Молитва към Бог за Проглеждане

Молитва ще Помогне на тези които са слепи да видят собствените си грешки, тя ще отвори Сърцата и ще ни накара да видим неща, за които до сега сме били слепи. Чете се на колене със запалена свещ. Нужното време за четене зависи от усещанията ни.

Господи Боже наш! ТИ Който си на Небето! ТИ Който си винаги с нас! На Теб се Молим, и от Тебе Просим, започни Господи да ни Водиш, започни Господи да ни Чистиш, и не оставяй нищо с което да си навредим, макар че Господи знаеш колко сме Грешни, знаеш че на Теб се Уповаваме, на Теб разчитаме да ни Помогнеш!

Господи Боже Наш, Който знаеш всяка тайна, и знаеш колко много сме ТИ прегрешили, ТИ Господи ще ни Изчистиш, за което ТИ Благодарим, но Господи, знаеш колко сме слепи, не виждаме по далече от нас. ТИ Господи ни накарай да Прогледнем, като Сам се Слееш с нас! Недей Господи да съдиш това което ще видиш, знай че ни е срам от самите нас! Много грешки съм Правил, и много хора съм наранил, Господи Изчисти всичко – едно по едно, не оставай нищо с което отново бих навредил! Изчисти Господи и тази част от мен, която ТИ Сам не харесваш, но недей Господи да ме променяш по начин, който не би ми харесал! Защото Господи, искам сам да разбера и прогледна, какво е важно за мен, ако Господи усетиш моето Сърце, че го желае, Стори го, недей да чакаш нищо! Само Теб имам, и само на Теб се надявам, много често се лутам сам, не зная какво е правилно и какво не е, заради това Моля!

Накарай ме Господи да Прогледна, не чрез страха, а с моето Сърце, за да мога Господи никога да не изрека нещо зловещо или да нараня някой! Моля ТЕ, падам на колене, ридаейки за твоята Помощ!

Знаеш Господи, че в мен има много добро, накарай го Господи да излезе, накарай ме да забравя всяко зло, с което някога съм наранявал! Накарай ме Господи да Бъда това което Искаш ТИ, за да мога да ТИ Служа! Накарай ме Господи да бъда това което, и аз самия желая, защото едновременно искам, а все нося страха, все се лутам и не зная на къде да поема! Къде Господи да съзря, че ТИ си само Любов, и нищо друго, а търся в Теб Земни неща, не разбирам и все хуля! Загубих се от толкова много тъга, загубих Вяра и всичко с което си ми Помогнал, именно защото все ме е страх, да не би да сбъркам, да не би да нараня някой, а това ме отдалечава от Теб! Забравих, че ТИ си в нас, че ТЕ носим  от нашето рождение, никога не сме били сами, Ти винаги ни Помагаш! А нашата неблагодарност няма край, заради това ТЕ Моля, и заради това коленича, не знаейки какво друго да сторя!

Моля ТЕ и Плача, защото виждам, че ТИ си само Любов, все ми Помагаш, а аз все ТЕ гоня, наранявайки не само теб! Нося Господи Твоята Искрица, нося Теб в мен, и не искам никога да забравя, че ТИ си Само Любов!

Господи, Твоята Воля да Бъде!

Слава Тебе!

Благодарим ТИ!

Амин! Аум! Аумен!


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието !Което да отвори очите ни за да се изчистим от грешките който допускаме в нашето ежедневие! Да бъде Волята ви Господи както на Небето така и на Земята тук и сега! Благодаря ви! 🙏💛💚💙💜🧡🤎❤🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *