енергия, каквато ти Иванка вложи, без да се посъветваш! Пишеш и не мислиш, чакаш поредната заповед, Учителя Дуно не заповядва, Той ще ви Посъветва, но само с това, което няма да попречи на Нас да ви Лекуваме, така че Лечението все още не е свършило, в края ще се разберем, кой какво ще прави, или всички заедно ще шиете и ще пеете песните които Учителя ви свири!

Вашият Баща-Бог.
09.08.2022 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи! Благодаря ви Учителю за информацията и важните съвети!Аз съм за Обединението както реши болшинството но всичко да е за общата полза на всички нас!🙏💞💞🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *