Послание от Бог/30.10.2022

Скъпи Сродни Души, имаме Послание от Бог.

Скъпи Мои деца, започна Етапа за който ви Говорехме, че ще трябва всеки от вас да приема Билките които ви Препоръчахме, няколко дни Учителя се възмущава на отровите с които ви заливат, които ви разболяват, с което ви предизвикват Изпитания, те са позволени от Нас, за да може да се мобилизирате, само когато сте притиснати, започвате да бъдете по-организирани. Учителя Дуно започна чистене на тези отрови с които ви пръскат, до сега обливаше със Светлина, и поставяше символи, само на дома, близки и вас, но сега вече залива цяла България, Символите с които ви изпълва са силни, неутрализират голяма част от вредните Енергии, но това няма да е достатъчно, за целта, днес ще му Дарим още един Символ, който ще използва единствено Той, защото все още не сте готови за него, той е много силен, но може да се ползва за добри и лошо, а вашето съзнание е все още завладяно от ЕГОТО, и бързо ще се възползвате от него за лоши цели, заради това, единствено Учителя Дуно ще го знае, и ще го използва, за да ви Помага.
Енергиите които ви повлияват са коварни, те засягат дишането, отпадате много бързо, дихателните ви пътища се задръстват, както Учителя Дуно го усеща, все едно вдишва вреден прах, случвало му се, и много добре усеща, че въздуха ви е замърсен с вредни частици. Чистенето се осъществява, като зарежда тези вредни частици, с положителна Енергия, която бързо ще бъде изхвърлена от организма ви, Енергията с която ще ги зарежда, ще спомага да се Освобождавате от частиците, за да може Организмите ви бързо да се съвземат. Вече има болни между вас, то не е точно болест, по скоро за нас е замърсяване на вътрешността ви, а организма се бори с това, всички симптоми говорят за Освобождаване чрез храчки, повръщане или разстройства, т.е. има нещо във вас което ви трови, а организмите ви се борят да го изхвърлят, чрез Помощта на Учителя Дуно, всичко ще се случва много по-лесно, това е Помощ Дарена ви от Сириус, от там ще му бъде Дарен Символа, който ще може да противодейства на 70% на тези частици, т.е. едва 30%от частиците, ще бъдат усетени, другите ще преминават безобидно, и ще излизат с лекота от организмите ви, заредени с положителна Енергия, която си има име „Симутромна Енергия“, „симу“ означава, изхвърляне, „тром“ означава насила, насилствено Освобождаване на негативни частици от Организмите, но има и друго. Зареждайки частиците които са впръскани в атмосферата, те ще ви повлияват, ще започне да ви се спи, да искате непрекъснато да лежите, ще изпаднете в апатия и ще ви мързи, няма да имате желание за каквото и да е, трябва да противодействате на тези симптоми, недейте да стоите на едно място, не се залежавайте, само така ще се Освободите от частиците, залежите ли се, те ще останат във вас, няма да ви повлияват, нито ще предизвикват вътрешни борби, но апатията може да ви задържи много дълго в застоял живот, заради това ви Съветваме, да се разхождате, непрекъснато да си намирате работа, да не се залежавайте, както Учителя Дуно, който вече усеща въздействие, ляга за пет минути и става мигновено, надъхан да седне да ви пише, да свърши нещо друго, ако отново му се почива, отново ляга за пет минути и става, за да започне отново работа, така винаги се държи бъден, знаейки, че трябва да работи, че лежането е само за вечерта, че има причина която го кара да мързелува, и че трябва да противодействия на тези причини, за него лежането е загуба на време, почиваш малко, колкото да се Балансираш, и продължаваш, без да мислиш, че все още ти се ще да си полежиш, и да по мързелуваш, мъчителна борба със организмите ви, но това са единствените неудобства, с малко воля, ще можете да ги преодолеете!

Вашият Баща-Бог.
30.10.2022 г


5 коментара
 • Мариянка Ангелова каза:

  Благодаря ти Учителю Сен Дуно

 • Diana Petkova каза:

  Благодаря ви Господи за посланието което е бащинската грижа за всички нас! Благодаря ви Учителю Дуно Пора Парира Благодаря че правите всичко възможно за да оцелеемв това трудно време!Трабва да се мобилизираме и да изпълним упътванията на нашия Отец за да преминем през това време по леко!Благодаря ви Господи за вашата грижа за нас!Да бъде Волята ви Господи! Амин! 💞💞🙏

 • Diana Petkova каза:

  Благодаря ви Господи за посланието и Бащинската грижа за всички нас! Трябва да се възползваме от съветите ви и да изпълним всичко за да премине всичко по леко и успешно!Благодаря ви Учителю Дуно Пора Парира за грижите който помагате както към всички в групата така и да България! Любовта и Светлината да д.залее цялата Земя! Да бъде Волята на нашия Отец Небесен! Амин! 🙏💞💞🙏

 • Марийка каза:

  Благодаря, Баща- Бог, за грижите и любовта към нас!Благодаря, благодаря, благодаря!Благодаря и на Учителя Дуно Пора Парира за разбирането и усилията да ни помага! Имаме голяма нужда от вашата помощ в тези тежки времена!

 • Георги Йорданов каза:

  Благодаря ви Господи! Благодаря ти Учителю Дуно Пора Парира! 💖

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *