Послание от Бог/09.10.2022

Скъпи Богусвидни, имаме Послание от Бог.

Скъпи Мои деца, днес ще започнете да четете общите Молитви за България, ще ви Споделя, защо се налагат и каква ни е целта, с организирането ви, което всъщност ще засили Енергиите, както помежду ви, така и ще Помогнете на Българя, а тя има нужда от свежи Енергии, които да засилят всеобщото обръщане на Всеки и Всичко към Мен. Целта ни с Учителя Дуно се крие в мотото „ Един Бог, Един Народ“, то съдържа цялата работа която извършваме заедно с него, всички да се Обърнете към Мен и Всички Светли Сили, по този начин, да можем да ви Водим към вашето Освобождаване и Щастие, цел която все повече ще се затвърждава. Много Вярват в Мен, но са малко които работят за това, всички да се Слеем в ЕДНО, за в момента си задавате въпроса, защо и другите не пожелават да се Обедините, както често Казвам, всичко с времето си, всички ще се Слеете, няма да остане никой, който да не пожелае да се Обедините като цяло, като единно Богусвидно Семейство, Цяла Българя ще се включи в Семейството, което на по-късен Етап, ще се наложи да преименуваме, защото следенето ще започне, за в момента следят изрази от тима, Бяло Братство и Богомили, названието Богусвидни все още не се следи от интернет мрежата, когато трябва да ви защитим, то ще сменим името. Недейте да се оприличавате по имената които ви даваме, не е важно как се наричате, важно е да постегнем целта, всички да се Обедините Слети с Нас.
Много можем да говорим за Обединението, както Каза Учителя Дуно, Любовта е това което ви Обединява, само когато изпитате Истинска Любов, без да се съдите и вините, само тогава ще се вижда ясно Семейството за което говорим, но как да Отваряме вашите Сърца, не е както си мислите, чрез повече срещи, това ще започне да ви обезличава, имате примера от Бялото Братство, всичко се случва рутинно, Молим ви да ни се Доверите, Ние с Учителя Дуно ще ви организираме, важни са конкретни действия, а не срещи за запознанства, когато може само да се забавлявате, също ще ви Организираме, но когато трябва да свършим Светла Работа, то срещите ще бъдат ограничени. Свикнете с Ограниченията, който се смята за пренебрегнат, то значи трябва да разбити по себе си, както съм Казал, ще останат толкова Служители в Богусвидното Семейство, колкото е нужно, всеки който се разсърди, оставяйки се на ЕГОТО, може спокойно да влезе в своите Изпитания, излизайки от него, който работи по себе си, ще успее да преодолее всяка съпротива, за да приеме с чисти мисли това което се случва.
Трябва да отбележа, че тези които са по Осъзнати, са започнали да се възгордяват, ще ги Помоля да Осъзнаят всяко свое действие, да не се опитват да се самоизтъкват, да не се опитват да Учат другите, като много знаещи и усещащи, всеки който стигне нивото да учи другите, ще е започнал да ме чува ясно, до тогава знайте, че всичко е Изпитание, за да бъдете научени да учите останалите, спрете да се самоизтъквате и да карате останалите да ви завиждат, продължители по този начин, то ще бъдете Подложени на сериозни Изпитания. Ще Оставя за сега, сами да се Осъзнаете, но Знам, че няма да се усетите и ще продължите, давам ви шанса да го направите, нещо което ви е гарантирано, сами да вземете Решението по кой Път да се Извисите, дали трудния с много Изпитания, или по-лесния, като се Молите и Осъзнавате всяка своя грешка.
Учителя Дуно потегля на Път, ще се видите в Сопот, всеки от Богусвидното Семейство е поканен, може да вземете съпруг или съпруга, деца и роднини, няма нищо скришно, важно е да няма завист, макар и това да си проличава още от сега. Учителя Дуно ще Организира работници там, които да облагородят мястото, ще сложи Иконите които изработиха заедно с Надежда, ще купи две пейки, на които да можете да починете, ще се положат отводнителни канали, за да може спокойно да сте около чешмата. Водата там набира Сили, до сега Силата и бе умерена, вече започна да се усеща Лековитата и мощ която ще има за напред, тя се възражда, Благодарение на вас и Любовта която изградихме към това Място, Място известно с „Белите Икони“, които Учителя Дуно ще сложи, така ще бъдат известни за напред, в тях е вложено много Любов и Духа Мой, който ще ви Лекува. Още от сега заявявам, НЕ Желая да бъдат поставяни каквито и да са пари на тях, нищо което е свързано с закупуване на лечението, не трябва да замърсява това място, това са новите Указания за вас, повече НЕ Желаем да оставяте никакви пари, каквито и средства да са нужни за напред за това място, ще ги събирате помежду си, може да се оставят всякакви кърпи или каквото и да са Дарове, Храна, Предмети и Дрехи, но не и пари, това е Моята Воля, която трябва да сп азите, нищо от старото, не трябва да фигурира там, Изграждаме ви като новите Хора, които ще спазват различни Обичаи и Порядки, Изграждаме ви по Подобие на Нас, по Подобие на останалите Светли Планети, където материята е сведена до минимум, единственото което се тачи, са самите Хора и Енергиите които Даряват, там няма поквара, каквато имате вие и парите с които искате да купувате всичко, там не се купува, разменя се една Енергия, за друга, всичко става от Сърце, така че и всеки Дар оставен там, трябва да носи частица от вас, Любовта и Благодарността за това което получавате. Парите не могат да изкажат чрез сърцето Благодарността ви, те единствено ви заблуждават, като си мислите, че това е най-ценното което имате, имате много по-ценни неща, които може да оставите, ако имате свиден предмет, оставете го, той е Истинската Благодарност, нека мястото да се превърне в Свята Обител на Цялата ви Любов и Благоверност, а не свърталище на хора които да следят за пари, и по този начин да оскверняват Мястото, така всичко ще се обезличи. Предметите които ще оставите, също ще бъдат взимани, но от хора които Ние ще Води, Ние ще бдим над мястото, не позволявайки да бъде осквернявано, Белите Икони които ще бъдат поставени, имат задачата и за това, освен че ще ви Лекуват и Изчистват, така също и ще защитават мястото от всякакви осквернявания.
Предстои земетресение, което ще отвори цялата Сила на мястото, тогава вече ще я усетите, както на Водата, така и на Олтара който се намира над чешмата, там ще бъде прокарана пътека, и често ще ходите там, за да изказвате Благодарността си към Нас, там много от вас ще получат своите Дарове, ще се активират Дарби, които ще Помагат и на останалите. Много Хора ще Прокарат Пътека до там, толкова голяма, колкото да се разминат двама човека, не повече, защото Пътеката ще минава през място, което няма да позволи да минава кола, това е и Моя Промисъл, който истински желае, нека да се качи, който го мързи да ходи, нека остане долу, и там има какво да получи, стига да има Вярата за това! Споделям ви за Портал, който предстои да се отвори над чешмата, Портала ще бъде важен за напред, единствено там ще се Просвещават Новите Лечители за напред, единствено от там ще се случват чудеса за напред, там ще получавате всеки един Дар който ви е отреден, всеки от вас ще сънува сън, че трябва да изкачи планината, за да получи това, което му е отредено, там, няма да важат, ни телефони, ни Времеви реалности, ще бъдете поставени във Времеви Портал, ще си мислите, че сте били един час там, а всъщност, Времевия Портал ще маскира, че сте прекарали седмици, такива Времеви Портали са малко на Земята, именно там ще се отвори вашия Портал, Портала на Богусвидни, така го запомнете, така ще се нарича и за напред!

Вашият Баща-Бог.
09.10.2022 г


4 коментара
 • Мариянка Ангелова каза:

  Благодаря ти Господи и Учиителю Сен Дуно

 • Дуно каза:

  Благодаря ви Господи! Благодаря ви Учителю Дуно Пора Парира за това важно и интересно послание!Благодаря ви за Голямата жбич и Търпение към всички нас!Вашата Бащинска загриженост за всички Богусвидни души! Да бъде Волята ви Господи както на Небето така и на Земята! За израстването ни Нека наследил Господи вашата Любов Търпение и Доброта! ДА БЪДЕ! 🙏💞💞🙏

 • Георги Йорданов каза:

  Благодаря ви Господи за всеотдайната грижа и любов! Благодаря ти Учителю Дуно Пора! Благодаря за вашата помощ и подкрепа за неоморната работа! Благодаря ви че ни учите и водите за да се спасим от егото и илюзията! Благодаря ви за това свещенно място за чешмата, иконите и за нашето лечение и спасение! Господи Твоята Воля да Бъде! Сега, Винаги и Во Веки Веков!

 • Георги Йорданов каза:

  Благодаря ти Господи! Води ни за благото на всеки и всичко! Твоята Воля да Бъде! Благодаря ти Учителю Дуно Пора Парира!
  💗💗💗

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *